robertka 31.08.06, 13:18 Otworzyli u mnie w miescie rosmana i tam so dosyc tanie pieluszki jesli ktos je mial napiszcie co o nich sadzicie i jakie sa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dacra Re: pieluszki Rosman 31.08.06, 14:02 ja uzywam od 3 miesiecy rozmiar 3 fioletowych pieluszek rossman, moje dzieko po pieluszkach firmy pampers dostalo nie zlej wysypki nie kupuj tylko tych zoltych,bo sa strasznie ceratkowe Odpowiedz Link Zgłoś
kowlaska Re: pieluszki Rosman 31.08.06, 14:43 cześć, moim zdaniem fioletowe nie ustępują jakością 'firmowym' pieluchom - podobnie rzecz się ma z pieluchami z tesco (też fioletowe), biedronki czy lidla podczas gdy cenowo są zupełnie z innej bajki (wg. mnie z tej fajniejszej) POzdrawiam i polecam tańsze pieluchy - uczulać może wszystko - Majka miała problemy z pupą tylko raz i to po chusteczkach pampers - cztery paczki oddałam znajomym bo akurat oni uważali je za najlepsze dla ich synka. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: pieluszki Rosman 31.08.06, 14:46 fioletowe jak najbardziej ok. Sa troche zbyt grube i sztywne, ale w sumie bella tez takie sa a sa duzo drozsze. Kupilam tydzien temu pierwszy raz i wlasnie lece po kolejne ) Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: pieluszki Rosman 31.08.06, 17:47 Ja tez uzywam tych fioletowych.Sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak149 Re: pieluszki Rosman 03.09.06, 23:14 Przyłączam się do pozytywnych opinii. Wolę je nawet od Happy. Odpowiedz Link Zgłoś
neomia Re: pieluszki Rosman 05.09.06, 10:58 Fioletowe sa Ok! choć lepszą pojemność mają Happy. Dobre są również ich chusteczki dla dzieci sensetive. Odpowiedz Link Zgłoś
natali101 Re: pieluszki Rosman 05.09.06, 11:13 fioletowe sa super,chusteczki sensitiv i zwykłe oraz cała seria babydreams Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: pieluszki Rosman 05.09.06, 12:19 popieram pieluszki z Rossamana. Ja używałam od tego najmniejszego rozmiaru i gorąco polecam Pampersy są droższe i gorsze. To moje zdanie. 1 i 2 Rossmana ma fajną "siateczkę - krateczkę". Teraz mamy 3. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
doti_cz Re: pieluszki Rosman 08.09.06, 13:50 I my używamy serii babydream - wszystkiego oprócz pieluszek (jeszcze nie próbowałam) mam sprawdzone z biedronki dada za 19zł a kupuję już od7 do 18 kg. Ale może spróbujemy? A jeśli chodzi o pampersa to nie jestem z tej firmy zadowolona : chusteczki oddałam - dostał synek wysypki, pieluch nie używam - nie trzymają się dobrze i się zsuwają (zakończyliśmy ich karierę na 1). Mówicie kobietki że filetowe są ok? A jak cenowo się przedstawiają? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ameleczki Re: pieluszki Rosman 09.09.06, 12:24 dobre sa z rossmsnna tylko te fioletowe bo zółte sa okropne-foliowe. wogóle wszystkie kosmetyki rosmanowskie dla dzieci są dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
ksaga Re: pieluszki Rosman 10.09.06, 21:21 za tą cenę fioletowe są rewelacyjne szkoda że tak poźno je odkrylam my konczymy juz pieluchowanie żółte są do bani Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: pieluszki Rosman 11.09.06, 09:54 U nas duża paka od 8 do 20 kg kosztuje 31,99 zł (chyba 54 szt albo 52 jakos tak) czasem obniżaja do 29 lub 27 zł Odpowiedz Link Zgłoś
doti_cz Re: pieluszki Rosman 10.09.06, 21:43 Witam. Spieszę poinformować, że zakupiliśmy pierwszą paczkę testową Jestem zadowolona są tak dobre jak te z biedronki. Szkoda, że nie mają na kolorowym pasku jakiegoś "ludka" żeby było wiadomo gdzie jest środek (biedronkowe mają)- jest to szczególnie ważne przy ruchliwym dziecku (ja zawsze zapinam na chybił trafił - zero współpracy ze strony synka a potem "środkuję")Ale są ok polecam:] Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: pieluszki Rosman 11.09.06, 09:50 Ja też używam tych z rossmana, fioletowych. Moja 3 latka od Pampersów miała taką wysypke, że ... teraz od początku uzywam własnie tych foiletowych i jestem bardzo zadolwolona i na pupie małego (4mies. ani jednej krosteczki) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
niusianiusia Re: pieluszki Rosman 11.09.06, 22:37 od ponad roku, czyli odkad odkryłam pieluszki z rossmana, kupuję i używam tylko je. Mam oczywiscie na myśli te w bordowym opakowaniu. Zółte są ceratowe. Dla mnie bordowe są znacznie lepsze do pampersów. Kiedy mały jeszcze nie siedział miałam prawie każdą kupę na plecach. Od zastosowania tamtych pieluszek moje wszystkie problemy typu kupa, wypływanie, przeciekanie, się skończyły Odpowiedz Link Zgłoś
niusianiusia Re: pieluszki Rosman 11.09.06, 22:39 bardzo dobre maja tez chusteczki do pupki Odpowiedz Link Zgłoś
annka78 Re: pieluszki Rosman 12.09.06, 11:16 dziewczyny juz napisaly Ci ze pieluszki są ok, a ja polecam takze swietny plyn do mycia ciala i wlosow dla maluchów babydreams, a takze lotion z tej samej serii. Są świetne, i niedrogie. Swietne kosmetyki bez tych wszystkich chemicznych swinstw. Odpowiedz Link Zgłoś