Gość: aga IP: *.chello.pl 28.12.04, 19:10 znacie te allegrowiczki? Czy sprzedają orginalne perfumy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: wanilja i oliwie- ALLEGRO IP: *.chelmsl.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 19:18 Wanilja to, o ile mnie pamięć nie zawodzi, facet;) Kupowałam u niego i był to oryginał. Jesli chodzi o oliwie to sama jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wanilja i oliwie- ALLEGRO IP: *.chello.pl 28.12.04, 19:51 ha ha ale ma ksywe ten facio! A izajaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: wanilja i oliwie- ALLEGRO IP: *.238.84.199.adsl.inetia.pl 28.12.04, 20:06 izajaku-tez oryginaly. spojrz na komentarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILLY Re: wanilja i oliwie- ALLEGRO IP: *.sbi.com 28.12.04, 21:51 Wanilja to Pan.Jest b.ok.kupowałam u niego klika razy,zawsze ok.polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: wanilja i oliwie- ALLEGRO 28.12.04, 22:23 Wanilja to facet. Kupowałam u niego raz, ostatnio. Perfumki były oryginalne i zafoliowane, ale w jednym miejscu folia była naddarta - więc gdyby miały być prezentem byłabym w kropce. Dlatego radziła bym o to zapytać. Co do Oliwie - kupowałam u niej kolorówkę, coś koło 4 sztuk, zawsze oryginały w nienagannym stanie (także opakowania!) i z długimi terminami "przydatności do spożycia", więc nie sądzę, żeby było inaczej jeśli chodzi o zapachy. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal do voluptas IP: *.238.84.199.adsl.inetia.pl 28.12.04, 23:46 a co za problemem jest naddarta folia?:). tzn nie mowie tego zlosliwie,ale ktos musialby byc wyjatkowo wrazliwym esteta,zeby to byl dla niego problem (w przyjeciu takiego prezentu:)) poza tym najlepszym wyjsciem jest w ogole wtedy zrezygnowanie z folii i opakowanie ich samodzielinie jakos. Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: do ziereal 29.12.04, 01:22 Wiesz, oczywiście wszystko zależy od poziomu estetyki we krwi ;) Ja po prostu wstydziłabym się dać komuś prezent, który nie byłby w stanie idealnym - łącznie z opakowaniem. Tak samo, jak mierziłoby mnie otrzymanie czegoś takiego - cóż - ten typ tak ma ;) Ale, jak wspomniałam, kupowałam perfumy dla siebie, więc w tym wypadku nie było problemu. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal do voluptas IP: *.238.84.199.adsl.inetia.pl 29.12.04, 02:09 nie wiem czy to ..poziom estetyki (estetyzmu?;)}. przyznaje, lubie ladnie opakowane prezenty. Lubie tez takie dawac, ale nie wykluczam tez tzw czynnika ludzkiego, ktory uwrazliwia mnie na sytuacjie, ze cos sie przedarło, spadlo itp. Zdarza sie i zaden wstyd to ;). Odpowiedz Link Zgłoś
voluptas Re: do voluptas 29.12.04, 02:33 Gość portalu: ziereal napisał(a): > nie wiem czy to ..poziom estetyki (estetyzmu?;)}. a żeby było po polskiemu ;) to niech będzie: poziom wyczucia estetyki. > przyznaje, lubie ladnie opakowane prezenty. Lubie tez takie dawac, ale nie > wykluczam tez tzw czynnika ludzkiego, ktory uwrazliwia mnie na sytuacjie, ze > cos sie przedarło, spadlo itp. Zdarza sie i zaden wstyd to ;). ładne opakowanie swoją drogą, ale nie zamiast. No ale to tylko mój chory perfekcjonizm, którego nie wstydzę się ani odrobinkę ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aquamaryna Re: wanilja i oliwie- ALLEGRO 29.12.04, 16:14 Kupowałam u Oliwie z koleżankąperfumy męskie Givenchy.Przyszły oryginały zapakowane w folię.Przesyłka błyskawiczna .Wzsystko ok Odpowiedz Link Zgłoś