Dodaj do ulubionych

212 Carolina herrera

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:46
Zakupiłam te perfumy u sprawdzonego allegrowicza ale wyglądają one tak jak
212 white women tyle żę nigdzie nie pisze na opakowaniu że one są white może
są dwa rodzaje opakowań do 212 ? prosze pomóżcie

Obserwuj wątek
    • Gość: Ania* Re: 212 Carolina herrera IP: *.one.pl / *.one.pl 19.08.04, 19:11
      hej mam 212 -100ml opakowanie jest srebrne podluzny walec a po obydwu koncach 2
      buteleczki po 50ml, nigdzie nie ma napisu white, to moje 2 opak i na tamtym tez
      nie ma
    • Gość: Lola Re: 212 Carolina herrera IP: *.client.comcast.net 19.08.04, 21:56
      Zgadzam sie z Ania. Oryginalne pudelko jest w ksztalcie srebrnego walca i na
      obu koncach w srodku sa polokragle biale buteleczki z perfumem i na srodku
      walca pisze na srebno 212 Carolina Herrera New York. Zreszta wejdz tu
      www.fragrancenet.com/fnet/wf_items.html?cat=02881&cur_letter=2&gs_gen=W
      • Gość: b Re: 212 Carolina herrera IP: *.autocom.pl 19.08.04, 22:00
        Lola gdzie Ty sie uczylas?Chyba na tajnych kompletach w jakiejs stodole!Po
        pierwsze nie 'pisze' a 'jest napisane', po drugie nie 'buteleczki z perfumem'
        tylko 'buteleczki z perfumami' - rece mi opadaja jak czytam niektore posty :/
        no ale wychodzi jakie jest wyksztalcenie w Polsce

a co do tresci merytorycznej posta - zgadza sie - tak wyglada ta woda :)
        pozdrawiam
        • Gość: Gunia Re: 212 Carolina herrera IP: 81.15.254.* 19.08.04, 23:12
          W jednym się mylisz - można używać formy "pisze", a nie "jest napisane" już od
          paru ladnych lat. Byle w języku potocznym;)
          • Gość: Lola Re: 212 Carolina herrera....do przemadrzalej b.... IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 18:02
            Zebys chociaz w 1/4 mowila w jakims obcym jezyku tak jak ja mowie po polsku to
            bym ci serdecznie tego pogratulowala. A pozatym chyba nie odpowiedzialas na
            pytanie forumowiczki wzystkowiedzaca polonistko hehehe.
            • Gość: b Re: 212 Carolina herrera....do przemadrzalej b... IP: *.autocom.pl 20.08.04, 20:27
              wiesz co to jest CAE (to do mojej znajomosci jezykow)? ponadto albo nie umiesz
              czytac albo nie rozumiesz tego co masz przed oczyma:

'a co do tresci merytorycznej posta - zgadza sie - tak wyglada ta woda :)
              pozdrawiam'

to cytat z mojej wypowiedzi - i co nie odpowiedzialam? wracaj do przedszkola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka