Dodaj do ulubionych

Gdzie kupię w Łodzi SkinlightsDiffusingTint Revlon

IP: *.bremultibank.com.pl 07.05.02, 13:48
We wszystkich drogeriach, które do tej pory odwiedziłam ekspedientki wmawiają
mi, że jest tylko Skinlights Face Illuminator Lotion i że o Skinlights
Diffusing Tint nie słyszały. Ten pierwszy jest bardzo błyszczący - jak dla mnie
za bardzo. Na ten drugi mam chrapkę odkąd przeczytałam o nim na wizaż. Dzięki
za wszystkie pomocne wskazówki.
Obserwuj wątek
    • Gość: silie Re: Gdzie kupię w Łodzi SkinlightsDiffusingTint Revlon IP: *.jmk.lodz.pl 07.05.02, 13:55
      W Łodzi na pewno powinno być w Karuzeli na Pietrynie.
      No i oczywiście należy też szukać w Galerii Centrum.
      pzdr, napisz o efektach poszukiwań.:)
      • Gość: Mała Re: Gdzie kupię w Łodzi SkinlightsDiffusingTint Revlon IP: *.bremultibank.com.pl 07.05.02, 14:02
        Byłam w obu tych miejscach jakiś tydzień temu i w obu pokazywano mi Skinlights
        Face Illuminator Lotion. Sprawdzałam również w drogerii w podziemiach przy
        Centralu tam próbowano mi wręcz udowodnić, że chyba nie wiem o czym mówię - nie
        pomogło nawet jak zaniosłam Paniom wydruk z internetu z opisem i ze zdjęciem
        tego produktu. Nie mam już pomysłu gdzie go szukać. Jeśli gdzieś go spotkasz to
        daj mi znać. Będę bardzo wdzięczna.
        • Gość: em Re: Gdzie kupię w Łodzi SkinlightsDiffusingTint Revlon IP: 62.148.83.* 07.05.02, 14:29
          w Poznaniu też nie ma
          • Gość: katrina Re: Gdzie kupię w Łodzi SkinlightsDiffusingTint Revlon IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 14:35
            w Krakowie chyba też nie.
          • Gość: silie Re: Mała... IP: *.jmk.lodz.pl 07.05.02, 14:39
            ...a właśnie miałam Ci zaproponować, żebyś zrobiła wydruk z netu i pokazała
            paniom w sklepie...
            No cóż; ja NA PEWNO, NA PEWNO, NA PEWNO oglądałam tenże podkład w KARUZELI.
            Ale było to w marcu.Od tej pory się nie interesowałam, bo nie mam kompletnie
            kasy, ale tam na pewno był i podkład i ta emulsja i puder sypki-wszystko z
            serii Skinlights.
            Także szukaj, pytaj i bombarduj, nie daj się ogłupić i daj znać jak efekty!
            pzdr serdeczne.
    • Gość: Mała Re: Gdzie kupię w Łodzi SkinlightsDiffusingTint Revlon IP: *.bremultibank.com.pl 07.05.02, 14:37
      Ciekawe o czym to świadczy. Może rzeczywiście jest to produkt sezonowy (letni)
      i jeszcze go nie ma w sklepach. Mam nadzieję, że tak i że niedługo się pojawi.
      • Gość: okęciak Re:narazie nigdzie ale..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 20:47
        Drogie Panie.
        Produktu ktorego poszukujecie nie znajdziecie ani w Lodzi ani w Krakowie ani
        gdziekolwiek indziej w Polsce.Ten kosmetyk dostepny jest jak narazie tylko za
        granica .Ale w czerwcu seria skinlights bedzie rozszerzona o nowe produkty w
        tym moze o ten o ktorym piszecie ale nie chce wam obiecywac bo nie jestem
        pewnien.Pozdrawiam
        • silie Re:narazie nigdzie- okęciak... 07.05.02, 21:39
          ... ja naprawdę miałam ten produkt w dłoniach już w marcu, w Łodzi.Natomiast
          puder widziałam jeszcze w zeszłym roku.Teraz czytam, że to seria letnia, będzie
          całość dotępna w lipcu...Nic już nie rozumiem.
          pzdr.
          • Gość: em Re:na razie nigdzie-póżniej... też nigdzie IP: 62.148.83.* 08.05.02, 07:24
            a seria Skinlight miała się pojawić w komplecie kwiecień/maj i ... stoją
            resztki, a informacja jaka podają w sklepach to, że seria stara, zeszłorczna i
            koniec, nie ma, nie będzie
            mam nienajgorsze zdanie o produktach Revlonu, ale dystrybucja i zaopatrzenie to
            koszmar, szkoda czasu na szukanie
            • Gość: okęciak naprawde juz niedlugo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 17:57
              Gość portalu: em napisał(a):

> a seria Skinlight miała się pojawić w komplecie kwiecień/maj i ... stoją
              > resztki, a informacja jaka podają w sklepach to, że seria stara, zeszłorczna i
              > koniec, nie ma, nie będzie
              > mam nienajgorsze zdanie o produktach Revlonu, ale dystrybucja i zaopatrzenie to
              >
              > koszmar, szkoda czasu na szukanie

Grunt to byc optymista.
              Ktos powyzej napisal ze kupil ten produkt w Lodzi ,nie bede sie klucil istnieje
              taka mozliwosc.Jednak w oficjalnej dystrybucji tego produktu jeszcze nie bylo.
              Seria skinlights rzeczywiscie z zalozenia byla kolekcja letnia czyli taka ktora
              pojawia sie raz i jest w sklepach az do wyczerpania zapasow.Jednakze dzieki temu
              ze produkt ten zostal doskonale przyjety przez Was Drogie Panie firma wprowadza
              te kosmetyki do stalej oferty jednoczesnie rozszerzajac serie o nowe
              produkty.Zdaje sie ze to nawet ja pisalem ze produkty te pojawia sie w sklepach
              pod koniec kwietnia ale jak to z roznych przyczyn bywa tego terminu nie udalo
              sie dotrzymac.Nowy (zaznaczam czysto teoretyczny)termin to polowa maja ,czyli
              praktycznie juz w przyszlym tygodniu.
              Co do dystrybucji to calkowicie sie z tym nie zgodze.Niektorzy wlasciciele
              sciemniaja ze nie wiedza kiedy bedzie dostawa ,bo nie wiedza kiedy zaplaca za
              poprzednia.Dystrybutorzy czesto wstrzymuja dostawe jezeli klient nie zaplacil za
              towar ktory mu dostarczono np.miesiac wczesniej(zazwyczaj termin platnosci wynosi
              kilkanascie dni).Inna sprawa ze sklepy nie maja obowiazku zakupu nowosci i czesto
              nie chca kupowac nowych rzeczy z przyczyn finansowych.Nowosci sa wprowadzane
              pakietami zazwyczaj za kilkaset zl i nie zawsze klientow stac na taki
              zakup.Dlatego tych produktow nalezy szukac w najlepszych sklepach .
              • Gość: em Re: naprawde juz niedlugo IP: 62.148.83.* 09.05.02, 13:43
                "zdaje sie ze to nawet ja pisalem ze produkty te pojawia sie w sklepach
                pod koniec kwietnia ale jak to z roznych przyczyn
                bywa tego terminu nie udalo
                sie dotrzymac.Nowy (zaznaczam czysto teoretyczny)
                termin to polowa maja ,czyli
                praktycznie juz w przyszlym tygodniu." - napisał
                Okęciak

bez urazy, ale to takie same "konkrety" jak w sklepach, no i argument na
                dystrybucję do kitu nawet jeśli sprzedawcy nie są bez winy
                wniosek klienta: daj sobie spokój z Revlonem
                • Gość: okęciak do em IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 19:10
                  Gość portalu: em napisał(a):

> "zdaje sie ze to nawet ja pisalem ze produkty te pojawia sie w sklepach
                  > pod koniec kwietnia ale jak to z roznych przyczyn
                  > bywa tego terminu nie udalo
                  > sie dotrzymac.Nowy (zaznaczam czysto teoretyczny)
                  > termin to polowa maja ,czyli
                  > praktycznie juz w przyszlym tygodniu." - napisał
                  > Okęciak
                  > > >
                  > bez urazy, ale to takie same "konkrety" jak w sklepach, no i argument na
                  > dystrybucję do kitu nawet jeśli sprzedawcy nie są bez winy
                  > wniosek klienta: daj sobie spokój z Revlonem
                  >

Skads te "konkrety" sklepy musza otrzymywac. To nie jest tak ze sprzedawczynie
                  wymyslaja sobie jakis termin i przekazuja go dalej klientkom.Czynia tak na
                  pewnych podstawach zapewne sa to slowa przedtawiciela handlowego.A na obsuwki w
                  dostawach naprawde nikt nie ma wplywu, wystarczy ze cos jest nie tak na cle i
                  towaru nie ma.Poza tym produkty trzeba okleic polskimi napisami a to tez nie trwa
                  piec minut.A co do dystrybucji Ty pewnie wiesz wiecej.Pozdrawiam Okeciak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka