Gość: Obiektywna IP: *.futuro.pl 16.06.04, 16:50 Kto wie gdzie można kupić w Gdańsk? Przeleciałam kosmetyczne i nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amberangel Re: Clearasil total control IP: *.proxy.aol.com 22.06.04, 00:47 NIE POLECAM!!!zajelo mi kilka lat i kilkadziesiat prob kosmetykowych aby znalesc cos dla siebie. na mej skorze bardzo latwo wykwitaja czarne kropki, podkorne biale gulki i jakies tam inne paskudztwa. Stosowalam kosmetyki neutroginy, loreal, clearclean, clinique, vichy, soraya i wiele wiele innych. mam od kilku miesiecy cos czym jestem zachwycona. sa to dwie maski oczyszczajace ktore naklada sie co dwa trzy dni, jedna z czerwonych alg a druga bardzij konkretna wybitnie czyszczaca i leczaca to maska z siarki i cynku, do tego zel 5% na codzien benzoyl peroxide z olejkiem z drzewa herbacianego, pory staja sie niewidoczne skora czysta bez zadnych wagrowych rewelacji ja akurat mam kosmetyki firmy DDF ale nie wiem czy sa one dostepne w polsce, do tego dochodzi jeszcze zel do mycia twarzy salicylic wash 2% i oczywiscie sunscreen. jestem zachwycona bo juz zwatpilam czy kiedykolwiek cos znajde. kosmetyki polecila mi kosmetyczka wczesniej pracujaca 10 lat przy lekarzu, napoczatku jak kazda nowosc przyjelam z przymrozeniem oka, a teraz? jestem jej wdzieczna, sczegolnie za to maske cynkim i siarka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Clearasil total control 22.06.04, 09:02 Ja widziałam w kilku aptekach - na pewno jest w aptece w Madisonie. A sprawdzałaś w Drogerii Natura w City Forum? Odpowiedz Link Zgłoś