Gość: ulka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:08 2 miesiące temu farbowałam włosy- zostało mi połowe farby- czy mogę ją użyć jeszcze raz ??? Niby pisze że nie nadaje się do ponownego użycia, ale może jednak ? Z góry dzięki za odpowiedzi :):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roxi_hart Re: farba do włosów 20.11.04, 19:41 Jesli skladniki sa polaczone to napewno nie mozna uzyc ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: farba do włosów IP: *.chello.pl 20.11.04, 20:31 dawno juz nie słyszalam tak głupiego pytania...przepraszam ale kazdy normalny człowiek to wie, że farby do włosów to sama chemia i po połączeniu składników zachodzi reakcja chemiczna której intensywność narasta z kazda chwilą...jeśli rzeczywiscie składniki są połączone to nie wiem co po tych 2 miesiącach z tego specyfiku zostało...blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: farba do włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:38 Uważam, iż logiczne jest że mam 2 oddzielne składniki, które należy przed farbowaniem połączyć :) Pytałam tylko czy te 2 (różne!) składniki po otwarciu nadają się do zmieszania i ponownego użycia... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: farba do włosów 20.11.04, 20:42 zależy jaką farbe mialaś-jezeli w tubce i z oddzielnymi czesciami utleniacza (np.wellatn,garnier color naturals) to spokojnie mozesz reszte zuzyc,ale tylko jesli nie zmieszałas ich wczesniej.Jesli uzywasz farby,ktora od razu w calosci sie miesza w jednej buteleczce,to jesli nie zuzyłas wszystkiego za 1 razem,to powinnas od razu wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś