Dodaj do ulubionych

Zabieg odmładzający Linerase

20.02.16, 15:43
Czy któraś z Was miała zabieg polegający na ostrzykiwaniu atelokolagenem Linerase? Do tej pory znalazłam niewiele opinii na ten temat, ale większość jest bardzo pozytywna. Panie sobie chwalą, że skóra jest po zabiegu napięta, jędrna, gładka, zmarszczki są wygładzone itp.

Chciałabym zdobyć jak najwięcej informacji na ten temat, Piszcie więc proszę :)
Obserwuj wątek
    • saaasa1 Re: Zabieg odmładzający Linerase 07.03.16, 01:06
      Ja miałam i ten preparat rzeczywiście działa w ten sposób. Musisz jedynie brać pod uwagę to, że będziesz musiała go powtórzyć i zrobić 3 serie. Moim zdaniem bardzo warto! Ja widziałam super efekty już po drugim zabiegu. Najbardziej jestem zadowolona z wyglądu policzków: skóra jest napięta, zniknęła wiotkość oraz delikatnie się uniosły (zniknął efekt chomikowatych polików). Także osobiście polecam ;)
    • ignacerob Re: Zabieg odmładzający Linerase 08.03.16, 10:33
      Zdecydowanie polecam. Moja dziewczyna (lat 40+) jest po dwóch zabiegach kolagenem Linerase i efekty są super. Nawet ja to zauważyłem. Skór twarzy, dekoltu i szyi jest dużo bardziej jędrna, zmarszczki się wygładziły. Odpisuję, bo sami jakiś czas temu szukaliśmy opinii na ten temat. Naprawdę warto.
    • jezzy122 Re: Zabieg odmładzający Linerase 21.03.16, 10:23
      A gdzie wykonywaliście zabieg w Warszawie? Czytałam mnóstwo dobrych opinii na ten temat i chciałabym się dowiedzieć jakiś konkretów. Wiem, że Linerase nie uczula i jest całkowicie bezpieczne, ale jak to dokładnie działa, na jakich zasadach? I czy boli? ;)
    • wervaw Re: Zabieg odmładzający Linerase 16.04.16, 23:55
      A czy to prawda, że Linerase działa również na wiotką skórę i rozstępy? Chciałabym zastosować coś na pupę, ale nie wiem czy możne :P
      • wervaw Re: Zabieg odmładzający Linerase 22.04.16, 02:20
        Możesz spróbować ;) Ja osoboście robiłam tylko na okolice dłoni i twarzy, ale moja lekarka wspominała mi, że Linerase jest bardzo wszechstronne i kobiety chętnie ujędrniają nim ciało i walczą jednocześnie z rozstępami. Podobno są bardzo zadowolone, ja osobiście też jestem, ale zabieg miałam na inną okolicę. Działa!
    • zarazaraza Re: Zabieg odmładzający Linerase 22.07.16, 22:50
      Ja miałam robione cztery dni temu. Z gabinetu wyszłam cała w czerwonych bąblach.Na twarzy znikły najszybciej ,z szyi też już prawie zeszły, a na dekolcie utrzymują się do dziś,ale już coraz mniej są widoczne.Poprawy na razie nie widzę żadnej,poczekam jeszcze kilka dni.Pytacie czy bolało? Bolało,ale przeżyłam.Pani doktor dała mi piłeczki do ściskania :)).Nawet jeśli nie będzie żadnego efektu po pierwszym razie spróbuję powtórzyć zabieg,bo i tak wydałam już kasę i a nóż widelec dopiero po drugim zabiegu będę zadowolona.Czytam te wszystkie opinie i widzę ,że tylko ja marudzę i nie wiem co jest grane.
    • netkaa35 Re: Zabieg odmładzający Linerase 10.08.16, 23:54
      Tak samo jak Wy szukałam wsparcia przed zabiegiem. czy warto, jak a cena i czy będzie efekt. Moje sugestie:
      - boli- bardzo (!) przynajmniej mnie, z tego powodu miałam 2 zabiegi, nie 3
      - efekty widziałam i fotografowałam przed i po,
      - oprócz mnie nnikt nic nie zauważył (łącznie z moim mężem),
      - możesz iść do pracy nast dnia ale lepiej jeśli zrobisz go w piątek :)
      - skóra twarzy jest WYRAŹNIE gęstrza i ma lepszą jakość (mam 47 lat),
      - zrobię trzeci zabieg jak zapomnę o bólu,
      - warto wydać kasę po 45 r. ż.- jestem przekonana
      POWODZENIA :)
    • pszotka Re: Zabieg odmładzający Linerase 16.08.16, 21:43
      salon Babor w Warszawie jest najlepszy, mają bogatą ofertę zabiegów przede wszystkim i babeczki znają się na rzeczy. ostatnio nawet o nich artykuł wyszedł
      intopassion.pl/czas-na-odrobine-przyjemnosci-czyli-wizyta-w-babor-institute-shop/
    • anls5 Re: Zabieg odmładzający Linerase 23.04.17, 22:25
      Mam 37 l. robiłam ten zabieg 3 razy (seria) i moim zdaniem działa lepiej niż osocze bogatopłytkowe (które jest droższą opcją). Moja kosmetyczka, u której robię co jakiś czas masaż i nakładam jakąś maseczkę była zachwycona stanem mojej skóry (a nie mówiłam jej wcześniej o zrobionym zabiegu). Pozdrawiam
    • natberstrik Re: Zabieg odmładzający Linerase 13.10.17, 17:54
      Najlepiej to jakbyś się udała do dobrego dermatologa takiego z doświadczeniem właśnie w takich zabiegach estetycznych bo nie każdy zabieg jest dla każdego i lepiej zanim się zdecydujesz na coś co sporo kosztuje żeby potem były z tego efekty . Ja polecam w Warszawie panią doktor Barbarę Walkiewicz Cyrańską ma bardzo bardzo dużą wiedzę teoretyczną i praktyczną . Kiedyś byłam zdecydowana na botox odradziła mi i zaproponowała coś zupełnie innego myślę że to była moja najlepsza decyzja w życiu i traf chciał że do niej trafiłam
    • malinowska_87 Re: Zabieg odmładzający Linerase 29.11.17, 16:53
      Miałam wykonywany zabieg tego samego typu u dr Radziejewskiej tyle, że kolagenem Nithya - polecam ten produkt do iniekcji i polecam sam zabieg. skóra rzeczywiście jest taka młodzieńcza - napięta, wygładzona promienista. Zabieg jest prawie bezbolesny chociaż wiadomo każdy ma inny próg bólu. Ja miałam smarowaną skórę kremem znieczulającym - z tego co wiem to u dr Radziejewskiej podczas tego zabiegu to standard, nie wiem czy jest tak wszędzie. na poczatku efektem jest zaczerwienienie miejsc wstrzykniecia - u mnie zeszło po 2h Polecam!
      • kaja6565 Re: Zabieg odmładzający Linerase 02.01.18, 23:38
        Ja jestem po 2 zabiegach na szyje i dekolt i już widze ze jakość skory się polepszyła , skora jest gęstsza mniej wiotka zmarszczki się wygładzają, idę jeszcze na 3 zabieg bo dr mówiła mi ze trzeba conajmniej 3 - robiłam u dr Zielińskiej w PROdentis pod Poznaniem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka