Gość: rossman!!!!!!!!!!! IP: *.in.lublin.pl / 62.233.188.* 03.07.04, 14:48 napiszcie mi którekosmetyki z rosmana polecilibyście z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikiM Re: rosman!!!!!!!!!!!!! IP: *.bts.net.pl / *.bts.net.pl 04.07.04, 03:06 jak dla mnie rossman do super drogeria. duzy wybor kosmetykow i innych przydatnych rzeczy. najlepiej jest kupowac w czasie przecen to oczywiste :). a ktore polecam. hmmm w sumei nei wiem o co Ci chodzi. czy z firmy rossman??? z tej serii mailam tylko balsam i nawet moze byc. ale nie pachnial ladnie a nawilzanie w miare. a tak poza tym to kupuje rozne kosmetyki. zaczynajac od kremow nivea soft przez tusze do rzes rimmel, toniki, wkladki higieniczne do szamponow a nawet jakis batonikow ;-). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evita2 Re: rosman!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 15:47 Z produktów sygnowanych marką Rossmann polecam / wypróbowane/: zmywacz bez acetonu- 250ml , ok. 5 zł, różany krem do rąk, krem na noc z kwiatem pomarańczy, krem pod oczy z wit.E. Te 3 ostatnie w szklanych, brązowych słoiczkach rossmannowskich. Wszystkie produkty świetne, po bardziej niż przystępnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: rosman!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 09:53 Z kosmetyków "made by Rossmann" to bym mogła polecić ich chyba nowe żele w tubach z lipidami. Dobre ale nie jest to jakaś straszna okazja cenowa (200 ml w promocji 7 zł). Próbowałam ylang-ylang + drzewo sandałowe. Dobrze się zmywają ze skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
agnesp76 Re: rosman!!!!!!!!!!!!! 07.07.04, 09:58 Jakiś czas temu używałam kremów do twarzy w brązowych słoiczkach, byłam bardzo zadowolona (nie pamiętam już jakie to były, ale miałam kilka - lipa jojoba i coś jeszcze). Dobry był też krem z panthenolem w tubce (morelkowy kolor tubki czy różowy) - był na dzień i na noc. Także dla dzieci balsam do ciała krem są ok. Zmywacz do paznokci - też dobry. Natomiast nie polecam kremu do depilacji - nieskuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0 Re: rosman!!!!!!!!!!!!! 07.07.04, 15:03 polecam płyn do kąpieli kokosowy.CUDO!!!!! KOsztuje około 4 zeta. Ale uważaj, niktóre z nich są bardzo gęste, tak, że trudno je wylać do wanny :) i te są wspaniałe, natomiast niektóre są jakby rozcieńczne wodą, bo można je bez problemu nalać, ale już mniej pachną. W każdym razie używając tego płynu w łazience podczas kąpieli zapachnie bezludną wyspą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś