Dodaj do ulubionych

ZATRZYMAC STARZENIE SIE ORGANIZMU JEST NAJLEPSZE

IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.02, 09:56
Dla zainteresowanych tematami przedluzajacymi ludzkie zycie i hamujacymi
starzenie mozna znalezc dyskusje niestety narazie tylko po angielsku w
newsgroups pod adresem:

groups.google.com/groups?hl=en&group=sci.life-extension

Proponuje taksamo jak tam o najnowszych odkryciach naukowych w tym kierunku
tutaj w tym topicu meldowac po polsku.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: malgoska Re: ZATRZYMAC STARZENIE SIE ORGANIZMU JEST NAJLEPSZE IP: *.port.gdynia.pl 27.03.02, 09:33
      Picie drozdzy. Niesmaczne, ale skuteczne.Mala ilosc drozdzy(srednia wielkosc
      orzecha wloskiego)zalewamy wrzątkiem 250 ml, pijemy po ostudzeniu przed
      zasnieciem. Kuracja trwa kilka miesiecy i wierzcie mi poprawia samopoczucie,
      wyglad skory, wlosow i paznokci. Mozna ta miksture usmacznic cynamonem. Cynamon
      rozgrzewa i daje uczucie podwyzszonej temp. Tym sie nie trzeba przejmowac.
      Zycze wytrwalosci!
      • Gość: ewcia Re: ZATRZYMAC STARZENIE SIE ORGANIZMU JEST NAJLEPSZE IP: *.csk.pl 27.03.02, 10:31
        Mam pytanie.Tuż przed snem czy może jakiś czas po kolacji?
        • Gość: do ewci Re: ZATRZYMAC STARZENIE SIE ORGANIZMU JEST NAJLEPSZE IP: *.port.gdynia.pl 27.03.02, 10:38
          trzy godziny po kolacj. Musisz byc na czczo
    • Gość: Kajtek Re: ZATRZYMAC STARZENIE SIE ORGANIZMU JEST NAJLEPSZE IP: 212.134.55.* 27.03.02, 11:40
      A ja biore taki szwedzki kompleks witamin, co sie zwie ANTIOXIDANT. Jest to
      preparat podobno tez na hamowanie starzenia sie komorek, i cos tam robi z
      wolnymi rodnikami, ale w tej chwili nie pamietam. W kazdym badz razie na pewno
      nie szkodzi. Biore to przez dwa miesiace i calkiem nie zle sie czuje po tym.
      Ale moze macie cos lepszego???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka