ku.ku 12.10.04, 21:55 uzywaluscie dziewczynyt tą piankę dzisiaj chcialam ją kupic,jednak obawialam sie ze moze byc do kitu i wydam na darmo 14 zł.prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moni Re: WELLA-pianka--nabłyszczacz do włosów IP: 82.197.48.* 12.10.04, 23:13 jest to stara wersja w nowym opakowaniu...dla mnie bomba,mam kręcone wlosy i nie wyobrazam sobie zycia bez niej:) Odpowiedz Link Zgłoś
sniegotka Re: WELLA-pianka--nabłyszczacz do włosów 13.10.04, 10:29 Czy chodzi o te z serii Shock Waves - pianka z woskiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniegotka Re: WELLA-pianka--nabłyszczacz do włosów IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 14.10.04, 14:34 up! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniegotka Re: WELLA-pianka--nabłyszczacz do włosów IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 15.10.04, 12:16 No wlasnie nikt sie nie odzywa :(( Nie wiem czy taka super jest pianka z woskiem (taka mala) - u mnie platala wlasnie wlosy i sklejala - ale to nic dziwnego - ma wosk wiec wlosy na drugi dzien do mycia, czy moze druga - taka wysoka - superskret - te bym wyprobowala ale nie wiem czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: WELLA-pianka--nabłyszczacz do włosów IP: *.gabo.pl 15.10.04, 13:25 z tej nowej seri schock vave?nie wiem jak sie to pisze:-)))) w kazdym badz razie chodzi o ta najnowsza weserie Odpowiedz Link Zgłoś