tunrida81 09.01.06, 20:12 jakie kolory w ubiorze będą dominować tej wiosny i tego lata. Jakie makijaże i fryzurki będą modne na sezon wiosna lato. Może jakieś linki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karoola0 Re: kolory wiosna lato 06.02.06, 17:31 ciuchy w paski...i intensywne kolory...pogrzebie troche w inter moze cos znajde.... Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: kolory wiosna lato 06.02.06, 17:35 acha zapomnialam w przyszlym glamur wychodzi 23 lutego!! ma byc dodatek trendy na wiosne i lato 2006 z paskiem w prezencie...nawet niezle sie prezentuje na fotce pozdrawiem papa Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: kolory wiosna lato 07.02.06, 16:55 Dziękuję za info :) Pozdrówki.... Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: kolory wiosna lato 07.02.06, 16:59 Jeszcze mi się przypomiało jeżeli chodzi o dodatki do gazet fajny misio jest w Pani Domu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: kolory wiosna lato 01.03.06, 17:59 ja będę nosić odcienie pomarańczu, żółci, limonki... fryzurka naturalna- ja akurat mam włosy kręcone blond i chyba nic z nimi nie będę robić. Słyszałam że modna będzie naturalność, zero makijażu. U mnie się to na 100% nie sprawdzi, ponieważ uwielbiam mocno wytuszowane i podkreślone oczy. Wystrzegam się tego nowego stylu z falbaniastymi pogniecionymi spódnicami. Na pewno modne będą letnie sukienki na ramiączkach o prostym kroju... upatrzyłam już sobie na gorące dni fajne japonki, takie na trzech paskach... mimo wszystko za każdym razem jak wyglądam za okno, przechodzą mnie dreszcze gdy widzę tą okropną wykańczającą ludzi zimę :-( Mam nadzieję że wiosna i lato nadejdą do nas w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: kolory wiosna lato 01.03.06, 21:42 zamiast coraz cieplej to ciągle na nowo się zima zaczyna :( Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: kolory wiosna lato 04.03.06, 16:31 no wlasnie to jest straszne...depresja czlowieka dopada... tylko ten snieg i snieg.....i ta straszna szarowka.... sloneczko gdzie jestes.....!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: kolory wiosna lato 04.03.06, 22:26 słoneczka chyba dłuuuuugo jeszcze nie będzie jak się patrzy na tę zimę :( Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: kolory wiosna lato 05.03.06, 22:03 ja mam powoli dość, popadam w depresję... dzis miałam załamkę... persen mi się skończył i musiałam odreagować... najadłam sie jak niemądra i teraz jest mi niedobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: kolory wiosna lato 06.03.06, 11:12 też tak mam często, jak się najem to potem jest mi niedobrze. Trzeba uważać :) Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: kolory wiosna lato 15.03.06, 18:02 ale nie ma jak czekoladka zamiast sloneczka......wkoncu kobiety lubia braz.... pozdrawiam... papa :)) Odpowiedz Link Zgłoś