Dodaj do ulubionych

depilacja intymna

23.04.13, 15:17
Od niedawna na Ursynowie działa studio depilacji. WAXPIONT (AL.KEN 51)
Mają tam depilację woskiem oraz pastą cukrową. Miałam depilacje woskiem bez paskowym naprawdę bolało mniej niż tradycyjnym. Umówiłam się na pastę cukrową podobno metoda jest jeszcze lepsza.

Kosmetyczki są bardzo miłe . Polecam
Obserwuj wątek
    • jule.k Re: depilacja intymna 10.06.13, 10:52
      ja chodzę do studia Time For Wax - timeforwax.pl/, mają kilka salonów w stolicy, ja akurat chodzę na Mokotowie i polecam, bo obsługa jest bardzo miła, i w ogóle człowiek nie jest skrępowany
      • majka.cz9 Re: depilacja intymna 16.05.14, 16:44
        To bardzo dobrze, że masz taką dobrą opinie o gabinecie TIME FOR WAX. Właśnie natrafiłam jakiśczas temu na ich stronę i zaciekawiła mnie ta informacja o promocji ;) timeforwax.pl/oferta/promocje/. Zwlekam, zwlekam, ale pewnie się skuszę i pójdę - tym bardziej jeśli mówisz, że obsługa miła i kompetentna to warto.
    • atrakcyjnaskora Re: depilacja intymna 16.07.14, 12:44
      Można depilować czymkolwiek, ale trzeba pamiętać o jednej rzeczy. Jeżeli jesteś właścicielką kędzierzawych i cienkich włosów, to zbyt głęboka depilacja będzie zawsze powodowała tkzw. pozorne zapalenie mieszków włosowych. Spowodowane to jest skłonnością do skręcania się włosa w kanaliku włosowym. Ucięty zbyt nisko lub usunięty z kanalika, przy odrastaniu wbija się w boczną ściankę powodując podrażnienia i owrzodzenia.
      Jaka rada? Przy cienkich i kręcących się włoskach raczej golenie i nie za płytkie (trudno!), tak aby włosek sięgał krawędzi kanalika włosowego. Lub stosować regularnie odpowiednie preparaty, np PFB Vanish, specjalistyczny środek właśnie na ten problem, łagodzący objawy podrażnień i przeciwdziałający podrażnieniom. Do otrzymania www.atrakcyjnaskora.pl
    • patryska54321 Re: depilacja intymna 06.08.14, 11:00
      ja tez zaczelam chodzic do Time for wax, skusila mnie znizka studencka i w sumie bylam juz dwa razy na bikini i calych nogach
      strasznie sie denerwowalam bo wiadomo bikini... ale kosmetyczki takie fachowe ze nawet nie zauwazylam kiedy bylo po wszystkim
    • stara_babcia Re: depilacja intymna 16.10.14, 12:57
      dziewczyny cukier jest najlepszy!! tylko do depilacji zwłaszcza bikini. Polecam Easy Waxing, autoryzowany salon pasty Alexandria, a za całe bikini cukrem teraz mają za 83 zł
    • wellness01 Re: depilacja intymna 29.09.16, 13:23
      wosk bezpaskowy jest najlepszy do depilacji bikini,fakt mniej boli ale na grube włosy też jest super... wosk z rolki lepiej się sprawdza na nogi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

100club.pl/artykuly/Jak-zyc-zdrowo-w-pracy,4099.html
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka