natka1983 22.04.12, 20:07 Polećcie korektor do twarzy, który zakryje niedoskonałości i będzie trwały. Chodzi mi o coś co nałoze punktowo i będę mogła pójść z dzieckiem na spacer (bez nakładania podkładu). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keepersmaid Re: Trwały korektor 22.04.12, 22:49 Trwaly? Double Wear - Estee Lauder. Odpowiedz Link Zgłoś
asdgjl Re: Trwały korektor 17.05.12, 22:41 Ja stosuję Maybelline, Pure.Cover Mineral to najlepszy korektor jaki do tej pory miałam, bardzo dobrze kryje, ma płnną konsystencje wiec myslę że sprawdziłby się bez podkładu -- twoja-cera.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: Trwały korektor 18.05.12, 19:49 Bare Minerals, popros o probke. taka probka przy stosowaniu punktowym wystarczy Ci na rok czasu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rocambolesca Re: Trwały korektor 19.05.12, 11:21 Przetestowałam większość korektorów średno i górnopółkowych. Estee Lauder Double Wear ma niezbyt dobre krycie na wypryski, Benefit Booing jest niezły, ale nie jest wart tych pieniędzy. Polecam spróbowanie korektora w kredce The Body Shop, chyba najlepiej się u mnie sprawdził na wyłącznie nakremowaną twarz. Jak masz możliwość to spróbuj jeszcze MAC Studio Finish, ale trzeba bardzo starannie dobrać odcień (czasem jest to tylko kwestia odcienia róż / beż). Odpowiedz Link Zgłoś