membrana1 24.07.06, 11:00 wiosną zauważyłam, że zrobiły mi się rozstępy na biodrach i na tzw boczkach. Nie mam pojęcia jak sobie mogę z nimi poradzić. Zlikwidować, zmniejszyć. Cokolwiek. Proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smooth30 Re: rozstępy-help! 07.09.06, 13:45 Fitness Klub lub Siłownia i trening siłowy. Najlepiej jak byś wykupiła sobie przynajmniej 1 personal training w jakimś dobrym klubie i pod okiem intruktora poćwiczyla dokładnie tą część ciała z którą masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: rozstępy-help! 07.09.06, 23:22 Gimnastyka i jeszcze raz gimnastyka Odpowiedz Link Zgłoś
said_no_more Re: rozstępy-help! 11.12.06, 13:35 gimanstyka plus kosmetyki poprawiajace napiecie skory!!!!! w UK mozna kupic Palmers- w razie pytan, pisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkafortwilliam nic 19.12.06, 12:49 rozstep to poprostu blizna i praltycznie nic ci nie pomoze nie wierz w to ze zejda pod wplywem cudownego kemu - bujda naciaganie klijentow i w ogole jesli sa bardzo male moze mikrodermabrazja. Jesli duze nawet to nie pomoze -(i nie wierz jesli kosmetyczka ci powie tk po kilku zabiegach bedzie malo widoczne bo to guzik prawda Odpowiedz Link Zgłoś
motylek232 Re: rozstępy-help! 14.03.07, 19:45 Gimnastyka, dieta i kremy na cellulit. Mnie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa2omega Re: rozstępy-help! 18.06.07, 14:58 proponuję zastosować maseczkę iłową do ciała i balsam tonizujący firmy Dr NONA Ja korzystam z kosmetyki leczniczej tej firmy od roku. Zacznij stosować systematycznie 2-3 razy w tygodniu a efety będą na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
77misia1 Re: rozstępy-help! 06.07.07, 19:25 Jest wiele kremow, balsamow itp. na rozstepy, ale chyab najlepsza metoda jest zrzucenie zbednych kg i staranie sie by utrzymac stala wage. Choc jak wiem ze swojego doswiadczenia rozstepy nie zawsze sa skutkiem nadwagi czasem poprostu sa... Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: rozstępy-help! 14.07.07, 23:45 Same kremy nic nie pomogą. Ważne sa ćwiczenia, dieta (zrzucenie zbędnych kilogramów) Odpowiedz Link Zgłoś
madfashion Re: rozstępy-help! 18.08.07, 15:04 NIestety ale tyc hktore juz masz nie pozbedziesz sie zadnymi kremami :( Najlepiej zacznij zapobiegac i smaruj zagrozone parte ciala kremami ZAPOBIEGAJACYMI powstawaniu nowych rozstepow. Odpowiedz Link Zgłoś
stargateatlantis Re: rozstępy-help! 25.04.16, 10:28 Spróbuj koniecznie Stretch Slim Line od Floslek. Połącz to ze sportem, najlepiej pływaniem i zobaczysz szybko efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
stargateatlantis Re: rozstępy-help! 16.05.16, 15:21 o-you.pl/domowe-sposoby-na-rozstepy/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasidysisko Re: rozstępy-help! 08.06.16, 15:10 Fantastycznie działa olejek na rozstępy, Body Stretch Stopper od Alqvimia. Najlepiej wydane pieniądze na kosmetyki, jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kasidysisko Re: rozstępy-help! 08.06.16, 15:17 I wszystko zależy skąd wynika problem, ale jeśli po ciąży (tak jak u mnie) to muszę przyznać, że tu życie i równowagę uratowała mi kuracja zapobiegająca rozstępom od Mama Care Efektima. Odpowiedz Link Zgłoś
kasidysisko Re: rozstępy-help! 14.11.16, 13:12 Ja mogę polecić kurację przeciwko rozstępom z serii Mama Care Efektima. Mi bardzo pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik986 Re: rozstępy-help! 13.04.17, 09:05 Jak już są rozstępy to ciężko tak szczerze je zakryć.. ale każda kobieta praktycznie ma rozstępy. Faceci też!!! na pośladkach i udach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasidysisko Re: rozstępy-help! 07.12.17, 23:36 U mnie dobrze sprawdził się krem Stretch Free Floslek, serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
caseyshepard7 Re: rozstępy-help! 27.08.18, 23:55 Też miałam stretch free, super sprawa. W ogóle lubię Floslek. Odpowiedz Link Zgłoś