Dodaj do ulubionych

podklad dla tlustej cery

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 10:27
Polecie mi podklad do skory przetluszczajacej sie z malymi problemami i
widocznymi porami:/chodzi mi o podklad z gornej polki nie ukrywam ze bedzie
to moj pierwszy taki.Chcialabym by troche kryl i matowal ale nie sluchy mat
tylko taki roswietlony.Acha jestem bledziuchem wiec tez musi byc w
kolorystyce cos dla mnie:).Z gory bardzo dziekuje za dobre rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: olciac1 Re: podklad dla tlustej cery IP: 217.153.210.* 28.08.04, 15:25
      Ja używam z oriflame podkład-vision.Jest naprawdę super!!!!!!
      • Gość: kola Re: nie, nie, nie... IP: *.artcom.pl / *.artcom.pl 28.08.04, 20:14
        Stanowczo nie polecam tego podkladu. tez mam cere tlusta i juz lepiej wygladam
        bez niz z tym podkladem ;) Z reszta zobacz na KWC!
    • Gość: anja Re: podklad dla tlustej cery IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.04, 20:10
      Polecam podklad CLINIQUE stay-true makeup cena 108 zl
      mnustwo kolorkow do wyboru swietnie matuje nie zatyka porow a do tego jeszcze
      kryje niedoskonalosci
      • anula36 Re: podklad dla tlustej cery 28.08.04, 20:19
        podlaczam sie pod temat,a czy ten podklad cliniqe, kryje w miare rozszerzone
        pory.
        • Gość: kola Re: podklad dla tlustej cery IP: *.artcom.pl / *.artcom.pl 28.08.04, 22:11
          chyba tez sie skusze ;) zastanawiam sie tylko nad stay light i stay nude.
          • Gość: zosia9 Re: podklad dla tlustej cery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:43
            Ja cały czas polecam clinic taki w zielonej tubce cudownie wydajny i świetnie
            kryjący. Teraz mam coś innego este lauder stay coś tam ale wróce do clinic (
            mimo że tańszy)
        • Gość: arałe Re: podklad dla tlustej cery IP: *.torun.mm.pl 28.08.04, 22:52
          No co Wy, ten Stay True Clinique'a jest taki sobie... Własnie wypróbowałam, dwa
          odcienie (żaden nie trafiony - 27 zbyt różowy, 21 zbyt pomarańczowy). Po
          niedługim czasie właściwie nie ma już żadnego efektu matowania. O wiele lepszy
          pod względem skuteczności wydał mi się E. Lauder Ideal Matte, ale z kolei
          kolory strasznie ciemne. Będę szukac dalej. Może szarpnę się na Givenchy? Był
          boski.
    • emilia.kosecka Re: podklad dla tlustej cery 28.08.04, 23:42
      perfect wear - avon (tego uzywałam i jest ok)
      ideal balance - l'oreal (teraz uzywam tego)
    • Gość: karola Re: podklad dla tlustej cery IP: *.telprojekt.pl 03.09.04, 00:30
      Polecam ci Max factor colour adapt odcien najjasniejszy 45 warm almond.
      Dopasowuje sie do cery, prawie go nie widac. Mam cere tradzikowa, jstem z niego
      zadowolona.
    • Gość: alekto Re: podklad dla tlustej cery IP: *.toya.net.pl 03.09.04, 09:55
      Max Factor lastong performance...lub l'oreal cashmere perfegt... pisalam juz o
      tym na tym forum..sa rewelacyjne..mam taka cere jak ty... pozdrawiam
    • mantha Re: podklad dla tlustej cery 03.09.04, 10:56
      A revlon colorstay? ok 70 zl - 35 ml, jest idealnie kryjacy, trzyma sie caly
      dzien. jestem zachwycona i na pewno go nie zdradze :-)
      • Gość: karola Re: podklad dla tlustej cery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:49
        ja polecam hydralight isa dory, jest to co prawda podklad ze sredniej polki i
        nie matujacy ale sama mam naprawde tlusta cere i go polecam,nakldam go na krem
        matujacy i wtedy sie nie swiece:)moim skromnym zdaniem jest naprawde lekki,
        bardzo wydajny, swietnie stapia sie ze skora, ladnie kryje i wygladza i nie ma
        mowy o efekcie maski!nie mialam co prawda nigdy podkladu z tej najwyzszej polki
        ale jesli chodzi o te ze sredniej(a wyprobowalam juz ich troche) to ten jest
        moim zdecydowanym faworytem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka