belcia26 13.12.16, 07:46 Czy ktoś może poradzić jakieś sposoby na elektryzowanie się włosów zwłaszcza gdy nadchodzi mróz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snowwwhite Re: Puszenie się 14.02.17, 17:19 polecam po kremowaniu rąk wetrzeć odrobinę kremu we włosy. u mnie pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
martamakowiecka Re: Puszenie się 18.03.17, 16:33 Hej, na puszenie włosów (a sama mam kręcone, puszące się, suche) polecam ze schwarzkopfa beauty balm 100ml - fajne mleczko bez spłukiwania, możesz je kupić na luxlook.pl/category/schwarzkopf-professional-bc-moisture-kick Odpowiedz Link Zgłoś
kotinikoni Re: Puszenie się 24.03.17, 14:45 Koniecznie odżywka na zabezpieczenie końców po myciu Odpowiedz Link Zgłoś
martynkot90 Re: Puszenie się 08.05.17, 10:08 ja mam puszące się włosy, ale po użyciu masek z Kallosa od razu wyglądają lepiej :D teraz używam tej idealna.pl/kosmetyki/wlosy/odzywki-i-maski/kallos-biotin-upiekszajaca-maska-do-wlosow/, o dziwo działa bardzo dobrze mimo swojej bardzo niskiej ceny :) testowałam już kilka rodzajów i ta sprawdza się najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
elzaa80 Re: Puszenie się 12.05.17, 15:33 Ja mam problem z puszeniem się włosów, szukam jakiegoś sprawdzonego sposobu już od lat. Dodam, że żadne kosmetyki nie pomagają... olejowanie też nie pomaga... Myślałam nad keratynowym prostowaniu, jakie są Wasze doświadczenia? Niweluje ono puch? Odpowiedz Link Zgłoś
karolaslawik Re: Puszenie się 25.05.17, 14:42 A próbowała któraś szczotki jonizującej? fryzury.pl/pielegnacja/sposob-na-elektryzujace-sie-wlosy-szczotka-jonizujaca/ zastanawiam się, czy warto w coś takiego inwestować. aktualnie mam tylko suszarkę z tą opcją jonizacji, ale ogólnie staram się włosów w ogóle nie suszyć. no i mnie akurat olejowanie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
olivia.w Re: Puszenie się 02.09.17, 14:03 Fajnie sprawdzają się kosmetyki marki Insight z serii AntiFrizz. Najlepiej szampon i odżywka lub szampon i maska. Dają fajny efekt wygładzonych włosów. Sprawdziłam za namową koleżanki i rzeczywiście są świetne. rubinova.pl/pl/p/INSIGHT-Anti-Frizz-Shampoo-Szampon-ulatwiajacy-rozczesywanie/103 Odpowiedz Link Zgłoś