Dodaj do ulubionych

kremy koloryzujące do twarzy

22.10.04, 23:15
co to w ogole jest? po co sie je naklada i ile mniej wiecej kosztuja? te
najtansze i te najdrozsze? ktos moze mi odpowiedziec na pare pytan?
Obserwuj wątek
    • Gość: Goha Re: kremy koloryzujące do twarzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 09:03
      Krem koloryzujący jak sama nazwa wskazuje jest kremem nadającym kolor :)) Nie
      kryje tak jak podkład. Ma wszelkie właściwości kremu, a do tego delikatnie
      wyrównuje koloryt cery. Ja sobie na wyprzedaży na Poleczki kupiłam Hydra Move
      Diora (bo normalnie mnie nie stać) i jest super.

Kremy mają generalnie w dużo ciemniejszych kolorach niż normalne podkłady i
      tego się nie należy bać. A z cenami to jak zwykle - można kupić za 15pln a
      można za 150pln. Ja używam tego jednego, więc ktoś inny musi się wypowiedzieć,
      które jeszcze są dobre.
    • Gość: klara Re: kremy koloryzujące do twarzy IP: 62.233.181.* 23.10.04, 09:11
      Kiedyś zastanawiałam się nad kupnem Nivei, która ma taki krem w dwóch tonacjach
      (jasny i ciemny), ale zrezygnowałam, bo jasny wyglądał na mnie jak na Murzynce.
      Zatem Nivea tylko dla ciemniejszej skóry.
    • kragmel Clinique City Block Sheer 23.10.04, 09:18
      ja miałam CityBlock Clinique, czyli znów wyższa półka. używałam rok temu w
      wakacje, dobrze się sprawdzał - wyrównywał kolor na buzi, był raczej lekki
      (formuła oil free). te kremy są proponowane jako ochrona przed słońcem, ale nie
      mają jakichś super filtrów (wiem z wizażu). trzeba je sobie dobrze obejrzeć
      przed kupnem, bo jest kilka rodzajów (koloryzujący, koloryzująco-rozświetlający
      i niekoloryzujący, który jednak też ma lekko beżowy kolor).
      link do kremów na brytyjskiej stronie. nie wiem, czy
      ten z filtrem 25 u nas jest.

btw w wątku pana, który ma problem z rumieńcami, odradzany jest krem
      koloryzujący Nivea.
    • justa_79 Re: kremy koloryzujące do twarzy 25.10.04, 14:05
      ja miałam krem koloryzujące Avonu, lekki i przejrzysty, delikatnie wyrównywał
      koloryt cery, nie krył wcale i nie matował. teraz mam nawilżający krem
      koloryzujący Nu Skin, ale on bardziej przypomina podkład, gdyż ma lekkie
      właściwości kryjące. również jest dosyć lekki, nie matuje. krem koloryzujący
      Nivea miałam na twarzy raz, nasunął mi się na myśl kiepski podkład... jakaś
      taka gęsta maź ;)
    • Gość: monia Re: kremy koloryzujące do twarzy IP: *.u.mcnet.pl 25.10.04, 14:27
      mam day wear plus tinted estee lauder. jest swietny, tylko nie matuje. cena ok.
      160 zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka