Dodaj do ulubionych

Każda część ciała czymś innym nasmarowana!!!

22.08.04, 21:46
Wychodzę spod prysznica i wtedy się zaczyna:

1. Najpierw smaruję twarz jakimś mazidłem.
2. Na pojedyncze krostki idzie jakaś maść.
3. Potem jakiś specyfik na biust.
4. Inna tubka przeznaczona jest do brzucha.
5. Kolejny balsam antycellulitisowy na uda i tyłek.
6. Resztę ciała pokrywa balsam nawilżający (z reszty ciała zostały tylko
ręce, dekolt i nogi od kolan w dół).
7. Na koniec krem do stóp...

Kiedy powstanie jeden, uniwersalny specyfik?!?!

Obserwuj wątek
    • Gość: vanillka Re: Każda część ciała czymś innym nasmarowana!!! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 22.08.04, 21:58
      hehehehehe, jakbym widziała siebie... mam to samo, jeszcze do tego dochodzi
      mycie, pielęgnacja i układanie włosków.....potem ich suszenie, a na koniec
      potraktowanie prostownicą... Fajnie byłoby, gdyby wymyślili taki specyfik do
      wszystkiego - ale wtedy nie mogliby na nas tyle zarabiać...
      • jacinda Re: Każda część ciała czymś innym nasmarowana!!! 22.08.04, 22:01
        Gość portalu: vanillka napisał(a):

> hehehehehe, jakbym widziała siebie... mam to samo, jeszcze do tego dochodzi
        > mycie, pielęgnacja i układanie włosków.....potem ich suszenie, a na koniec
        > potraktowanie prostownicą... Fajnie byłoby, gdyby wymyślili taki specyfik do
        > wszystkiego - ale wtedy nie mogliby na nas tyle zarabiać...

Hehehe...z tymi włosami, to jakbym widziała siebie :-)
        • Gość: vanillka Re: Każda część ciała czymś innym nasmarowana!!! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 22.08.04, 22:12
          Pewnie jest nas więcej... A już zastanawiałam się czy tylko ja mam takie
          problemy... To chyba znak naszych czasów. Czy tak wysmarowana i wypielęgmnowana
          czujesz się lepiej? Bo ja zdecydowanie! Ale czy to coś mi daje? Nie wiem -
          chyba lepsze samopoczucie... W każdym razie nie zrezygnuję z tych wszystkich
          smarowideł...heheheh Pozdrawiam i zyczę cierpliowści - może w końcu coś wymyślą!
          • sympatyczna7 REWELACJA! 22.08.04, 22:29
            No proszę :) ze mną jest tak samo :) Ja mam jeszcze osoby krem do zmeczonych
            łydek :P :)) hihi :)
            • Gość: do sympatycznej Re: REWELACJA! IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 22.08.04, 22:35
              hehehe, to było dobre z tymi łydkami, ale się uśmiałam; własnie buszuję w
              internecie w celu wyszukania informacji o podkładzie clinique - będzie kolejny
              na półkę do kolekcji...
    • Gość: Free e, to słabo ;) IP: *.tele2.pl 22.08.04, 23:08
      jacinda napisała:
      > 1. Najpierw smaruję twarz jakimś mazidłem.

a taka posiadaczka cery mieszanej teoretycznie nie powinna uzyc 'jakiegos tam
      mazidła' tylko dwoch kremow do cery tlustej i suchej i kremu pod oczy :P
      to moze jeszcze coś na szyję.. balsam na usta.. i krem na kolana i łokcie :P
      • Gość: Sitc Re: e, to słabo ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:48
        Są kremy do twarzy, do oczy, na strefe T, na szyje, ja stawiam na to że
        następny będzie do stosowania za uszy, ale wokół skrzydełek nosa :))
        • jacinda Re: e, to słabo ;) 23.08.04, 09:32
          Gość portalu: Sitc napisał(a):

> stawiam na to że
          > następny będzie do stosowania za uszy, ale wokół skrzydełek nosa :))

Hehehe...ja już smarowałam się za uszami...miałam jakieś podrażnienie od
          okularów.. Wokół nosa również - jak mam mocny katar :-))
          No ale tutaj przecież chodzi o codzienną pielęgnację...
    • paula101 Re: Każda część ciała czymś innym nasmarowana!!! 23.08.04, 09:41
      ja miałam kiedyś krem do paznokci.
      swoją drogą, to mi się nie chce i nie mam czasu smarować się tymi wszystkimi
      kremami. po wieczornym myciu używa kremów: do twarzy, przeciwko cellulitis,
      nawilżający do ciała, czasem do stóp, czasem do rąk.
    • Gość: Ona Re: Każda część ciała czymś innym nasmarowana!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 09:49
      U mnie jeszcze jest
      1. krem pod oczy
      2. krem do rąk
      3. krem do skórek
      • Gość: milenazuzia Re: Każda część ciała czymś innym nasmarowana!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 10:16
        mój mąz się smieje ze tylo mi brakuje kremu do uszu...
        1 oczy zmywam specjalnym mleczkiem
        2 twarz myję żelem
        3 czasem maseczka do twarzy
        4 ciała myje zelem
        5 pośladki i brzuch peeling
        6 włosy : szampon+ odżywka
        7 po wytarciu: tonik
        8 krem pod oczy
        9 krem do twarzy
        10 krem do biustu i dekoldu
        11 krem na brzuch
        12 krem na uda i posladki
        13 balsam do ciała
        14 krem do rak
        15 balsam do paznokci
        16 zel lub serum do włosów

chyba lekka przesada , tak swoją drogą czy możnaby sie bez tego obejść, czy to
        ma sens...., no ale taka godzinka dla siebie w lazience dobrze na mnie działa
        (zapominam o całym świecie).
        pozdrawiam
    • Gość: Dalila Re: Każda część ciała czymś innym nasmarowana!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 13:39
      A tak parę miesięcy temu jeden z poczytnych tygodników pisał, jak szkodliwa
      jest ta chemia, którą w siebie codziennie wsmarowujemy... Zwłaszcza, że te
      setki składników tworzą dodatkowo niebezpieczny koktail. Ale cóż, producenci
      chcą sprzedać, my myślimy, że potrzebujemy, więc oczywiście chcemy kupić. A
      czasu i tak zatrzymać się nie da... Ja się wyluzowałam i używam najwyżej ze
      dwóch mazideł na raz. I tak jestem ładna:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka