Dodaj do ulubionych

podkrecajaca mascara

04.07.12, 13:03
hej znacie moze jakas dobra podkrecajaca mascare??mam strasznie krotkie i plaskie rzesy:( potrzebuje super podkrecajaca, niestety caly czas szukam dobrego tuszu...jedyny ktory mi w miare przypadl to masterpiece max factora, ale tez slabo podkrecal, reszta to wszystkie beznadziejne jak dla mnie.Pozniej zawsze sie z nimi mecze bo nigdy nie wyzucam
Obserwuj wątek
    • mynameisodetteswan Re: podkrecajaca mascara 04.07.12, 13:47
      Polecam Yves Rocher Sexy pulp taki jak tu, troszkę o ni wspomniałam, no i max factor w złotym opakowaniu , naprawdę fajne tusze :) mynameisodetteswan.blogspot.com/2012/06/glossybox.html
    • pamplemousserose Re: podkrecajaca mascara 04.07.12, 14:43
      Lancome Virtuose.

Ma rewelacyjnie ukształtowaną szczoteczkę.
    • jarka63 Re: podkrecajaca mascara 04.07.12, 15:20
      Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara.
      • peace2244 Re: podkrecajaca mascara 04.07.12, 17:25
        dziekuje sprobuje te mascary!:)
    • konwalia55 Re: podkrecajaca mascara 04.07.12, 17:58
      najlepsza maskara, jaka mialam, to 3D Fantastic Lash Mascara firmy Golden Rose.
      kosztuje grosze, a efekt powala - rzesy sa idealnie wymodelowane i blyszczace, podkrecone i rozdzielone, po prostu PIEKNE :)
    • kbjsht Re: podkrecajaca mascara 05.07.12, 00:00
      sam tusz cudów nie zdziała, zalotka pozdrawia :)
      • ami8-ami8 Re: podkrecajaca mascara 10.07.12, 18:24
        Zalotka faktycznie pomaga ale tusz jest najważniejszy. Próbowałam różnych, od najtańszych po całkiem drogie, z różnym efektem. Moim ostatnim odkryciem jest niedroga za to naprawdę świetna maskara Golden Rose "City Style Mascara". Kosztuje niewiele a efekt jest boski!!!
    • zagubionaa219 Re: podkrecajaca mascara 11.07.12, 10:56
      Ostatnio kobiecina w drogerii mnie wyśmiała jak poprosiłam o mascarę podkręcającą :/ Mówi do mnie: do podkręcania jest zalotka, a nie tusz :/
    • bianka_marta Re: podkrecajaca mascara 16.07.12, 11:17
      Mam taki sam problem i niedawno natknęłam się na Rimmel, Sexy Curves Mascara . Jest świetny, kosztuje koło 23 zł. Świetnie rozczesuje rzęsy, nie skleja ich . Jak dla mnie podkręcenie jest delikatne, ale mi w zupełności wystarcza. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka