Dodaj do ulubionych

JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml

IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.10.04, 17:12
hej,
znalazłam na Allegro taki jedwab Farouka w wielkiej butli, na codzień kupuję
te małe buteleczki po 15ml za 9.90 (raz kupiłam za 7.00 ale nie od
supersprzedawcy tylko jakiegoś początkującego, który sobie punkty chyba
nabijał... ewidentnie była to jakaś wodnista podróba).
No więc ta duża butla się dosyć opłaca chociaż trzeba jednorazowo wydać więcej
(tj 99.00zł - czyli 50% taniej... niż przy tych maluchach), chętnie bym
zalicytowała ale nie wiem, czy ta firma wogóle produkuje takie duże
opakowania? Czy to oryginalny jedwab? Ten sprzedający ma dużo komentarzy,
chyba jest wiarygodny jak myślicie? Co zrobić, aukcja kończy się za kilka dni,
pomożcie dziewczyny!
pozdrawiam
filipa
Obserwuj wątek
    • Gość: fili-pppa Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.10.04, 18:57
      Help!
      Aukcja się kończy z 1 dzień, proszę o radę!!!!
    • clownfish Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml 06.10.04, 19:36
      Hej,
      Chodzi ci zapewne o patrifię - kupowałam u niej kilka razy i jestem b.
      zadowolona - towar oryginalny.
      Możesz ofertę Farouka sprawdzic na ich strone www.farouk.com

Pozdrawiam
    • Gość: fili-pppa Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.10.04, 21:33
      dzięki, sprawdziłam na stronie Farouka i mają takie opakowania - dla fryzjerów :)
      muszę przetasować banknociki i chyba sobie sprawię DUŻE cudo, mam tylko
      nadzieje, że w ostatniej chwili nikt się nie rzuci... do licytacji
      :) :) :)
      • Gość: Bianca Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 14:38
        Możesz kupić w sklepie z profesjonalnymi kosmetykami jedwab.Ja mam
        zaprzyjaźniony Salon Fryzjerski i kupuję na fakturę 104zł za 300ml ;-)
      • Gość: Moniśkaa Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml IP: 62.141.208.* 07.10.04, 14:38
        Proszę o pomoc i ocenę.
        Kupiłam jedwab farouk (maluśki za 10zł) i nie jestem pewna co do niego.
        Jaką ma mieć konsystencję?. Nakładam go na palce i wciaram w końcówki włosów.
        Wg mnie jest dziwny, bo jestem w stanie go wetrzeć we włosy bez problemów..i mam czyste palce.

Skąd moje wątpliwości?
        Byłam w jakimś z zakładów w poszukiwanie jedwabiu i zaproponowano mi (chyba schwarzhopfa) w dużo większej butelce. Na moje wachanie Pani dała mi spróbować i na palce dała mi kropelkę preparatu i powiedziała, bym sobie wtarła we włosy. Miałąm problemy w wtarciem, bo był taki wydajny no i jego konsystencja....miałam gładziutkie palce.

Po farouk jest inaczej. Sama nie wiem o co chodzi z tyn jedwabiem.

Proszę powiedzcie jak się Wasz zachowuje? może zakupiłam po prostu podróbke i na tym mam taki osąd??

Gdybym miała wybrać w tej chwili to na pewno zdecydowałabym sie na tamten. Mój farouk polagł.
        • Gość: Bianca Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 14:49
          Najlepiej kupować w sklepach z profesjonalnymi kosmetykami fryzjerskimi ,np. w
          sieciach sklepów firmy Polwell.
          • Gość: Moniśkaa Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml IP: 62.141.208.* 07.10.04, 15:08
            proszę opiszcie mi jak wygląda farouk ..nie opakowanie rzecz jasna, ale "zachowanie"
            Myślę, ze kupiłąm dobry, bo w sklepie z profesjonalnymi kosmetykami do włosów, ale nie mam porównania, ..no poza tym u fryzjera schwarzkopfa.

Pozostaje na palcach jakby tłustość i gładkość czy też nie??
            • Gość: Bianca Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 15:11
              Jedwab Farouka nie jest tłusty,nic nie zostaje na palcach, ładnie się wchłania
              i ma ekstra zapach ;-)
              • aniajulia Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml 07.10.04, 15:39
                A czy moglybyscie mi powiedziec gdzie w warszawie moge znlazezc sklep z
                profesjonalnymi, "fryzjerskimi" kosmetykami?
                • Gość: neneh Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml IP: *.aster.pl 08.10.04, 09:12
                  Na Koszykowej

:))
    • Gość: kk Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml IP: *.jci.com 07.10.04, 16:42
      a ja poprosze o link do tego produktu. mieszkam w USA i jest tu tyle
      roznych 'jedwabiow' z Farouk ze ciagle nie wiem o ktory dokladnie chodzi, a
      chcialabym sprobowac. bardzo, bardzo prosze o jakis link ze zdjeciem!!!
    • Gość: kol Re: JEDWAB DO WŁOSÓW DUŻY -300ml IP: *.autocom.pl 07.10.04, 16:53
      A po co sie uzywa jedwabiu do wlosow --. wiem ze to tendencyjne pytanko , ale nie wiem????????
      • magdaa4 Re: strona do producenta 07.10.04, 17:09
        po jedwabie wlosy sa lsniace i pachnace :)) a tu jest strona do producenta:
        www.farouk.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka