Dodaj do ulubionych

krótka fryzura

11.08.12, 21:57
Z powodu choroby bardzo mi się przerzedziły włosy. Muszę je ściąć na krótko, a pojecia nie mam jak. Przeglądam zdjęcia w necie, ale jakoś nic mną nie wstrząsnęło. Albo może po złych stronach szukam...
Polećcie jakieś ścięcie dla brunetki, o okrągłej twarzy, po trzydziestce. Boję się że po ścięciu będę wyglądać jak ekspedientka z mięsnego;-)
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: krótka fryzura 12.08.12, 08:02
      Jeżeli masz okrągłą twarz, to najlepiej, jak będzie jakaś asymetryczna grzywka - wtedy kształt twarzy przestaje być okrągły, a odsłonięty fragment czoła sprawia, że grzywka nie skraca twarzy. Warto też zrobić coś w rodzaju baczków zaczesywanych na policzki, to bardzo wyszczupla dolną część twarzy.
    • anija21 Re: krótka fryzura 14.08.12, 14:35
      Jest taki super program w którym dodajesz swoje zdjęcie i możesz dobierać do swojej twarzy różnego rodzaju fryzury, ale teraz to już nie wiem jaki to był. Poszukaj w necie coś takiego na pewno znajdziesz.

Uroda - Odkrywaj i zbieraj swoje inspiracje z Stylowi.pl
    • sid-l Re: krótka fryzura 14.08.12, 19:12
      Ja ostatnio mam dylemat, bo żal mi ścinać włosy, ale bardzo podoba mi się fryzura typu długo z przodu, krócej z tyłu, coś takiego:
      i55.photobucket.com/albums/g144/hrstumpde/Soundtrack/2010%20Posts/2010%20November/Lisa%20Stansfield/thumb_lisa_stansfield.jpg
      www.uroda-wdziek.pl/files/images/victoria%20beckham%20krotkie%20bob.jpg
      i.hityczykity.pl/uploads/tx_hck/zdjecia_pojedynki/akpa20091120_smaki_jk_6608.jpg
      • kayka Re: krótka fryzura 14.08.12, 23:09
        O takie właśnie włosy ale wczesna Rihanna miałam jakieś 5 lat temu. I nawet mi w nich dobrze było. Myślałam że taki fryz już obciachowy jest, ale skoro mówisz że jest ok, to może tak się zetnę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka