Dodaj do ulubionych

Operacja uszu - Krakow

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 26.11.04, 15:22
czy ktos moze polecic dobrego chirurga w krakowie od uszu? blagam opomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: mini Re: Operacja uszu - Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 22:37
      o kogo dokładnie Ci chodzi chirurga plastyka czy otochirurga?
      • Gość: bi-bi Re: Operacja uszu - Krakow IP: 62.111.139.* 26.11.04, 23:57
        Ars-medica , ul.Warszawska (przy knajpie Loch Ness) , dr.Cieślik - chirurg
        plastyk.Gosc rewelacyjny,znam wiele zadowolonych z jego uslug ludzi (miedzy
        innymi ja i moja mama).Polecam z czystym sumieniem.Tak na marginesie - gosc
        wymyslil sztuczna skore (te operacje po poparzeniach).
        • Gość: Agha Re: Operacja uszu - Krakow IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.11.04, 11:00
          chodzi mi o chirurga plastyka oczywiscie chce sobie usunac kostke ktora mi
          kiedys wyskoczyla na nosie po mocnym uderzeniu i przy okazji zkrzywila nos
          czy ktos jeszcze moze kogos polecic?
          ale czy ten dr.Cieslik robil tobie bi-bi uszy?
          • Gość: Agha Re: Operacja uszu - Krakow IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.11.04, 11:01
            jeszxcze przy okazji ile placi sie za taka operacje? czy boli sama operacja i
            po? czy chodzi sie w opasce jakiejsc na glowie? jak dlugo?
            • Gość: bi-bi Re: Operacja uszu - Krakow IP: 62.111.139.* 27.11.04, 11:28
              Agha,nie mialam operacji uszu,ale moja mama miala usuwane przez niego 3
              pieprzyki na plecach.Mnie usuwal kurzajki z reki.I niestety nie wiem jak
              wyglada taki opatrunek po operacji uszu :( Ale lekarz jest naprawde dobry-
              swiadcza o tym chociazby tlumy w poczekalni jak przyjmuje (wszyscy
              w "stelazach" na twarzy - po operacji nosa itd:) Zawsze mozesz zapisac sie na
              konsultacje (60zl) i On Ci powie co i jak no i jaka cena.
              Podam Ci do nich numer:
              423 38 34 (ars medica)
              Pozdrawiam Cie goraco:)
              I nic sie nie boj!:)
    • Gość: Ness trochę nie na temat... IP: *.acn.waw.pl 27.11.04, 12:55
      Dziewczyny... wybaczcie mi straszne wścibstwo, ale jeżeli możecie, to powiedzcie
      co konkretnie chcecie poprawiać w swoich uszach? Pytam, bo moja koleżanka miała
      kiedyś operację plastyczną uszu, ale za nic w świecie nie byłam w stanie
      dostrzec różnicy 'przed' i 'po' - a niezręcznie mi było się dopytywać. Od tamtej
      pory strasznie mnie ciekawi, na czym polega poprawianie uszu!
      • Gość: Agha Re: trochę nie na temat... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.11.04, 10:48
        ja np. chce sprawic zeby byly mniej odstajace jak chyba wiekszosc osob ktore
        robia sobie taka operacje
        moze akurat twoja kolezanka miala tylko minimalnie odstajace i dlatego po
        operacji nie widziales roznicy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka