Dodaj do ulubionych

TUSZ PIERRE ARTHES

IP: baza.* / 62.233.185.* 13.06.04, 17:04
GDZIE MOŻNA ZAMÓWIĆ TUSZ PIERRE ARTHES KOLOR BRĄZOWY??? PRROSZĘ O POMOC
Obserwuj wątek
    • aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 13.06.04, 21:57
      wlasciciel firmy jest wujkiem chlopaka mojej siostry,a ja mieszkam kolo
      glownego biura Pierre Arthes.Napisz skad jestes..Ja mam producenta na miejscu i
      jak chce to biore..ze tak powiem ..z tasmy produkcyjnej ich tusze:)Zapytam,ale
      napisz skad jestes..
      • teresai33 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 13.06.04, 22:10
        Ja też byłabym zainteresowana. Bardzo dużo dobrego słyszałam o tym tuszu i
        chciałabym go wypróbować na własnych rzęsach, ale zupełnie nie wiem, gdzie go
        mogę dostać w Krakowie, skąd jestem. Niestety nie mam teraz czasu na chodzenie
        i szulanie po sklepach, bo mały dzieciaczek, który pojawił się w domu ma swoje
        wymagania. Będę wdzięczna za pomoc.
        Pozdrawiam.
        • aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 13.06.04, 22:22
          Dziewczyny..zapytam..oni rozsylaja do hurtowni w calym kraju i dalej juz nie
          maja wplywu na to jakie sklepy to biora..Ja zawsze uzywalam tuszy takich po
          70zl,a ostatnio wlasnie dostalam ten XXl i naprawde jest swietny.W wtorek
          powinnam cos wiedziec..dam znac
      • Gość: N Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: baza.* / 62.233.185.* 15.06.04, 15:45
        SORKI ZA OPÓŻNIENIE. MIESZKAM W DĄBROWIE GÓRNICZEJ WOJ. ŚLĄSKIE.
        • Gość: justa Re: TUSZ PIERRE ARTHES off topic :) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 15:51
          N, pozdrawiam moje rodzinne strony :)
          • Gość: N Re: TUSZ PIERRE ARTHES off topic :) IP: baza.* / 62.233.185.* 15.06.04, 16:06
            O JAK MIŁO I RODZINNIE;)
    • aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 15.06.04, 15:06
      kolo mnie jest sklep firmowy,pytalam maja brazowe tusze za 12,90zl..ale nie
      bedzie ci sie oplacalo z przesylka..nie napisalas skad jestes..Co do
      Krakowa..to jeszcze nie rozmawialam z nimi...moze dzis..
      • Gość: Misia Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.torun.dialup.inetia.pl 15.06.04, 15:34
        a maja zielone albo bordowe - mam czarny XXL i zdradzilam dla niego podwójnego
        L'oreala , który lezy sobie teraz w szafce i pewnie zamienia się w grudki -
        PIerre jest the best!!!!!!!!!!!!!
        • justynnka Re: TUSZ PIERRE ARTHES 15.06.04, 16:18
          gdzie go kupić w warszawie?
          • Gość: sloggi Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.spiczyn.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 18:51
            a w Lublinie?
            • Gość: ktos Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 20:33
              w Lublinie sa w novej
          • fey Re: TUSZ PIERRE ARTHES 18.06.04, 14:12
            Byl juz watek, gdzie mozna znalezc Pierre Arthes w W-wie.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=382&w=11618898&v=2&s=0
            Sama wybieram sie jutro na poszukiwania. Dam znac, jak znajde ;)
      • Gość: n Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: baza.* / 62.233.185.* 16.06.04, 16:07
        aretse11 odpisz
        • aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 16.06.04, 19:10
          ale sie usmialam...zaraz beda tu wszystkie miasta wymienione..sluchajcie,ich
          firmowy sklep jest 100m ode mnie i biuro tez,ale dzis juz
          zamkniete..obiecuje,jutro tam ide,zapytam czy sa bordowe i zielone tusze(ale
          watpie)-ale podpowiem im...zeby zrobili,nie znam osobiscie szefa-choc ostatnio
          bylam z jego psem na spacerze-haha,ale jego siostrzeniec jest chlopakiem mojej
          siostry..jak juz wspominalam...wiec zapytam tez sie o Lublin,Dabrowe Gornicza i
          Krakow...ale obawiam sie,ze moga nie wiedziec,jak wspominalam rozsylaja do
          hurtownii ,a z hurtownii bierze kto chce..teraz to nawet na Slowacje i do
          Ruskow..eksport kwitnie..tez zdradzilam inne tusze dla tego wlasnie i
          rozumiem..WAs..jutro wieczorem odpisze...
    • aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 16.06.04, 19:21
      mam lepszy pomysl..jesli nie beda wiedziec w jakich sklepach sa ich tusze..a
      jak wspominalam raczej nie beda wiedziec ..to rodzice chlopaka mojej siostry
      tam pracuja i wezme od nich adresy hurtowni w waszych miastach i w hurtownii
      sie dowiecie kto od nich bierze..juz napisalam przed chwilka sms..dzis sie
      spytam ,jutroi dam Wam odp.pa
    • aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 16.06.04, 22:08
      Sluchajcie kobietki..rozmawialam..i tak..wejdzcie na strone
      www.pierrearthes.com,i tam macie sklep wysylkowy..mozecie zamowic kosmetyki do
      domu..jesli zamowienie jest powyzej 80zl to wysylka gratis..sa tusze
      niebieski,brazowy,czarny.Jutro bede miala adres sklepu w Krakowie..W dabrowie i
      lublinie..chyba nie ma...nie wiem sprawdzcie jeszcze dokladnie -tam na stronce
      w linku dystrybucja jest pokazane gdzie mozna dostac w jakich miastach ich
      kosmetyki..Ja mam cale szczescie za darmo i na miejscu:)
      • Gość: justa Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.06.04, 11:54
        na mapie jej zaznaczony Gdańsk, ale gdzie konkretnie?
        • aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 17.06.04, 22:11
          tj pisalam oni sami nie znaja adresow sklepow,tylko do hurtowni wysylaja na
          stronce jest ich adres email,napisz moze udziela Ci informacji..gdzie jest
          hurtownia...wiecej niestety nie pomoge,bo teraz z nikim od nich sie nie
          widze..siedze w domu,pisze mgr:)pozdra
    • Gość: aga Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: 195.117.164.* 18.06.04, 09:06
      Wydaje mi sie, że XXL w Warszawie może być na bazarku przy Wałbrzyskiej w
      nowej części, w pierwszej alejce, taki malutki zapchany sklepik. Kiedyś tam
      kupowałam rzeczy tej firmy, więc może i tusz bdzie
      pozdrawiam
      • aretse11 Re: TUSZ PIERRE ARTHES 18.06.04, 13:43
        Zdobylam adres sklepu w Krakowie,gdzie mozna dostac kosmetyki Pierre Athes-tj
        sklep ROKOKO,Osiedle ZGODY 4,Krakow..:)
    • Gość: erve Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:17
      A może wiecie gdzie jeszcze go mozna dostac w Warszawie? , ja już go poszukuje
      dwa tygodnie na jednej i drugiej pradze i niestety nie udało mi sie znalesc
      cokolwiek tej firmy. Bede bardzo wdzieczna za jakis info.
      Pozdrowionka.
      • Gość: inka Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 01:31
        na placu unii lubelskie, tzn pare metrow za idac od centrum, obok kawiarni
        hortexu w takiej malej drogerii jest pelen asortyment firmy pierre arthes.
        pozdrawiam
        • Gość: malaga1234 Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.escom.net.pl 20.06.04, 16:38
          Ul. Puławska 11 i Hoża 37. Ale co Wy z tym tuszem uprawiacie jakieś szaleństwo?
          Przecież to żadna rewelacja,tusz jak każdy inny.Trochę tylko przedłuża, ale
          strasznie mokry jakiś.A już na pewno nie pogrubia. Owszem dla niewymagających
          może być, głównie ze względu na cenę-16 zł.
          • fifii Re: TUSZ PIERRE ARTHES 20.06.04, 17:01
            Dokładnie obłęd jakiś z tym Arthes'em ;) Pod wpływem grupowej fascynacji też
            latałam jak szalona po sklepach i go szukałam. Mam go od tygodnia. Nie jest
            zły, nie skleja, ale też jak napisała poprzedniczka nie pogrubia ! Z tym
            wydłużaniem to i owszem troszkę wydłuża ale bez rewelacji. Za to wstrętnie
            ROZMAZUJE SIĘ wrrr Już nabawiłam się przez niego odruchu przecierania skóry pod
            oczami palcem bo jak tylko przypadkiem gdzies zobaczyłam się to ciagle byłam
            rozmazana :/ Pierwszy raz trafił mi sie taki rozmazujący tusz. Więcej go nie
            kupię. Nadaje się do wyjscia na chwilę do kiosku po gazetę. Taka jest moja
            opinia.
    • Gość: aga Re: TUSZ PIERRE ARTHES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.08.04, 17:08
      --------------------------------------------------------------------------------
      witam!po przeczytaniu recenzji o tuszu pierre arthes(tych złych i tych
      dobrych)kupilam go dzis!Znalazlam go w sklepie na pl.unii lubelskiej (obok
      zielonej budki)z tego co wiem dziewczyny placily tak ok15zl za niego..a dzis
      zaplacialm juz 18zl!Pani sprzedawczyni chyba wie ze malo jest punktow gdzie
      go sprzedaja w w-wie..i cene podniosla..nie dziwie sie jak nie ma konkurencji!
      Mowi ze tusz jest najchetniej kupowanym u niej tuszem w sklepie!myslam zeby
      zamowic przez ineternet..na allegro lub przez producenta ale sie nie oplaca
      bo trzeba doliczyc koszty przesylki i wychodzi ponad20zl!
      Co do tuszu-jest niezly..przy 1 pomalowaniu jest tak zwyczajny ale jzu po 2
      bardzoo wydluza rzesy!!Powiem tak uzywalam sporo tuszy raczej tych
      renomowanych i zagranicznych firm ale ten spelnia moje oczekiwania!bardzo
      ladnie mi wydluzyl rzesy!porownuje go z 2 tuszami ktore najbardziej mi
      przypadly do gustu;loreal- lash architect i NIVEA LASH DESIGNER.
      Architect 2razy drozszy i ten sam efekt!
      natomiast Nivea kosztuje na allegro 15zl +koszty przesylki wychodzi ok25zl!!i
      go tez bardzo polecam!bo w sklepie w polsce nie spotkalam sie z nim jeszcze!!
      wiec pierre arthes jest porownywalny do bardzo dobrych tuszy ale jest 2 razy
      tanszy:)wiec po co przeplacac!!czytalam opinie ze tusz po jakims czasie jest
      zaschniety itd..ale kazdy tusz nawet te bardzo dobre po 2-3 miesiacach
      padaja :(
      Sumujac!!polecam ten tusz ..cena mala i efekt naprawde dobry:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka