sunnys 23.10.04, 10:22 ten antyperspirant jest extra!! jest mój ulubiony zapach, a poza tym niezrównany w działaniu!! uwielbiam go, jeszcze nigdy mnie nie zawiódł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: Nivea Dry Nivea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:36 to NAJGORSZY DEO jaki kiedykolwiek mialam, przy zakupie oczywiscie zmylila mnie marka, Nivea jeszcze nigdy mnie nie zawiodlo ale tym razem... nie radze tego kupowac, dziala moze 5 godz. a przy intensywnym wysilku wcale nie skutkuje. Najlepszy deo to HERBINA - polecam, dziala chyba 24h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek_asiekowaty Re: Nivea Dry Nivea IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 19:46 Popieram. To jest najzwyklejszy dezodorant, o dziłaniu antyperspiracyjnym w ogóle nie ma mowy. Do niczego. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Nivea to niemieckie gó.. i jeszcze 20% Mnie deo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:07 Nivea to niemieckie gó.. i jeszcze 20% Mnie deo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Nivea Dry Nivea IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 21:03 oprocz zapachu nie ma w sobie nic co by mnie zachwycilo, TYLKO ladnie pachinie i nic wiecej a juz na pewno nie jest to antyperspirant a wrecz odwrotnie. ja lubie rexone i lady speed stick, troche brudza ale przynajmniej skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Nivea Dry Nivea IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:33 hmm... dla mnie nie ma lepszego, niz nivea dry. probowalam wielu, i rexony, i herbiny, dove... sprayow, kulek, kremow... i zaden nie dziala tak, jak ten :) zapach na skorze nie jest intensywny, dziala przez caly dzien, az do wieczora, przez caly czas uzywania ani razu nie zdarzylo mi sie spocic czy wydzielic brzydkiego zapachu ;P no ale... wszystko zalezy :) ja tam moge go tylko polecic, ale pewnie nie kazdemu bedzie pasowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Nivea Dry Nivea IP: *.po.opole.pl 13.03.05, 12:09 lubie te nivee. przez zapach i przes sentyment do tej marki kosmetykow,bo sa przystepne cenowo i w sumie skuteczne...w prawdzie nie moge powiedziec ze sa tak bardzo skuteczne, bo nie sa, i takze zostawiaja przy nadmiernym poceniu, plamy, ale uwazam ze jest godny polecenia... Odpowiedz Link Zgłoś
energajzerka Re: Nivea Dry Nivea 21.03.05, 07:58 ja tez jakos sie zrazilam do nivea!...deo sa kiepskie a przy intensywnym wysilku odpadaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_26 Re: Nivea Dry Nivea IP: *.szwajcarska.pl 21.03.05, 11:51 A może jeszcze powiecie, że NIE ZOSTAWIA TYCH BIAŁYCH, WSTRĘTNYCH ŚLADÓW NA CIEMNYCH UBRANIACH? Bo mam NIVEA BALANCE i jest po prostu pod tym względem okropny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nivea Dry Nivea IP: *.68.76.169.brzesko76.tnp.pl 25.05.05, 18:18 Może trochę hamuje brzydki zapach, ale w ogóle nie chroni przed poceniem się:( Odpowiedz Link Zgłoś