Dodaj do ulubionych

LASER DELUX RABAT

14.01.15, 14:05
Witam,
Oferuję rabat 20% na depilację w całej Polsce do Laser DeLux.Więcej informacji pod nr 607070759.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • polaem Re: LASER DELUX RABAT 29.03.16, 15:16
      Witam serdecznie!
      Chętnie udostępnię komuś rabat 20% na pierwszy zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całego kraju. 1.04 mam już czwartą wizytę, więc również służę dobrą radą, opisem jak wygląda przebieg zabiegu oraz jak po zabiegu zadbać o skórę.
      Chętne osoby (pisz nawet jeżeli się zastanawiasz się nad depilacją, odpowiem na wszystkie pytania) proszę o kontakt mailowy: pauem91@wp.pl

Serdecznie pozdrawiam,
      pauem91@wp.pl
      • paolaa13 Re: LASER DELUX RABAT 16.04.16, 15:18
        Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona ! obie możemy zyskać.
        Prosze o kontakt, obie zyskamy! Trzeba korzystać z promocji
        paulineczka131189@gmail.com
    • agga90 Re: LASER DELUX RABAT 23.04.16, 19:11
      Witam. Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg w salonie Laser DeLux na terenie całej Polski w wysokości 20%. Sama jestem po kilku wizytach depilacji laserowej jak i redukcji rozstępów i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi.
      Osoby zainteresowane proszę o kontakt agga2612@wp.pl
    • mk1989k Re: LASER DELUX RABAT 24.04.16, 12:16
      Witam, korzystam z usług salonu Laser Delux i mam możliwość polecenia osoby, która dzięki temu dostanie 20% rabatu na swój pierwszy zabieg depilacji laserowej. Promocja obowiązuje na terenie całego kraju. Gorąco polecam bo naprawdę warto :-)

Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma pytania dotyczące zabiegu, to proszę o kontakt mailowy mk1989k@gazeta.pl
    • agga90 Re: LASER DELUX RABAT 25.04.16, 13:21
      Witam. Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg w salonie Laser DeLux na terenie całej Polski w wysokości 20%. Sama jestem po kilku wizytach depilacji laserowej jak i redukcji rozstępów i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi.
      Osoby zainteresowane proszę o kontakt agga2612@wp.pl
    • agga90 Re: LASER DELUX RABAT 29.04.16, 09:39
      Proszę o kontakt agga2612@wp.pl
    • rekin.86 Re: LASER DELUX RABAT 01.05.16, 16:27
      Witam! Chętnie polecę osobę w Laser DeLux, dzięki temu osoba otrzyma 20% zniżki na zabieg depilacji laserowej. Ja jestem już po dwóch zabiegach na nogi we Wrocławiu i widać super efekty, także naprawdę warto :) Zainteresowanych proszę o kontakt na mail: rekin.86@tlen.pl lub 793157145 Pozdrawiam! Gosia :)
    • agga90 Re: LASER DELUX RABAT 29.05.16, 16:36
      Witam.
      Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg w salonie Laser DeLux na terenie całej Polski w wysokości 20%. Sama jestem po kilku wizytach w Laser DeLux depilacji laserowej jak i redukcji rozstępów i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi. Efekty są bardzo zadowalające.
      Obie możemy zyskać rabat.
    • lollciiaa Re: LASER DELUX RABAT 01.06.16, 16:45
      Witam :D z chęcią udzielę komuś -20% na PIERWSZY zabieg w LASER DELUX (można wykorzystać w salonach na terenie całej Polski). Sama również skorzystałam z takiej okazji, świetna sprawa :) osoba polecana otrzyma zniżkę w wysokości 20%, a polecająca 50%. JESTEM ZADOWOLONA Z ZABIEGU i będę go powtarzać ;) proszę o wiadomość: lollciiaa@gazeta.pl POLECAM GORĄCO! :D
    • lollciiaa Re: LASER DELUX RABAT 14.06.16, 10:23
      Witam :D z chęcią udzielę komuś -20% na PIERWSZY zabieg w LASER DELUX (można wykorzystać w salonach na terenie całej Polski). Sama również skorzystałam z takiej okazji, świetna sprawa :) osoba polecana otrzyma zniżkę w wysokości 20%, a polecająca 50%. JESTEM ZADOWOLONA Z ZABIEGU i będę go powtarzać ;) proszę o wiadomość: lollciiaa@gazeta.pl
    • agga90 Re: LASER DELUX RABAT 16.06.16, 13:35
      Witam.
      Mam do zaoferowania zniżkę na pierwszy zabieg w salonie Laser DeLux na terenie całej Polski w wysokości 20%. Sama jestem po kilku wizytach w Laser DeLux depilacji laserowej jak i redukcji rozstępów i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi. Efekty są bardzo zadowalające.
      Obie możemy zyskać rabat.
    • natalia9521 Re: LASER DELUX RABAT 11.08.16, 11:25
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@ gmail.com lub 794 066 506
      • evamarija Re: LASER DELUX RABAT 05.10.16, 12:56
        natalia9521. Dziwna kobieta. Odpowiedziala ze ogloszenie aktualne, po czym cisza, nie odbiera telefonu. Szkoda czasu.
    • meduza125 Re: LASER DELUX RABAT 13.08.16, 07:04
      Witam. Mam do zaoferowania rabat -30% na pierwszy zabieg w sieci gabinetów Laser Delux (-20% salon, 10% od siebie). Panie są miłe, depilacje wykonują dokładnie i bez pośpiechu. Mają profesjonalnie podejście do klienta. Polecam meduza125@o2.pl
    • natalia9521 Re: LASER DELUX RABAT 24.08.16, 10:36
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: LASER DELUX RABAT 15.09.16, 14:17
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: LASER DELUX RABAT 15.10.16, 12:57
    • natalia9521 Re: LASER DELUX RABAT 21.12.16, 11:45
    • juusiaa Re: LASER DELUX RABAT 21.01.17, 11:08
      Laser Delux ! ;) mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie Laser Delux na terenie całej Polski. Od siebie mogę zaoferować kolejne 15% rabatu. W razie pytań proszę o kontakt mailowy: justyna.141@op.pl

Zachęcam i polecam !!! Warto ;)
    • natalia9521 Re: LASER DELUX RABAT 22.01.17, 10:13
      • juusiaa Re: LASER DELUX RABAT 22.01.17, 12:32
        Laser Delux ! ;) mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie Laser Delux na terenie całej Polski. Od siebie mogę zaoferować kolejne 15% rabatu. W razie pytań proszę o kontakt mailowy: justyna.141@op.pl

• juusiaa Re: LASER DELUX RABAT 22.03.17, 23:14
      Laser Delux ! ;) mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie Laser Delux na terenie całej Polski. Od siebie mogę zaoferować kolejne 10 lub 15% rabatu. W razie pytań proszę o kontakt mailowy: justyna.141@op.pl

• depilacjatorun Re: LASER DELUX RABAT 09.04.17, 18:43
      z tego co wiem to teraz dają 25% www.depilacja-torun.pl/
    • paolaa13 Re: LASER DELUX RABAT 22.04.17, 11:26
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji
      Lub
      509 680 190
    • paolaa13 Re: LASER DELUX RABAT 22.04.17, 11:26
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji !
      Lub
      509 680 190
    • paolaa13 Re: LASER DELUX RABAT 22.04.17, 11:27
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji !!
      Lub
      509 680 190
    • natalia9521 Re: LASER DELUX RABAT 07.05.17, 18:39

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka