Dodaj do ulubionych

Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:00
Dziołchy jaka ja zaniedbana dzisiaj jestem :)Ale jak fajnie za to wyglądam :D
Wogóle makijażu zero, włoski jekko na kremiku do układania (bo mam
króciutkie, mocno wycieniowane)wyjęłam sobie te 4 kolczyki z uszu, ubrałam
się w zwykły, gładki niebieski, rozpruty u szyji T-shirt, pachnący Lenorem,
naciągłam gatki poliestrowe szerokie z góry na dół, wiązane
sznurkiem, 'wiecznie pogniecione' bo ich się nie prasuje. Kapcie góralskie na
nogach i jak sie inaczej czuje :)I chciałam jeszcze dodać że wogóle piękna
jestem, bez tego badziewia które mam mi niby urody dodawać :D Dziewczyny
dajcie se luzu tak ja dzisiaj i przestańcie się pięknic przed lustrem, a
zachwyci was rezultat:)

Wiecznie piękna - apricotka
Obserwuj wątek
    • doda.zrobi.loda Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! 05.11.04, 20:04
      hm... prawdziwy makijaz to taki, ktorego nie widac.
    • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! 05.11.04, 20:32
      Urzekła mnie Twoja historia.
      • Gość: apricotka Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 20:42
        skoro tak, to może wyślesz mi swoje zdjęcie ?

• fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! 05.11.04, 20:56
          Gość portalu: apricotka napisał(a):

> skoro tak, to może wyślesz mi swoje zdjęcie ?
          >
          > Wiecznie piękna - apricotka

Nie ma sprawy.
          Albo nie, po co mam Cie wpedzac w kompleksy...
    • Gość: vanillka Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.smrw.lodz.pl 05.11.04, 20:41
      Wiecie co? Cos w tym jest. Ja codzień jestem wypucowana, włoski ułożone,
      wyprostowane, wypacykowana, wszystko na tip top. Uzywam kremu matującego, żeby
      mi się buźka nie świeciła, podkładu, co by ładnie wyglądała i była
      rozświetlona, puderku brązującego, żeby nie była za blada... itp. Natomiast
      dziś siedzę cały dzionek w domku i nie nałożyłam na papke zupełnie nic... I
      wiecie co> skóra jest gładsza niz pod kołdrą makijażu, lekko zaróżowiona i
      wygląda całkiem, całkiem, naprawdę. Szkoda tylko, że ja raczej bez makijażu to
      nie wyjdę na miasto, bo się czuję jakaś taka naga... Pozdrawiam
      • Gość: ali Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.11.04, 09:08
        ja mam to samo, w ostatni weekend odważyłam się pierwszy raz od lat chyba wyjść
        dosklepu bez odrobiny makijażu na twarzy, co więcej miałam wrażenie które
        pozostało do dziś że wyglądałam znacznie lepiej niż w tym całym badziewiu na
        twarzy... ale rzecz znamienna - do pracy bez makijażu ta ja się naga czuję;)
    • Gość: papuga Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.nwrk.east.verizon.net 05.11.04, 21:00
      fuuuuuuu kobieto, obrzydzasz mnie !!! I żeby jeszcze o tym na forum pisać blee!
      Twoje slowa he he he.
      • Gość: apricotka Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:15
        Ludzie serca nie mają, żeby takie texty wygrzebywac, aby komuś przykrość
        zrobic... ;) (a tak na marginesie, przecież powiedziałam dzioszce że mnie
        poniosło i że jest OK. Zresztą ona mi pewnie wybaczy, bo do tych pamietliwych
        śmierdziuchów nie należy :))

wiecznie piękna - apricotka
    • Gość: papuga Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.nwrk.east.verizon.net 05.11.04, 21:19
      Masz racje, sory. Skoro się myjesz to jesteś OK ;) Może faktycznie trochę
      przesadziłam, ale taki był mój odruch po przeczytaniu tego textu :)
      • Gość: tekla WREDNE BABY IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 05.11.04, 21:25
        odechciewa mi sie zagladac na to forum, i nie jest to tylko moje odczucie ,po
        czytaniu wrednych i zlosliwych komentarzy.
    • Gość: Papuga Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.nwrk.east.verizon.net 05.11.04, 21:31
      Skopiowalam tylko slowa "apricotki", to byl Jej komentarz na post kolezanki,
      chcialam przytrzec Jej nosa i sprawic aby poczula sie tak samo jak tamta
      dziewczyna, nie lubie chamstwa i zawsze go zwalczam chamstwem.
      • Gość: apricotka Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 21:46
        No no no, to źle robisz. Ja chamstwo zwalczam kulturą :)a poza tym nie psuj mi
        wątku, bo ludzie zaczynają sie skarżyć. Napisz mi czy jesteś równie piękna jak
        ja czy piękniejsza :)

• Gość: Magda Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.net176.adsl.community.co.uk 05.11.04, 22:17
          dziewczyny, bardzo mi was szkoda, musicie miec strasznie nudne zycie, aby takie
          glupoty pomiedzy soba wypisywac.
          • newsstand Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! 06.11.04, 00:19
            Gość portalu: Magda napisał(a):

> dziewczyny, bardzo mi was szkoda, musicie miec strasznie nudne zycie, aby
            takie
            >
            > glupoty pomiedzy soba wypisywac.

twoje zycie nie jest chyba inne skoro czytasz te glupoty ;)
            • Gość: Magda Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.11.04, 19:35
              twoje zycie nie jest chyba inne skoro czytasz te glupoty ;)
              Tak odpowiedziala niejaka newsstand. Kolezanko, przegladanie poskiego forum
              jest czysta atrakcja, szczegolnie tu za granica, bawi, smieszy i uczy czego
              mozna sie spodziewac po Polskich dziewczynach.
              A ze ty nie moglas nie odgryzc sie udoowdnilo tylko ze masz zlosci w sobie
              wiele, wiez popracuj nad soba.
              • newsstand Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! 07.11.04, 01:23
                Gość portalu: Magda napisał(a):

> Kolezanko, przegladanie poskiego forum
                > jest czysta atrakcja, szczegolnie tu za granica, bawi, smieszy i uczy czego
                > mozna sie spodziewac po Polskich dziewczynach.

w ten sposob leczysz pochodzeniowe kompleksy na emigracji (zarobkowej?)?

> A ze ty nie moglas nie odgryzc sie udoowdnilo tylko ze masz zlosci w sobie
                > wiele, wiez popracuj nad soba.

mylisz sie, mnie to raczej bawi, wiec nie zlosci a zlosliwosci jesli juz.
                strasznie zesztywnialas w tym uk

• Gość: Magda Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.11.04, 17:34
                  do newsstand: tylko dzieki tobie nareszcie zruzumialam dlaczego wyjechalam z
                  kraju, jak ja ci sie odwdziecze..
                  a teraz juz biegne leczyc pochodzeniowe kompleksy na emigracji zarobkowej,a
                  myjac gary przy okazji rozruszam sie troszke bo cos zesztywnialam.
                  • Gość: ivy Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: 80.51.90.* 07.11.04, 23:27
                    no tak... bo w Polsce za mycie garów placą niewiele... tylko, ze potrzeba postu
                    Newsstand, zeby to zrozumiec (o przepraszam zruzumiec;>, to juz raczej
                    niezrozumiale:>
                    i jeszcze dobra rada: idz leczyc kompleksy na forum onetu. tak sie rozpisuje
                    duzo wiecej tłuków i burasów, z których będziesz sie mogła ponaśmiewać.
                    powodzenia
                    • Gość: ad Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: 80.51.90.* 07.11.04, 23:33
                      mialo byc 'tam sie rozpisuje' oczywiscie
                      • Gość: lola Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.cf.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 15:21
                        chyba trochę wam się z tematu zeszło
                    • Gość: Magda Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.net176.adsl.community.co.uk 12.11.04, 23:18
                      Dziecko pogubilo sie po drodze i po co ci byl ten caly stres? No ale widze ze
                      tobie to trzeba 'kawe na lawe'. Nie martw sie, pani z Polskiego jeszcze cie
                      nauczy interpretacji tekstu, tylko uwazaj na lekcjach i nie chichraj sie z
                      kolezankami.
                      Tymczasem rad udzielaj mlodszej siostrze.
                      • Gość: Magda Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.net176.adsl.community.co.uk 12.11.04, 23:20
                        i zeby znowu nie bylo nieporozumien, ten tekst byl adresowany do panny Ivy.
                • Gość: Olka Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.ne.client2.attbi.com 11.11.04, 21:32
                  Newsstand, jestes zalosna, dziewczyno.
    • eclat Dziwnym trafem... 05.11.04, 22:20
      ...wszystkie prowokacyjne itp.wątki zakłada GOŚĆ PORTALU z IP neostrady...
      • Gość: Magda Re: Dziwnym trafem... IP: *.net176.adsl.community.co.uk 05.11.04, 22:28
        Gosc ten ma zatem problem sam z soba.
        Forum mu niestety nie pomoze...
      • newsstand Re: Dziwnym trafem... 06.11.04, 00:20
        eclat napisała:

> ...wszystkie prowokacyjne itp.wątki zakłada GOŚĆ PORTALU z IP neostrady...

duzo jest takich gosci z ip neostrady :)
        • Gość: Ania Re: Dziwnym trafem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:41
          Codziennie jestem bez makijarzu,czasami wygladam nieciekawie a czasami
          slicznie,wczoraj wlasnie wygladalam bardzo ladnie mimo ze nie mam cery
          idealnej ,ja maluje tylko rzesy i ewentualnie uzywam blyszczyku i kredki ,nie
          moge sie pudrowac bo szkodzi to mojej cerze :/ Ktos tam napisal ze dobrego
          makijarzu nie widac,to nie jest mozliwe,zawsze widze fluid czy puder itp na
          twarzy kobiet,owszem wyglada to ladnie i naturalnie ale zawsze widac ze osoba
          jest wymalowana :) Tylko u niektorych widac okaleczony makijarz ,fluid sie
          oddziela od szyi ,nierownomiernie rozprowadzony,oczy rozmazane itp itd :D A
          wiekszosc kobietek ma ladny subtelny makijarz az milo popatrzec :]
        • Gość: Ania Re: Dziwnym trafem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:43
          Jesli juz mi sie zdarzy dac podklad /puder na twarz czuje sie fatalnie mimo ze
          nakladam dobre sprawdzone kosmetyki
    • Gość: ivy Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: 80.51.90.* 06.11.04, 19:43
      widze, ze pelno zazdrosnic na tym forum, bo od razu Cie atakuja.
      • Gość: Ania Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 02:20
        Tendencja jest taka- te ktore pisza ze sa brzydkie sa pocieszane ,pisze sie im
        ze napewno maja w sobie cos ladnego a te ktore pisza ze sa ladne to odrazu robi
        sie na nie nagonke i jeszcze oczekuje zdjecia,ha ha ha
    • balbinia Re: Piękna bez makijażu - oto prawdziwa ja! 07.11.04, 12:13
      :))
      Super, uwielbiam naturalnosc. Wlasnie tez mam na nogach rozowe pluszowe papucie
      i ubrana jestem w lekko rozciagniety pognieciony dresik. Wlosy w kok, okulary
      na nosie, zero bizuterii i malowidel. Tak lubie i w weekendy najczesciej
      paraduje w stroju typowo domowym :)))
    • Gość: Em ja się często nie maluję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:40
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka