literka82 03.08.04, 22:22 Ktos uzywal?? Zastanawiam sie nad kupnem calej serii, Teraz uzywam zelu do mycia twarzy , toniku i kremu firmy ATW ale chyba przestaly dzialac:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.kopiko1 Re: Garnier Czysta Cera...?? 03.08.04, 22:34 One zawierają bardzo dużo alkohoku - lepiej ich nie używać. Alkohol bardzo podrażnia cerę i źle na nią wpływa. Tonik ma go tak strasznie dużo, że przy nakładaniu szczypały mnie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
literka82 Re: Garnier Czysta Cera...?? 03.08.04, 22:42 W takim razie jakie kosmetyki polecacie?? Poszukuje czegos co zapewnilo by mi czysta cere bez zaskornikow ale zeby nie wysuszalo skory Z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: Garnier Czysta Cera...?? 03.08.04, 22:46 Z tej serii bardzo odpowiada mi zel do mycia twarzy, ktory lekko pilinguje skore. To ten w butelce z pompka. Nie polecam natomiast toniku - sam alkohol. Krem matujacy tez jest taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomi Re: Garnier Czysta Cera...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 23:11 Krem z tej serii jest taki sobie. Nie matuje, wręcz przeciwnie skóra wydaje się lekko tłustawa. Żel natomiast na początku był w miarę dobry, ale po dłuższym czasie używania bardzo wysuszył mi cerę. Polecam coś np. z kosmetyków firmy Ziaja (delikatne, lekkie, dobre i w przystępnej cenie). Możesz spróbować. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczeno Re: Garnier Czysta Cera...?? 03.08.04, 23:26 Używałam całej serii i: żeł ten z pompką taki sobie, peeling może byc natomiast krem także mi nie podpasował. Teraz używam żelu do mycia twarzy Soraya tylko nie wiem czy stan mojej cery poprawił się dzięki niemu czy kuracji drożdżowej, ale zamierzam dokpuić reszte kosmetyków z tej serii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sitc Re: Garnier Czysta Cera...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 23:44 Troszke wysusza ale mnie stopniowo poprawia stan cery (wydaje się być gładsza). Krem mnie matuje bardzo- mam silnie kryjący i matujący podkład i niestety pod niego ten krem się nie nadaje, bo mat jest aż za mocny, tak że podkład ciężko się rozprowadza, więc kremu uzywam tylko na noc. Ale generalnie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ismena Re: Garnier Czysta Cera...?? IP: *.drama.pl 04.08.04, 00:04 Zel do mycia wysusza skore - mimo ze nigdy wczesniej nie maial z tym problemu, wrecz przeciwnie, a wysuszyl mi skore do tego stopnia ze zaczela sie luszczyc na policzkach. Krem matujacy dosc "agresywny", przy nalozeniu grubszej warstwy okropnie "szczypie", a krem na niedoskonalosci - nie dziala :/ i rowniez wysusza. Jesli moze ci cos polecic to nowa serie MAT-B firmy Dermika - idealnie matuje, wygladza skore, nadaje ladny koloryt i usuwa wyprkski -szczegolenie polecam maseczke oraz kremy na noc i na dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek83 Re: Garnier Czysta Cera...?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 07:56 Spróbuj Clearasil Total Control-żel myjący jest bardzo dobri i wydajny wystarczy mala ilość do mycia szczególnie jak rozprowasza się go szczoteczką do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
asia23bb Re: Garnier Czysta Cera...?? 04.08.04, 10:34 Uzywam zelu gleboko myjacego (czy jakos tak sie nazywa:))) jest naprawde swietny, owszem, moze lekko wysuszac skore, ale przy mojej tlustej nie jest to wielkim problemem. Kremu uzywam codziennie, bo jako jedyny mnie matuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: Garnier Czysta Cera...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 10:49 A ja uważam że nic tak dobrze nie matuje jak krem matujący z serii Czysta Cera (jest jeszcze krem nawilżający ale jego nie próbowałam). Dodam, że mam spore problemy ze świecącą tłusta cerą, w szczególności latem. Żel do mycia też jest ok, dobrze oczyszcza, a toniku nie próbowałam. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś