Dodaj do ulubionych

A ja polecam

26.02.14, 09:04
Co jak co ale ja szczerze mogę polecić firmę new derm. Sama znalazłam kontakt do nich na jakimś portalu z firmami i okazało się to strzałem w 10. Sami możecie się przekonać o ich mega profesjonalnych usługach, kuracja na trądzik i inne kosmetyczne zabiegi na najwyższym poziomie (salonypieknosci.pl/firmy/salony-pieknosci) powinna tam jeszcze być ta firma. pozdrawoam i czekam na opinię w tej sprawie gdyby ktoś kozystał z ich usług.
Obserwuj wątek
    • aldoska Re: A ja polecam 23.07.14, 07:00
      ja polecam gabinet medycyny estetycznej Medest-Lichaj w Poznaniu na ul Parkowej.
      Korzystałam i wiem że pracują tam sami profesjonaliści
      • 88wiola Re: A ja polecam 19.04.15, 17:43
        Ja polecam Dermoestetic dr Stasiak Poznań. Bardzo fajny doktor, można negocjować ceny
    • ryska23 Re: A ja polecam 17.08.16, 11:59
      Ja korzystam stale z usług gabinetu QClinique z Warszawy (www.qclinique.pl/). Jestem zadowolona zarówno z jakości obsługi, jak i zabiegów, którym się poddawałam (zarówno pielęgnacyjnym, jak i odchudzającym). Mogę więc z czystym sumieniem polecić ten salon.
    • natalia9521 Re: A ja polecam 24.08.16, 10:31
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: A ja polecam 15.09.16, 14:19
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • natalia9521 Re: A ja polecam 15.10.16, 13:04
      • monika.monika111 Re: A ja polecam 29.05.17, 12:29
        Długo szukałam i czytałam wiele opinii na temat salonów wykonujących tego typu zabiegi i rodzaje laserów wykorzystywanych przy tego typu usługach. Sprawdzałam na stronie producenta lasera, czy laser jest serwisowany. Po długich przemyśleniach wybrałam salon Laser DeLux, mają salony w całej Polsce. Profesjonalna obsługa. Ja robiłam zabieg na 4 partie i jestem zadowolona. Wybieram się na kolejny. Zdecydowanie polecam ! ! !
        Jesteś zainteresowana zniżką na zabiegi w salonach Laser DeLux? Wystarczy po zabiegu podać imię i nazwisko osoby polecanej i w którym mieście robiła zabieg. Korzystają dwie osoby - osoba polecona zniżkę 20% a osoba polecająca 50%. Proszę o kontakt 608 281 353 lub monika.michalska111@wp.pl
    • mirasol3 Re: A ja polecam 31.05.17, 12:38
      Ja na swoją pierwszą depilację laserową wybrałam się do salonu Vici Clinic w Krakowie. Od dłuższego czasu miałam problem z nadmiernym owłosieniem, co było dla mnie dość krępującą sprawą. W salonie zabieg przeprowadzała mi zabieg pani Kasia z panią Gosią, byłam na 8 wizytach w odstępach co ok. 6 tygodni. Gdybym wiedziała wcześniej, że mogę się pozbyć w ten sposób mojego problemu, dużo wcześniej bym się do nich zgłosiła. Efekt świetny.
    • cerida Re: A ja polecam 09.11.17, 23:29
      Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :). Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • natalia9521 Re: A ja polecam 22.08.18, 08:08
    • cerida Re: A ja polecam 10.10.18, 12:45
      Udzielę bezpłatnie zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi, sama korzystałam kilkukrotnie w różnych miastach i zawsze jestem zadowolona :). Po skorzystaniu możesz sama polecać innych i dostać zniżkę nawet 50%. Zainteresowanych proszę o kontakt na lelethify@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • natalia9521 Re: A ja polecam 13.01.19, 11:07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka