Gość: ania* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:30 czy któraś z was uzywała tych pomadek i jakie kolory macie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maritka Re: Maybeline Shine Diamonds IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 19:40 ja mam nr 01 i 06 są swietne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Maybeline Shine Diamonds IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 11:05 ja miałam taką z brzoskwinią w nazwie i nie byłam zbyt zadowolona. owszem, usta na początku błyszczą, ale szminka jest nietrwała i brokat przenosi się na całą twarz oraz twarz osób bliskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy1 Re: Maybeline Shine Diamonds 25.08.04, 06:54 Ja mam nr 04 i jest paskudna. Chcialam delikatny róż a wyglądam jak malowana lala, nie mówiąc już o tym, że strasznie wysusza usta. Najgorszy błyszczyk jaki do tej pory miałam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oligo Re: Maybeline Shine Diamonds IP: *.necik.pl 25.08.04, 08:04 Ja mam nr 09 'caramel pearl'. Jest to kolor taki troszkę rudawy, świetnie wygląda zwłaszcza teraz latem, przy opalonej buźce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Maybeline Shine Diamonds IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:46 Jeśli chodzi Ci o supernabłyszczającą szminkę w płynie WATER SHINE Diamonds liquid ja używam nr 06 leciutko różowa dla mnie rewelacja, wciąż ją kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś