alice1984
25.08.12, 11:32
Witam Was!
Proszę o radę. Wiem, że temat był wielokrotnie wałkowany, w wyszukiwarce jest pełno wątków na ten temat, ale sporo z nich jest dość starych, a niektóre produkty są przecież z rynku wycofywane.
Dziewczyny, poszukuję lekkiego podkładu matującego, na dodatek dla jasnej cery, do 80 zł. Od kilku lat używam Revlon Colorstay, ale ostatnio mam wrażenie, że moja skóra za bardzo się do niego przyzwyczaiła i chyba przyszedł ten moment żeby go zamienić na jakiś inny, chociaż na jakiś czas.
Jak już pisałam, cerę mam tłustą (na całej buźce), ale trochę przesuszoną (walczę z tym ciągle), jasną (z Colorstay używałam nr 150 Buff, w lecie mieszany z 180 Sand Beige), pełną przebarwień, blizn potrądzikowych i generalnie potrafią mi jakieś niespodzianki wyskoczyć raz na jakiś czas. Zdaję sobie sprawę, że nie ma podkładu, który spełniłby wszystkie moje oczekiwania, ale wystarczy mi, że będzie dość jasny, przynajmniej trochę matujący i żeby wyrównał mi koloryt skóry. Nie musi być jakiś mega kryjący, bo tym od dawna się już nie przejmuję.
Macie jakieś swoje typy? Każda rada będzie dla mnie na wagę złota! :)