m.a.l.a.m.i 26.01.07, 01:05 Jak oceniacie ich działanie? Warto kupić? Bielenda to chyba sprawdzona firma pod tym względem czy macie jakieś swoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.l.a.m.i Re: Bibułki matujące 26.01.07, 01:26 Albo Dermiki osemka.perfumeria.pl/x_C_I__P_7012489-7010001.html Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Bibułki matujące 26.01.07, 03:28 Kupowalam Dermiki. Teraz kupuje najtansze jakie tylko mozna dostac. One roznia sie tylko cena. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Bibułki matujące 26.01.07, 16:37 nie stosuję bo do tej pory nie miałam takiej potrzeby, jednak i dermika i bielenda to dośc dobre firmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowamama Re: Bibułki matujące 26.01.07, 18:45 A czemu te bibułki mają służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Bibułki matujące 26.01.07, 19:06 głównie zbierają nadmiar tłuszczu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Bibułki matujące 27.01.07, 17:39 hej kuzynaczko ;) ja używam. miałam na pewno dermikę, avon, obecnie kupiłam bielendę, ale jej jeszcze nie sprawdzałam osobiście polecam, jeśli taka potrzeba istnieje ;) z moich dotychczasowych doświdczeń wynika, że cena nie przenosiła się istotnie na jokość :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: Bibułki matujące 04.02.07, 23:42 A jak to jest? Czy ta bibułka usuwa tłuszcz razem z np podkładem, pudrem, itp? Czy pozostawia go na skórze? Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowamama Re: Bibułki matujące 10.02.07, 16:54 No wydaje mi się że skoro usuwa tłuszcz to i wszystko co na nim jest Odpowiedz Link Zgłoś
kicia1212 Re: Bibułki matujące 17.02.07, 16:17 Usuwa podkład ale nie cały nie wolno pocierać tylko delikatnie przykłądać a wtedy nadmiar tego łoju wsiąknie w bibułkę. Używałam Bielendy No more i były bardzo fajne z tym że nie miałam porównania do innych firm ----- Namiętność to wrogość Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: Bibułki matujące 11.02.07, 00:14 Przyznam- to było głupie pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Bibułki matujące 22.02.07, 13:14 hej! nie było mnie, więc piszę: na razie zużywam avon, jest ok bielenda w kolejce czeka to co pisały dziewczyny wcześniej: 1. nie ścierasz, tylko delikatnie przykładasz, przyciskasz bibułkę do poszczególnych partii twarzy a w nią wnika "nadmiar sebum" czytaj tłuszcz ;) makijaż przynajmniej u mnie raczej się nie ściera za bardzo problem jest taki: 1. albo robisz to dla "odświeżenia wizerunku" albo zanim dokonasz kolejnych poprawek, aby nie nakładać np. pudru, korektora na nieświeżą mordkę :) ja stosuję, kiedy nie bardzo mam możliwość poprawić makijaż, a mam dłuższy dzień w robocie, albo od razu idziemy gdzieś z Połówką aby wyglądać .. lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Bibułki matujące 22.02.07, 19:12 to nie dla mnie;) mój pysk suchy jak papier;))) Odpowiedz Link Zgłoś