Dodaj do ulubionych

Nivea Dry Nivea

23.10.04, 10:22
ten antyperspirant jest extra!! jest mój ulubiony zapach, a poza tym
niezrównany w działaniu!! uwielbiam go, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł
Obserwuj wątek
    • Gość: Natalia Re: Nivea Dry Nivea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:36
      to NAJGORSZY DEO jaki kiedykolwiek mialam, przy zakupie oczywiscie zmylila mnie
      marka, Nivea jeszcze nigdy mnie nie zawiodlo ale tym razem... nie radze tego
      kupowac, dziala moze 5 godz. a przy intensywnym wysilku wcale nie skutkuje.
      Najlepszy deo to HERBINA - polecam, dziala chyba 24h
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Nivea Dry Nivea IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 19:46
        Popieram. To jest najzwyklejszy dezodorant, o dziłaniu antyperspiracyjnym w
        ogóle nie ma mowy. Do niczego. :/
        • Gość: awe Nivea to niemieckie gó.. i jeszcze 20% Mnie deo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:07
          Nivea to niemieckie gó.. i jeszcze 20% Mnie deo
    • cisiek Re: Nivea Dry Nivea 25.11.04, 19:58
      jest gorzej niż beznadziejny
      • Gość: tralala Re: Nivea Dry Nivea IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 21:03
        oprocz zapachu nie ma w sobie nic co by mnie zachwycilo, TYLKO ladnie pachinie
        i nic wiecej a juz na pewno nie jest to antyperspirant a wrecz odwrotnie.

ja lubie rexone i lady speed stick, troche brudza ale przynajmniej skuteczne.
    • Gość: mia Re: Nivea Dry Nivea IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:33
      hmm... dla mnie nie ma lepszego, niz nivea dry. probowalam wielu, i rexony, i
      herbiny, dove... sprayow, kulek, kremow... i zaden nie dziala tak, jak ten :)
      zapach na skorze nie jest intensywny, dziala przez caly dzien, az do wieczora,
      przez caly czas uzywania ani razu nie zdarzylo mi sie spocic czy wydzielic
      brzydkiego zapachu ;P
      no ale... wszystko zalezy :) ja tam moge go tylko polecic, ale pewnie nie
      kazdemu bedzie pasowal.
      • Gość: mala Re: Nivea Dry Nivea IP: *.po.opole.pl 13.03.05, 12:09
        lubie te nivee. przez zapach i przes sentyment do tej marki kosmetykow,bo sa
        przystepne cenowo i w sumie skuteczne...w prawdzie nie moge powiedziec ze sa
        tak bardzo skuteczne, bo nie sa, i takze zostawiaja przy nadmiernym poceniu,
        plamy, ale uwazam ze jest godny polecenia...
        • energajzerka Re: Nivea Dry Nivea 21.03.05, 07:58
          ja tez jakos sie zrazilam do nivea!...deo sa kiepskie a przy intensywnym
          wysilku odpadaja!
          • Gość: Inka_26 Re: Nivea Dry Nivea IP: *.szwajcarska.pl 21.03.05, 11:51
            A może jeszcze powiecie, że NIE ZOSTAWIA TYCH BIAŁYCH, WSTRĘTNYCH ŚLADÓW NA
            CIEMNYCH UBRANIACH? Bo mam NIVEA BALANCE i jest po prostu pod tym względem
            okropny!
    • Gość: anka Re: Nivea Dry Nivea IP: *.68.76.169.brzesko76.tnp.pl 25.05.05, 18:18
      Może trochę hamuje brzydki zapach, ale w ogóle nie chroni przed poceniem się:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka