Dodaj do ulubionych

pieluszki Rosman

31.08.06, 13:18
Otworzyli u mnie w miescie rosmana i tam so dosyc tanie pieluszki jesli ktos
je mial napiszcie co o nich sadzicie i jakie sa
Obserwuj wątek
    • dacra Re: pieluszki Rosman 31.08.06, 14:02
      ja uzywam od 3 miesiecy rozmiar 3 fioletowych pieluszek rossman, moje dzieko po
      pieluszkach firmy pampers dostalo nie zlej wysypkisad nie kupuj tylko tych
      zoltych,bo sa strasznie ceratkowe
    • kowlaska Re: pieluszki Rosman 31.08.06, 14:43
      cześć,
      moim zdaniem fioletowe nie ustępują jakością 'firmowym' pieluchom - podobnie
      rzecz się ma z pieluchami z tesco (też fioletowe), biedronki czy lidla podczas
      gdy cenowo są zupełnie z innej bajki (wg. mnie z tej fajniejszejsmile)
      POzdrawiam i polecam tańsze pieluchy - uczulać może wszystko - Majka miała
      problemy z pupą tylko raz i to po chusteczkach pampers - cztery paczki oddałam
      znajomym bo akurat oni uważali je za najlepsze dla ich synka.
    • mathiola Re: pieluszki Rosman 31.08.06, 14:46
      fioletowe jak najbardziej ok. Sa troche zbyt grube i sztywne, ale w sumie bella
      tez takie sa a sa duzo drozsze. Kupilam tydzien temu pierwszy raz i wlasnie
      lece po kolejne smile)
      • grzanka23 Re: pieluszki Rosman 31.08.06, 17:47
        Ja tez uzywam tych fioletowych.Sa ok.
    • ulapod Re: pieluszki Rosman 03.09.06, 22:59
      Fioletowe są ok.
    • gosiak149 Re: pieluszki Rosman 03.09.06, 23:14
      Przyłączam się do pozytywnych opinii. Wolę je nawet od Happy.
      • neomia Re: pieluszki Rosman 05.09.06, 10:58
        Fioletowe sa Ok! choć lepszą pojemność mają Happy. Dobre są również ich
        chusteczki dla dzieci sensetive.
        • natali101 Re: pieluszki Rosman 05.09.06, 11:13
          fioletowe sa super,chusteczki sensitiv i zwykłe oraz cała seria babydreams
    • sikorka.1 Re: pieluszki Rosman 05.09.06, 12:19
      popieram pieluszki z Rossamana. Ja używałam od tego najmniejszego rozmiaru i
      gorąco polecam Pampersy są droższe i gorsze. To moje zdanie. 1 i 2 Rossmana ma
      fajną "siateczkę - krateczkę". Teraz mamy 3. Pozdrawiam.
      • doti_cz Re: pieluszki Rosman 08.09.06, 13:50
        I my używamy serii babydream - wszystkiego oprócz pieluszek (jeszcze nie
        próbowałam) mam sprawdzone z biedronki dada za 19zł a kupuję już od7 do 18 kg.
        Ale może spróbujemy? A jeśli chodzi o pampersa to nie jestem z tej firmy
        zadowolona : chusteczki oddałam - dostał synek wysypki, pieluch nie używam - nie
        trzymają się dobrze i się zsuwają (zakończyliśmy ich karierę na 1). Mówicie
        kobietki że filetowe są ok? A jak cenowo się przedstawiają? Pozdrawiam
        • mama_ameleczki Re: pieluszki Rosman 09.09.06, 12:24
          dobre sa z rossmsnna tylko te fioletowe bo zółte sa okropne-foliowe. wogóle
          wszystkie kosmetyki rosmanowskie dla dzieci są dobre.
          • ksaga Re: pieluszki Rosman 10.09.06, 21:21
            za tą cenę fioletowe są rewelacyjne
            szkoda że tak poźno je odkrylam
            my konczymy juz pieluchowanie

żółte są do bani
        • demonii Re: pieluszki Rosman 11.09.06, 09:54
          U nas duża paka od 8 do 20 kg kosztuje 31,99 zł (chyba 54 szt albo 52 jakos
          taksmile) czasem obniżaja do 29 lub 27 zł
    • doti_cz Re: pieluszki Rosman 10.09.06, 21:43
      Witam. Spieszę poinformować, że zakupiliśmy pierwszą paczkę testową smileJestem
      zadowolona są tak dobre jak te z biedronki. Szkoda, że nie mają na kolorowym
      pasku jakiegoś "ludka" żeby było wiadomo gdzie jest środek (biedronkowe mają)-
      jest to szczególnie ważne przy ruchliwym dziecku (ja zawsze zapinam na chybił
      trafił - zero współpracy ze strony synkasmile a potem "środkuję")Ale są ok polecam:]
    • demonii Re: pieluszki Rosman 11.09.06, 09:50
      Ja też używam tych z rossmana, fioletowych. Moja 3 latka od Pampersów miała
      taką wysypke, że ... teraz od początku uzywam własnie tych foiletowych i jestem
      bardzo zadolwolona i na pupie małego (4mies. ani jednej krosteczki)
      pozdrowionka
    • niusianiusia Re: pieluszki Rosman 11.09.06, 22:37
      od ponad roku, czyli odkad odkryłam pieluszki z rossmana, kupuję i używam tylko
      je. Mam oczywiscie na myśli te w bordowym opakowaniu. Zółte są ceratowe. Dla
      mnie bordowe są znacznie lepsze do pampersów. Kiedy mały jeszcze nie siedział
      miałam prawie każdą kupę na plecach. Od zastosowania tamtych pieluszek moje
      wszystkie problemy typu kupa, wypływanie, przeciekanie, się skończyły
      • niusianiusia Re: pieluszki Rosman 11.09.06, 22:39
        bardzo dobre maja tez chusteczki do pupki
        • annka78 Re: pieluszki Rosman 12.09.06, 11:16
          dziewczyny juz napisaly Ci ze pieluszki są ok, a ja polecam takze swietny plyn
          do mycia ciala i wlosow dla maluchów babydreams, a takze lotion z tej samej
          serii. Są świetne, i niedrogie. Swietne kosmetyki bez tych wszystkich
          chemicznych swinstw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka