IP: *.udn.pl 25.11.04, 12:42
Miśki używała któraś z Was produkty Guam???Jestem strasznie ciekawa
efektów,bo zastanawiam sie nad zamówieniem kosmetyków wyszczuplających,a są
one "dosyć" drogie.Pomóżcie!
Pozdrawiam cieplutko,bo zimnooo za oknem:))
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: Guam 25.11.04, 12:43
      Specjalistką od guamu była Szo...;(
      Ale jest OK,poszukaj w wyszukiwarce,było sporo o tym niegdyś.
    • smee Re: Guam 25.11.04, 12:51
      Ja uzywałam Guam: to błotko na ciało + takie coś w spray'u + żel (wybacz, że
      tak bez nazw, ale to było dosyć dawno). To błotko się nakładało 3 razy w tyg.
      na ciało, zawijało folią spożywczą, potem spłukiwało, potem spray, a na koniec
      ten żel. Powiem szczerze, że super. Skóra absolutnie odtruta, jak po drenażu.
      Faktycznie się po tym chudnie, a celulit się zmniejsza. Polecam z czystym
      sumieniem. A, nie przejmuj się, jak nałożysz to błotko i będzie Cię szczypać -
      to normalna reakcja. Pozdrawiam i życzę sukcesów ;)
      • Gość: Amra Re: Guam IP: *.udn.pl 25.11.04, 14:07
        Jejujejejeju!!Naprawde pomaga???Wow!!!Superowo!!To chyba zdam sie na Ciebie i
        zamówię te papki:)))A co tam!Raz sie zyje!
        Zamienie sie w blotnego potworka!!!Moj chlopak sie chyba przerazi,jak zobaczy
        mnie z czyms brazowym na nogach i w dodatku owinieta folia!!Hahahah,juz widze
        jego mine:)))Dziekuje za odp:)
        • smee Re: Guam 25.11.04, 16:04
          Naprawde pomaga :) Zresztą wypróbowałam juz chyba wszystko co jest na rynku z
          anty-cellulitów i Guam jest jednym z najlepszych. Co prawda średnio trawiłam
          zapach tego błotka (bardzo silny, morski zapach, wręcz oszałamiający ;)) Na
          początku chodziłam na te zabiegi do kosmetyczki, ale się wycwaniłam i potem
          sama zakupiłam ;) Zmierz się w obwodach przed i po kuracji, ja padłam, naprawde
          była różnica. Jak masz mały cellulit, to może nawet go kompletnie zlikwidować.
          • Gość: Amra Re: Guam IP: *.udn.pl 26.11.04, 13:21
            Jej,ale mnie pocieszylyscie!:)))Chyba zamowie od razu cala ciezarowe,jakiegos
            tira z guamami!!!:)Dziekuje baaaardzo za odp.Pozdrawiam:))
      • Gość: SoS Re: Guam IP: *.chello.pl 02.02.05, 23:09
        u mnie bylo taK: za pierwszym razem super, schudlam, skora piekna i
        wygladzona. za drugim razem (po dwoch latach chcialam znowu zrobic serie)
        uczulilam sie i mialam "poparzona" skore, straszne to bylo. pieklo i swedzialo.
        fuj. leczylam sie u dermatologa. szkoda, bo efekty za pierwszym razem
        rewewlacja :-(
    • Gość: Magda Re: Guam IP: *.chello.pl 25.11.04, 14:15
      Pomaga, tylko trzeba stosowac dosc systematycznie. Mialam wrazenie, ze to po
      prostu wyciąga wode, ale skora rzeczywiście wyglądała lepiej. Ja nakladalam
      błotko owijalam sie folią, a potem kocem i szłam spać na kilka godzin.
    • beataa Re: Guam 26.11.04, 13:59
      Czy można stosować na twarz w celu jej wyszczuplenia?Gdzie można zakpić guam do
      celów domowych?
      • Gość: Ania Re: Guam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:41
        Jest nawet Poski guam firmy Jadwiga , niedrogi idziala podobnie
        • Gość: Danusia Re: Guam-do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:04
          Aniu a gdzie ten polski Guam mozna kupic i jaka jest roznica w cenie z
          tradycyjnym:-)?
          • Gość: ali Re: Guam-do Ani IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.11.04, 10:30
            www.jadwigajk.hg.pl/sklep/index.php?cPath=31&sort=1a&page=2
            - to jest ten polski guam, niestety wcale wg mnie nie jest taki tani, ale
            fajna jakaś firma, mają na stronce też gumowe maski algowe, takie jak mi robią
            czasem u kosmetyczki, za 30 zeta!, a tam 0,5 kg za 80 kilka złotych;) tylko nie
            wiem szczerze mówiąc czym róznią się te algi, chodzi mi o kolory? a wracając do
            guam ja raz zamówiłam ten najbardziej popularny i chyba najdroższy, a teraz już
            drugi raz kupiłam na esentii zestaw guamowy ale innej firmy - za 0,5 kg + tubka
            kremu rozgrzewającego płacę 170 pln i jestem bardzi zadowolona, bo jeszcze
            przeczytałam że ten produkt ma wyższe stężenie alg niż mój poprzedni guam;)aha,
            no i oczywiście działa;)))
            • Gość: Danusia Re: Guam-do Ali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:53
              Ali serdecznie dziekuje:-)))....i ja poszukam na esentii tych niedrogich alg:-
              )))o duzym stezeniu,a powiedz jeszcze jak efekty.sa jakies...:-)?
              • Gość: ali Re: Guam-do Ali IP: *.chello.pl 28.11.04, 11:39
                ja jestem naprawdę zadowolona, chociaż muszę też szczerze powiedzieć że nie
                walczę z jakimś potwornym tłuszczem;) jestem raczej szczupła a moja guamowa
                działalność ma na celu zlikwidowanie tłuszczyku który przez tamtą jeszcze zimę
                odłożył mi się w okolicy brzucha i bioder oraz wymodelowanie ud gdzie też tu i
                tam mam go ciut za dużo, ale tak jak mówię nie jest tego wiele, ja na dodatek
                nie jestem specjalnie systematyczna ale guam tak działa, że widzę raz za razem
                różnicę więc mi się chce;) aha no i jestem przekonana że gdyby jego działanie
                połączyć z ćwiczeniem, dietą i może jakimiś masażami to naprawdę były efekty
                spektakularne. co prawda to 0,5 kg opakowanie na esentii nie jest powalająco
                duże, bo to błocko jednak swoje waży, ale i tak uważam że warto, powodzenia
            • kalooo guam z esentii 02.12.04, 10:51
              jaki zamawiasz z esentii guam???Wklej jakiegoś linka pls.
      • smee Re: Guam 26.11.04, 15:24
        Na twarz NIE!!! To już na ciele szczypie, a twarz to by chyba wyżarło. Na
        wyszczuplenie twarzy kup już lepiej specyfik Clarinsa.
        • Gość: kati Re: Guam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:13
          guam rzeczywiście pomaga, ale do czasu kiedy się go stosuje. Po tygodniu, dwóch
          od zakończenia kuracji skóra traci uzyskaną elastyczność, niestety. Na pewno
          stosowanie trzeba uzupełnić dietą i ćwiczeniami a efekty będą lepsze. W moim
          przypadku skóra była rzeczywiście dobrze napięta i gładziutka, ale centymetrów
          w obwodzie jednak nie ubyło.
    • beataa Re: Guam 02.12.04, 10:10
      Gdzie radzicie zamówić do samodzielnych zabiegów guam, by wyjśc na tym
      najkorzystniej?
      • Gość: Edek Re: Guam IP: 213.134.130.* 02.12.04, 12:39
        Kiedys korzystalam ze strony internetowej: www.hurtowniakosmetykow.pl, wejdz
        rowniez na strone: www.cosmomed.pl. Zakupic mozna je rowniez w sklepie
        naprzeciwko Hali Morowskiej, mala uliczka. Niestety, nie pamietam adresu. ale
        sadze, ze na stronie cosmomed powinien byc. Oferuja tam duzo kosmetykow
        opartych na glonach, polecam.
    • Gość: Edek Re: Guam IP: 213.134.130.* 02.12.04, 12:35
      Sa rewelacyjne, ja zakupilam Guam stosowany w salonach kosmetycznych, o nieco
      wiekszym stezeniu, ale rowniez swietny jest ten do uzytku domowego
      (pomaranczowe pudelko). Usunelo cellulit, ujedrnilo, wyszczuplilo- efekt
      wyrazny, i to bez cwiczen. Lezysz w cieple i tylko troche szczypie. Najlepiej
      polacz z zimno/ cieplym prysznicem- ujedrnia. Polecam.
      Powodzenia.
      • Gość: Moniśkaa Re: Guam IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.05, 23:06
        Proszę o konkretne namiary na guam.
        Gdzie
        za ile
        jaki rodzaj
        firma?
        Dziękuję za informacje
        • Gość: Moniśkaa Re: Guam IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.05, 12:43
          Na stronie JAdwiga jest ich tak wiele, ze nie wiem co wybrać.
          Są kolory, które niewiadomo co onaczają:zielony, biały, czerwony, niebeski ..jak to czytać.
          Na allegro??
          GUAM PANCIA E GIROVITA
          GUAM A RAPIDA
          GUAM FANGHI D'ALGA SPECIALE PANCIA E GIROVITA
          GUAM AZIONE RAPIDA – INTENSYWNY KONCENTRAT WYSZCZUPLAJĄCY
          ORYGINAŁ GUAM FITNESS
          GUAM FREDDO

Proszę o polecenie konkretnej, sprawdzonej pozycji. Jak widzicie wybór jest duży. Zależy mi na dobrym produkcie.
          Pozdrawiam i liczę na odzwew ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka