wrednamaupa 12.09.04, 14:23 www.supertapety.com/Frykowska/Agnieszka_Frykowska_01.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iselle Re: seksapil frytki (brrrrrr) 12.09.04, 14:31 Hm.. jej tułów na całej długości ma chyba taki sam wymiar, nie widać wyodrębnionych kobiecych zaokrągleń, tylko 2 wymiary.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free cóż --> :/ IP: *.tele2.pl 12.09.04, 14:42 nie, nie, na innych zdjeciach widac ze jej żebra wystają wiec ma trzy wymiary - wzrost, ogólny obwód jak mowisz i w żebrach ;) ale cóż, blĄdynką jest, to jej sie chwali (tzn. u facetow, nie u mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: cóż --> :/ IP: *.acn.pl 12.09.04, 14:49 poprzerabiana strasznie. niech żyje retusz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: seksapil frytki (brrrrrr) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:19 Bleeeeeeeeeeeee:-(((Ona jest paskudna na twarzy i wcale nie ma ładnej,kobiecej figury :-(((Taki bezkształtny klocej mimo,że nie jest gruba to jednak nie ma seksownych kształtów,znam wiele grubszych dziewczyn,które mają jednak bardziej seksowne i proporcjonalne kształty. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: seksapil frytki (brrrrrr) 12.09.04, 15:23 Jest okropnie brzydka, ten jej duzy nos ciało nic specjalnego...buuuuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla wredne baby IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 12.09.04, 18:19 Wy z pewnoscia jestescie wszytkie piekne , nie macie zadnych mankamentow, zgrabne i szczuple. Nie to zebym lubila jakos specjalnie Frytke, ale takie forumowe "patrzcie jaka ona brzydka" jest na bardzo niskim poziomie i tu nie pasuje.A pomijajac sposob w jaki kreuje sie Frytka, ma w sobie "to cos", i uwazam ze nie mozna powiedziec o niej ze jest brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: wredne baby ????? IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 12.09.04, 21:27 owszem - zadbana, dosc zgrabna ale.. >>ma w sobie "to cos"<< ??????? chyba chamska twarz - to odroznia ja od reszty fotomodelek. Odpowiedz Link Zgłoś
wrednamaupa Re: wredne baby ????? 12.09.04, 21:30 oraz taki wewnetrzny wulgaryzm, ktory od niej promieniuje, niczym szczescie od tej babki z reklamy, po zazyciu srodka na zaparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: seksapil frytki (brrrrrr) IP: *.ols.vectranet.pl 12.09.04, 18:18 Nie przesadzajcie z tą krytyką,może do klasycznych piękności nie należy,ale jest bardzo zadbaną kobietą,pewną siebie, a takich kobiet po prostu faceci się boją Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: seksapil frytki (brrrrrr) 12.09.04, 18:31 No cóż ideałem nie jest tak jak wy wszystkie.Buzia mi się nie podoba ,ale ciało ma ładne,normalne i ładnego ....Irokeza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oligo 25 Re: seksapil frytki (brrrrrr) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 01:13 wrednamałpo co to jest 'wulgaryzm"?Ciekawe wyrazenie,bo dotąd spotykałam się jedynie z pojęciem"wulgarnosci"...co do agnieszki f.: -ma ładne,proporcjonalne,zadbane ciało -rysy hmm kontrowersyjne,ale uważam,że jest seksowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anne Re: seksapil frytki (brrrrrr) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 04:42 Ciało ma bardzo ładne (piersi mi sie jedynie nie podobaja chocaz na foto wyszly ladnie) zero cellulitu umiesniona szczuplutka porostu pozazdroscic takiego ciala mi duzo do iej brakuje (tyczy sie wyacznie ciala) bo z twarzy mi sie zupelnie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś