Dodaj do ulubionych

KREM DO STOP-co polecacie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 09:00
no wlasnie. idzie zima, a zima to o stopy aby nie zrobily sie dramatyczne
szczegolnie trzeba dbac, jakie kremy proponujecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: giga Re: KREM DO STOP-co polecacie? IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:05
      Ja polecam krem do pękających pięt od evy natury z biokompleksem lnianym. Nie
      miałam za taką cenę - około 6 złotych lepszego kremu.
      • Gość: olak Re: KREM DO STOP-co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:29
        eva natura to jest ta nowa seria? ja mam krem bursztynowy da rak, rzeczywscie
        nie najgorszy
        • Gość: Ness Re: KREM DO STOP-co polecacie? IP: *.acn.waw.pl 26.11.04, 13:40
          Tak, to jest ta nowa seria. Ja sobie chwalę z tej serii 'Balsam do stóp z
          biokompleksem lnianym'. Zawiera też olejek z drzewa herbacianego, który działa
          przeciwbakteryjnie. Naprawdę doskonały krem do stóp.
          • Gość: olak Re: KREM DO STOP-co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 14:24
            czyli ejdnak pollena eva. i dwa glosy na ten sam krem. a myslalam ze powinnam
            wybrac scholla.
            • smee Re: KREM DO STOP-co polecacie? 26.11.04, 15:29
              To i ja się dopiszę na tak dla tego kremu z kompleksem lnianym. Najfajniejsze
              jest dla mnie to, że nie mentolowego zapachu, tylko taki miły(jakby cynamon?).
              No a stópki faktycznie nawilżone, natłuszczone, jak nowe ;)
    • kalooo A mój faworyt to: 26.11.04, 15:35

• kalooo A mój faworyt to: 26.11.04, 15:36
        Oriflame.
        Jest świetny,jako bodajże jedyny z całej oferty tej firmy.Jest nawet lepszy niż
        specyfiki od dermatologa,które tenże przepisał mojej babci..;)
    • kragmel Re: KREM DO STOP-co polecacie? 26.11.04, 16:41
      sobie pollenę wypróbuję. a tymczasem polecam: Lirene do stóp przesuszonych (ale
      ma ten zapaszek specyficzny niczym maść tygrysia). poza tym jestem wierna
      tłuściochowi Ziaji w pomarańczowym pudełku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka