Dodaj do ulubionych

POTRZEBNY FLUID

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 00:41
czesc, czy znacie jakis dobry fluid, ktory jest jednoczesnie kryjacy i
matujacy? I jeszcze nie jest jakis super drogi? Z gory dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • albicilla Re: POTRZEBNY FLUID 21.08.04, 16:08
      Znam i polecam:
      CbO - Matt Perfect Foundation SPF 8
      Matujący podkład pod makijaż z filtrem SPF 8
      Do cery normalnej i tłustej. Zawiera kompozycję naturalnych ekstraktów
      roślinnych redukujących wytwarzanie sebum. Wyciąg z rozmarynu nadaje cerze
      świeży, promienny wygląd. Zapewnia lekki/średni efekt kryjący. 35 ml - w 5
      kolorach.
    • Gość: anja Re: POTRZEBNY FLUID IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.04, 16:17
      Polecam CLINIQUE stay true makeup Idealny do cery tustej formula beztluszowa
      dobrze kryje niestety cena 108 :( ale warto na to wydac Ja jestem bardzo zadowolona
    • morgan7 Re: POTRZEBNY FLUID 21.08.04, 23:14
      Dzieki za pomoc :-)ja dzis kupilam Stay matte Rimmel, ktory ma matowac i kryc,
      dodatkowo jest beztluszczowy i kosztowal tylko 15,50. pani w sklepie wyjasnila
      mi ze one ostatnio potanialy. Jeszcze nie wyprobowalam, ale wyglada fajnie.
      pozdrawiam :-)
      • Gość: walek83 Re: POTRZEBNY FLUID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 09:17
        Ojojoj ja miałam ten fluid i moim zdaniem jest F-A-T-A-L-N-Y ale spróbuj
        szczęścia może Ci będzie pasował. Ja polecam Manhattan
      • Gość: zuza Re: POTRZEBNY FLUID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 09:28
        mam ten fluid od 3 miesiecy i nie uzywam, bo jest okropny. Moja skora robi sie
        po nim swicąca. Sam fluid nieciekawie pachnie jak dla mnie i dziwnie sie
        rozprowadza.
    • morgan7 Re: POTRZEBNY FLUID 22.08.04, 09:23
      no to mnie zasmucilas :-(, a jaki jest ten Manhatan?
      • Gość: walek83 Re: POTRZEBNY FLUID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 10:37
        Mam Soft&Light Manhattanu i Soft Compact Powder( też Manhattan-puder w
        kamieniu) i ten duet sprawdza się doskonale nie ma efektu maski i cera jest po
        nim bardzo fajna. Dodam,że mam tłustą cerę
        • truskawkowe-studio Re: POTRZEBNY FLUID 22.08.04, 13:03
          rimmel stay matte? przeciez to jakas zjelczala plastelina a nie fluid. u mnie
          zatoczyl wieeeelki luk lecac do smietnika po trzecim uzyciu. jak myslisz
          dlaczego potanial? bo jest fatalny i nikt juz go nie kupuje.
          • Gość: Ania Re: POTRZEBNY FLUID IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 22.08.04, 15:42
            Bardzo dobre są podkłady Isadory.Ja uzywam Hydralight, a cere mam mieszaną.
            Wiem, że inne też są rewelacyjne (chwalone chocby tu, na forum) i na pewno
            znalazlabys co dla siebie. Mysle, ze warto uzbierac nieco wiecej pieniazkow
            (podklady Isadory kosztuja ok. 60 zl.) i kupic naprawde dobry produkt. Na cerze
            nie wolno oszczedzac, lepiej nie uzywac niczego, i troszke uciulac, niz meczyc
            buzie czyms malo wartosciowym. Nie uwazam, ze drogie zawsze jest najlepsze, ale
            w przypadku tej firmy, oplaca sie wydac nieco wiecej. Pozdrowionka. I nie martw
            sie tym rimmelem, ja na swoj pierwszy podklad wydalam 20 zl, i... uzywam go
            tylko do punktowego wysuszania pryszczykow.Jest fatalny - Fresh Matte
            Maybelline.
    • Gość: barb Re: POTRZEBNY FLUID IP: *.point-group.pl 26.08.04, 15:36
      lumene, taki w granatowym flakoniku. genialnie kryje lekko matuje. cena w
      granicach 40pln:)
    • to-ja-007 Re: POTRZEBNY FLUID 26.08.04, 18:09
      Revlon Colorstay - oprocz matowania i krycia jest niesamowicie trwaly.
      Poza tym Unifiance La Roche Possay wersja we fluidzie (bo jest i kremowa dla
      suchej cery).
      No i Max Factor Lasting Performance ......
      Wszystkie sa ze sredniej polki i wszystkie b.d.b.
      Revlon jak na moj gust jest ciezki do rozsmarowania a jak sie za grubo posmaruje
      to wychodzi niezla maska...

ale poczytaj sobie jeszcze opinie na wizazu:

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=d2768e3350b8b835d9ff3bca55d8b775&cmd=details&itemid=4024

• to-ja-007 Re: POTRZEBNY FLUID 26.08.04, 18:28
      chodzilo mi o inny link, sorry

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=d2768e3350b8b835d9ff3bca55d8b775&cmd=details&itemid=3
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka