Gość: N IP: baza.* / 62.233.185.* 13.06.04, 17:04 GDZIE MOŻNA ZAMÓWIĆ TUSZ PIERRE ARTHES KOLOR BRĄZOWY??? PRROSZĘ O POMOC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 13.06.04, 21:57 wlasciciel firmy jest wujkiem chlopaka mojej siostry,a ja mieszkam kolo glownego biura Pierre Arthes.Napisz skad jestes..Ja mam producenta na miejscu i jak chce to biore..ze tak powiem ..z tasmy produkcyjnej ich tusze:)Zapytam,ale napisz skad jestes.. Odpowiedz Link Zgłoś
teresai33 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 13.06.04, 22:10 Ja też byłabym zainteresowana. Bardzo dużo dobrego słyszałam o tym tuszu i chciałabym go wypróbować na własnych rzęsach, ale zupełnie nie wiem, gdzie go mogę dostać w Krakowie, skąd jestem. Niestety nie mam teraz czasu na chodzenie i szulanie po sklepach, bo mały dzieciaczek, który pojawił się w domu ma swoje wymagania. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 13.06.04, 22:22 Dziewczyny..zapytam..oni rozsylaja do hurtowni w calym kraju i dalej juz nie maja wplywu na to jakie sklepy to biora..Ja zawsze uzywalam tuszy takich po 70zl,a ostatnio wlasnie dostalam ten XXl i naprawde jest swietny.W wtorek powinnam cos wiedziec..dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: baza.* / 62.233.185.* 15.06.04, 15:45 SORKI ZA OPÓŻNIENIE. MIESZKAM W DĄBROWIE GÓRNICZEJ WOJ. ŚLĄSKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: TUSZ PIERRE ARTHES off topic :) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 15:51 N, pozdrawiam moje rodzinne strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: TUSZ PIERRE ARTHES off topic :) IP: baza.* / 62.233.185.* 15.06.04, 16:06 O JAK MIŁO I RODZINNIE;) Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 15.06.04, 15:06 kolo mnie jest sklep firmowy,pytalam maja brazowe tusze za 12,90zl..ale nie bedzie ci sie oplacalo z przesylka..nie napisalas skad jestes..Co do Krakowa..to jeszcze nie rozmawialam z nimi...moze dzis.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.06.04, 15:34 a maja zielone albo bordowe - mam czarny XXL i zdradzilam dla niego podwójnego L'oreala , który lezy sobie teraz w szafce i pewnie zamienia się w grudki - PIerre jest the best!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloggi Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 18:51 a w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:33 w Lublinie sa w novej Odpowiedz Link Zgłoś
fey Re: TUSZ PIERRE ARTHES 18.06.04, 14:12 Byl juz watek, gdzie mozna znalezc Pierre Arthes w W-wie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=382&w=11618898&v=2&s=0 Sama wybieram sie jutro na poszukiwania. Dam znac, jak znajde ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: baza.* / 62.233.185.* 16.06.04, 16:07 aretse11 odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 16.06.04, 19:10 ale sie usmialam...zaraz beda tu wszystkie miasta wymienione..sluchajcie,ich firmowy sklep jest 100m ode mnie i biuro tez,ale dzis juz zamkniete..obiecuje,jutro tam ide,zapytam czy sa bordowe i zielone tusze(ale watpie)-ale podpowiem im...zeby zrobili,nie znam osobiscie szefa-choc ostatnio bylam z jego psem na spacerze-haha,ale jego siostrzeniec jest chlopakiem mojej siostry..jak juz wspominalam...wiec zapytam tez sie o Lublin,Dabrowe Gornicza i Krakow...ale obawiam sie,ze moga nie wiedziec,jak wspominalam rozsylaja do hurtownii ,a z hurtownii bierze kto chce..teraz to nawet na Slowacje i do Ruskow..eksport kwitnie..tez zdradzilam inne tusze dla tego wlasnie i rozumiem..WAs..jutro wieczorem odpisze... Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 16.06.04, 19:21 mam lepszy pomysl..jesli nie beda wiedziec w jakich sklepach sa ich tusze..a jak wspominalam raczej nie beda wiedziec ..to rodzice chlopaka mojej siostry tam pracuja i wezme od nich adresy hurtowni w waszych miastach i w hurtownii sie dowiecie kto od nich bierze..juz napisalam przed chwilka sms..dzis sie spytam ,jutroi dam Wam odp.pa Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 16.06.04, 22:08 Sluchajcie kobietki..rozmawialam..i tak..wejdzcie na strone www.pierrearthes.com,i tam macie sklep wysylkowy..mozecie zamowic kosmetyki do domu..jesli zamowienie jest powyzej 80zl to wysylka gratis..sa tusze niebieski,brazowy,czarny.Jutro bede miala adres sklepu w Krakowie..W dabrowie i lublinie..chyba nie ma...nie wiem sprawdzcie jeszcze dokladnie -tam na stronce w linku dystrybucja jest pokazane gdzie mozna dostac w jakich miastach ich kosmetyki..Ja mam cale szczescie za darmo i na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 11:54 na mapie jej zaznaczony Gdańsk, ale gdzie konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 17.06.04, 22:11 tj pisalam oni sami nie znaja adresow sklepow,tylko do hurtowni wysylaja na stronce jest ich adres email,napisz moze udziela Ci informacji..gdzie jest hurtownia...wiecej niestety nie pomoge,bo teraz z nikim od nich sie nie widze..siedze w domu,pisze mgr:)pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: 195.117.164.* 18.06.04, 09:06 Wydaje mi sie, że XXL w Warszawie może być na bazarku przy Wałbrzyskiej w nowej części, w pierwszej alejce, taki malutki zapchany sklepik. Kiedyś tam kupowałam rzeczy tej firmy, więc może i tusz bdzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 18.06.04, 13:43 Zdobylam adres sklepu w Krakowie,gdzie mozna dostac kosmetyki Pierre Athes-tj sklep ROKOKO,Osiedle ZGODY 4,Krakow..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erve Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:17 A może wiecie gdzie jeszcze go mozna dostac w Warszawie? , ja już go poszukuje dwa tygodnie na jednej i drugiej pradze i niestety nie udało mi sie znalesc cokolwiek tej firmy. Bede bardzo wdzieczna za jakis info. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 01:31 na placu unii lubelskie, tzn pare metrow za idac od centrum, obok kawiarni hortexu w takiej malej drogerii jest pelen asortyment firmy pierre arthes. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.escom.net.pl 20.06.04, 16:38 Ul. Puławska 11 i Hoża 37. Ale co Wy z tym tuszem uprawiacie jakieś szaleństwo? Przecież to żadna rewelacja,tusz jak każdy inny.Trochę tylko przedłuża, ale strasznie mokry jakiś.A już na pewno nie pogrubia. Owszem dla niewymagających może być, głównie ze względu na cenę-16 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
fifii Re: TUSZ PIERRE ARTHES 20.06.04, 17:01 Dokładnie obłęd jakiś z tym Arthes'em ;) Pod wpływem grupowej fascynacji też latałam jak szalona po sklepach i go szukałam. Mam go od tygodnia. Nie jest zły, nie skleja, ale też jak napisała poprzedniczka nie pogrubia ! Z tym wydłużaniem to i owszem troszkę wydłuża ale bez rewelacji. Za to wstrętnie ROZMAZUJE SIĘ wrrr Już nabawiłam się przez niego odruchu przecierania skóry pod oczami palcem bo jak tylko przypadkiem gdzies zobaczyłam się to ciagle byłam rozmazana :/ Pierwszy raz trafił mi sie taki rozmazujący tusz. Więcej go nie kupię. Nadaje się do wyjscia na chwilę do kiosku po gazetę. Taka jest moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.04, 17:08 -------------------------------------------------------------------------------- witam!po przeczytaniu recenzji o tuszu pierre arthes(tych złych i tych dobrych)kupilam go dzis!Znalazlam go w sklepie na pl.unii lubelskiej (obok zielonej budki)z tego co wiem dziewczyny placily tak ok15zl za niego..a dzis zaplacialm juz 18zl!Pani sprzedawczyni chyba wie ze malo jest punktow gdzie go sprzedaja w w-wie..i cene podniosla..nie dziwie sie jak nie ma konkurencji! Mowi ze tusz jest najchetniej kupowanym u niej tuszem w sklepie!myslam zeby zamowic przez ineternet..na allegro lub przez producenta ale sie nie oplaca bo trzeba doliczyc koszty przesylki i wychodzi ponad20zl! Co do tuszu-jest niezly..przy 1 pomalowaniu jest tak zwyczajny ale jzu po 2 bardzoo wydluza rzesy!!Powiem tak uzywalam sporo tuszy raczej tych renomowanych i zagranicznych firm ale ten spelnia moje oczekiwania!bardzo ladnie mi wydluzyl rzesy!porownuje go z 2 tuszami ktore najbardziej mi przypadly do gustu;loreal- lash architect i NIVEA LASH DESIGNER. Architect 2razy drozszy i ten sam efekt! natomiast Nivea kosztuje na allegro 15zl +koszty przesylki wychodzi ok25zl!!i go tez bardzo polecam!bo w sklepie w polsce nie spotkalam sie z nim jeszcze!! wiec pierre arthes jest porownywalny do bardzo dobrych tuszy ale jest 2 razy tanszy:)wiec po co przeplacac!!czytalam opinie ze tusz po jakims czasie jest zaschniety itd..ale kazdy tusz nawet te bardzo dobre po 2-3 miesiacach padaja :( Sumujac!!polecam ten tusz ..cena mala i efekt naprawde dobry:)) Odpowiedz Link Zgłoś