Dodaj do ulubionych

Oferta Estee Lauder

IP: *.MAN.atcom.net.pl 09.04.02, 13:22
Pewnie wszystkie juz doskonale o tym wiecie, ale moze komus sie przyda informacja, ze Estee Lauder ma teraz oferte specjalna. Przy zakupie o wartosci od 200 do 250 zl ( w zaleznosci od sklepu) dostaje sie kosmetyczke z probkami. Zawartosc kosmetyczki rozni sie w zal. od sklepu, ale chyba we wszystkich jest 7 ml skinlights i woda Intuition. widzialam zestawy z Idealistem, szminka, pedzelkiem do makijazu... Oferty widzialam w galerii centrum, Olimpii (Klif), w perf. w City Center i w sklepie firmowym na Krak. Przedm.
sama coraz powazniej mysle o Idealiscie, a podczas ostatniego makijazu wykonanego przez wizazystke EL wrecz zakochalam sie w pewnej szmince :-), wiec moze skorzystam? problem z takimi promocjami jest taki, ze nie wszystkie prezenty mi odpowiadaja (szminki sa w nieodpowiednich odcieniach, a woda Intuition zwyczajnie mi sie nie podoba).

Pozdrawiam,
Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: Oferta Estee Lauder IP: *.warta.pl 11.04.02, 15:04
      Koniecznie Aga mi napisz, w jakiej szmince E.L. sie zakochałaś?
      - Ewa
      • Gość: aga71 Re: Szminka Estee Lauder IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.04.02, 08:38

Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Koniecznie Aga mi napisz, w jakiej szmince E.L. sie zakochałaś?
        > - Ewa

Z serii Pure Color Crystal, nr 307 - ciemny, ale transparentny. Nie chwalac sie ;-)) - wygladalam swietnie..., Nie znam niestety nazwy odcienia, bo wizazystka zapisala mi tylko numer. Do tego uzyla konturowki nr 32

Aga
        • Gość: Ewa Re: Szminka Estee Lauder IP: *.warta.pl 17.04.02, 11:18

> Z serii Pure Color Crystal, nr 307 - ciemny, ale transparentny. Nie chwalac sie
          > ;-)) - wygladalam swietnie..., Nie znam niestety nazwy odcienia, bo wizazystka
          > zapisala mi tylko numer. Do tego uzyla konturowki nr 32
          >
          > Aga
          Do Agi:
          Byłam wczoraj w salonie E.L. i oczywiscie nie omieszkałam przyjrzec się tej 307 -
          rzeczywiscie jest super i byłabym kupiła, gdyby nie to, że akurat na ustach
          miałam b.podobny kolor szminki (Chanel Infrarouge kolor tornado 10). Dobre, nie?
          Kupię, jak skończy mi się ta Chanel.
          Pozdrawiam - Ewa
    • Gość: Ewa Re: Oferta Estee Lauder IP: *.warta.pl 12.04.02, 09:43
      Oczywiscie już sie skusiłam na promocyjną kosmetyczkę (kupiłam Idealista i
      granatowego Iluzjonista, swoja drogą nazwy mają super, co nie? - teraz H.R.
      wypuściła Collagenista). W przyszły wtorek idę na konsultację do E.L. (chyba
      będzie badać mi cerę i polecać swoje produkty), to nie omieszkam zainteresować
      sie tą szminką :-)
      • Gość: Marta Re: Oferta Estee Lauder IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 12.04.02, 11:31
        Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Oczywiscie już sie skusiłam na promocyjną kosmetyczkę (kupiłam Idealista i
        > granatowego Iluzjonista, swoja drogą nazwy mają super, co nie? - teraz H.R.
        > wypuściła Collagenista). W przyszły wtorek idę na konsultację do E.L. (chyba
        > będzie badać mi cerę i polecać swoje produkty), to nie omieszkam zainteresować
        > sie tą szminką
        -----------------
        Ewa a możesz mi napisać czy jesteś zadowolona z tego illusionista.Przymierzam się
        do kupna tego tuszu, a najpierw wolałabym poznać czyjąś opinię na jego temat.Czy
        wydłuża i czy nie skleja?
        -
        • Gość: Ewa Re: Oferta Estee Lauder IP: *.warta.pl 15.04.02, 12:02
          Całkiem poprawny tusz. Tylko po koniec dnia nieco się osypuje. Ostatnio miałam
          (i jeszce mam): Shiseido, YSL, Bourjois (ten dwuczęściowy) i od tygodnia tego
          Iluzjonista. Powiem Ci, ze najlepszy wg mnie jest Shiseido. Ma tylko jedną
          wadę: trudno sie zmywa. Mam go od jesieni, a ciągle jest świeży. Muszę oddać
          YSL i Bourjoisa dziewczynom moich synów, bo stanowczo za dużą już mam tę
          kolekcję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka