Gość: littlemy IP: *.limes.com.pl 04.08.04, 13:30 wiem, ze substancja czynna ta sama, ale moze czyms sie roznia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Annia Re: co lepsze - BREVOXYL czy BENZACNE ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 13:37 Acne-derm na buzie a brevoxyl na lopatki czy plecki jest tam cie cos atakuje jesli juz zdecydujesz sie na brevoxyl i bedziesz chciala go stosowac na twarz to zabezpiecz sie kremem kojacym bo brev 'pali' i skora jest czerwona wiec pamietaj o kojacym kremie oczywiscie nakladaj go po kilku godzinach od aplikacji brevoxylu moze to byc np alantan-plus albo physiogel-krem z formula dms <- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: co lepsze - BREVOXYL czy BENZACNE ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.04, 13:51 Akneroxid moim zdaniem jest lepszy od Benzacne. Ma przyjemniejszą konsystencję. Benzacne jest obrzydliwy w używaniu, robi się jak zsiadłe mleko, waży się jakby. Akneroxid jest droższy, nie pamiętam, ile kosztuje, ale używa się go zdecydoawnie przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Co z odbarwianiem? IP: *.acn.waw.pl 04.08.04, 14:03 Dziewczyny, a jak opanować problem odbarwiania ręczników i pościeli po nadtlenku benzoilu? Myję ręce 10 razy po nałożeniu beznacne, a ręczniki i tak w białe plamy :( Chyba już mi nie został ani jeden niełaciaty. Odpowiedz Link Zgłoś
hana_ana Re: Co z odbarwianiem? 04.08.04, 14:11 Coś podobnego stosowalam brevoxyl na noc i nie odbarwil w ogole poscieli ani recznikow nic zupelnie raz nawet dalam go sporo na material i zostawilam na 2 doby i nic a czego ty uzywalas ? Brevoxyl czy inny z ta subs ?Bo brevoxyl nie odbarwia hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: Co z odbarwianiem? IP: *.acn.waw.pl 04.08.04, 14:51 Benzacne (nadtlenek benzoilu), to odbarwia jak cholera. :( Co gorsza, nie od razu - to wyłazi dopiero po praniu! Więc człowiek chodzi i odbarwia, i wcale o tym nie wie, a potem klnie przy następnym praniu :( A Brevoxyl nie zawiera tego nadtlenku benzoilu? Odpowiedz Link Zgłoś
hana_ana Re: Co z odbarwianiem? 04.08.04, 14:54 Aha benzacne brevoxyl zawiera nadtlenek benzoilu ale nie odbarwia mimo ze na ulotce jest taka wzmianka ze moze odbarwiac ale naprawde tego nie robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hana_ana Re: Co z odbarwianiem? 04.08.04, 14:56 A jest abrdzo dobry co prawda dziala krotkotrwale ale po jego zastosowaniu mam ladne lopatki przez 3-4 ms jak mnie zaatakuja jakies wypryski na plecach <tylko gorna czesc> to wale na nie brev i po 3-5 dniach mam spokoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ness Re: Co z odbarwianiem? IP: *.acn.waw.pl 04.08.04, 14:59 Ja też łopatki leczę - co jest, kurczę, z tymi naszymi łopatkami, że tak się zapryszczają? :) Spróbuję brevoxylu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewr Re: co lepsze - BREVOXYL czy BENZACNE ??? 04.08.04, 20:53 O niebo lepszy jest Brevoxyl. Stosowałam Benzacne przez jakiś czas i Brevoxyl bije go na głowę efektami. Odpowiedz Link Zgłoś
hana_ana Re: co lepsze - BREVOXYL czy BENZACNE ??? 04.08.04, 20:57 hehe no wlasnie :) takze Ness bez problemu mozesz zaopatrzyc sie w brevoxyl nie martwiac sie o materialy :) Odpowiedz Link Zgłoś