Gość: wiruska IP: *.futuro.pl 04.08.04, 14:31 Dziewczyny, noszę się z zamiarem kupna perfum: Dolce Vita, lub Miracle. Chciałam Was zapytać czy to są trwałe perfumy? Czy pachną cały dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raczek Re: Dolce vita, Miracle? IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 04.08.04, 15:48 wszystkie diory są trwałe, nie wiem jak miracle, bo z lancoma miałam tylko tresor, ale też był raczej trwały, więc chyba niczym nie ryzykujesz. dla mnie najbardziej ulotne były zawsze zapachy guerlaina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiddo Re: Dolce vita, Miracle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 16:23 wiruska, PO CO 2 TAKIE SAME WĄTKI??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dolce vita, Miracle? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 19:27 Uwielbiam Miracle i naprawde dlugo pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi1 Re: Dolce vita, Miracle? IP: *.sip.mia.bellsouth.net 04.08.04, 19:40 Mam obydwa i sa bardzo dlugotrwale Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Dolce vita, Miracle? 04.08.04, 19:44 Gość portalu: wiruska napisał(a): > Dziewczyny, noszę się z zamiarem kupna perfum: Dolce Vita, lub Miracle. > Chciałam Was zapytać czy to są trwałe perfumy? Czy pachną cały dzień? Dolce Vita to zapach z klasa, a miracle-wg mniej pachnie jak troche bardziej odswiezacz do pomieszczen:). pzd Odpowiedz Link Zgłoś