Gość: berti IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 11:01 czesc.mam pytanie do dziewczyn ktore maja kolczyk w pepku:po czym poznac ze kolczyk zaczyna sie "wypychac" z pepka i czym jest to spowodowane?pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
missundaztood Re: pytanie o kolczyk w pępku 02.06.04, 11:09 Mam kolczyk w pępku, ale zupełnie nie wiem o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mankalita Re: pytanie o kolczyk w pępku 02.06.04, 11:25 A co to znaczy "wypychać się" z pępka? Też mam kolczyk w pępku, ale nigdy nie zauwazylam, zeby mi się "wypychał"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: pytanie o kolczyk w pępku IP: *.chello.pl 02.06.04, 11:47 Mam kolczyk w pepku - moze chodzi o to, ze jak kolczyk jest umieszczony za plytko w skorze, to regenerujacy sie naskorek 'wypycha' kolczyk tak, ze jest on coraz plyciej (nie wiem, jak to lepiej opisac). Mialam taka sytuacje, jak kiedys sama sobie przeklulam pepek, potem przeklulam jeszcze raz, ale w salonie i mam go juz 6 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paaaula Re: pytanie o kolczyk w pępku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 11:55 ja mam kolczyk 4 lata i wszytko bylo oka az w zeszlym roku zauwarzylam ze zaczyna mi sie przesowc tzn coraz plycej jest i w tej chwili jak chce upiekszyc pepek to musze kupowac kolczyki w najmneijszym rozmiarze. Zreszta ja juz nie lubie nosic mojego kolczyka bo wszytkie deresiary nosza ... Odpowiedz Link Zgłoś
mankalita Re: pytanie o kolczyk w pępku 02.06.04, 12:18 W takim razie nic takiego mi się nie dzieje. Po 3,5 roku kolczyk ciągle mam tak samo głęboko jak zaraz po przekłuciu. BTW, jak można sobie samemu przkuwać w domu pępek??? Brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primcia Re: pytanie o kolczyk w pępku IP: *.chello.pl 02.06.04, 15:00 Nie wiem, bylam mloda i glupia:P A z tego co pamietam, to wcale nie bolalo. A jesli kolczyk jest zalozony dobrze (nie za plytko) w salonie, to skora nie 'wypchnie' go i wszystko bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pytanie o kolczyk w pępku IP: *.crowley.pl 02.06.04, 18:15 Mam kolczyk 7 lat i wlasnie stwierdzilam ze mi go wypychnelo w porownaiu do tego jak bylo na poczatku. Wczesniej nie zwracalam na to uwagi. Kurcze, teraz bede do konca dnia o tym myslec... Odpowiedz Link Zgłoś