Dodaj do ulubionych

pytanie o kolczyk w pępku

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 11:01
czesc.mam pytanie do dziewczyn ktore maja kolczyk w pepku:po czym poznac ze
kolczyk zaczyna sie "wypychac" z pepka i czym jest to spowodowane?pozdrawiam
serdecznie.
Obserwuj wątek
    • missundaztood Re: pytanie o kolczyk w pępku 02.06.04, 11:09
      Mam kolczyk w pępku, ale zupełnie nie wiem o co chodzi...
    • mankalita Re: pytanie o kolczyk w pępku 02.06.04, 11:25
      A co to znaczy "wypychać się" z pępka? Też mam kolczyk w pępku, ale nigdy nie
      zauwazylam, zeby mi się "wypychał"...
    • Gość: primcia Re: pytanie o kolczyk w pępku IP: *.chello.pl 02.06.04, 11:47
      Mam kolczyk w pepku - moze chodzi o to, ze jak kolczyk jest umieszczony za
      plytko w skorze, to regenerujacy sie naskorek 'wypycha' kolczyk tak, ze jest on
      coraz plyciej (nie wiem, jak to lepiej opisac). Mialam taka sytuacje, jak
      kiedys sama sobie przeklulam pepek, potem przeklulam jeszcze raz, ale w salonie
      i mam go juz 6 lat:)
    • Gość: paaaula Re: pytanie o kolczyk w pępku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.04, 11:55
      ja mam kolczyk 4 lata i wszytko bylo oka az w zeszlym roku zauwarzylam ze
      zaczyna mi sie przesowc tzn coraz plycej jest i w tej chwili jak chce upiekszyc
      pepek to musze kupowac kolczyki w najmneijszym rozmiarze. Zreszta ja juz nie
      lubie nosic mojego kolczyka bo wszytkie deresiary nosza ...
    • mankalita Re: pytanie o kolczyk w pępku 02.06.04, 12:18
      W takim razie nic takiego mi się nie dzieje. Po 3,5 roku kolczyk ciągle mam tak
      samo głęboko jak zaraz po przekłuciu. BTW, jak można sobie samemu przkuwać w
      domu pępek??? Brrrr...
      • Gość: primcia Re: pytanie o kolczyk w pępku IP: *.chello.pl 02.06.04, 15:00
        Nie wiem, bylam mloda i glupia:P A z tego co pamietam, to wcale nie bolalo. A
        jesli kolczyk jest zalozony dobrze (nie za plytko) w salonie, to skora
        nie 'wypchnie' go i wszystko bedzie ok.
    • Gość: kasia Re: pytanie o kolczyk w pępku IP: *.crowley.pl 02.06.04, 18:15
      Mam kolczyk 7 lat i wlasnie stwierdzilam ze mi go wypychnelo w porownaiu do
      tego jak bylo na poczatku. Wczesniej nie zwracalam na to uwagi. Kurcze, teraz
      bede do konca dnia o tym myslec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka