IP: *.2city.net 01.01.05, 16:45
Czy ktos na nim cwiczyl ,jakie daje efekty ?
Obserwuj wątek
    • Gość: an Re: orbitrek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:59
      ćwiczę od ok 4 tyg co najmniej 3 razy w tyg. ale zazwyczaj częściej co najmniej
      30 min. wyszczupliłam łydki, uda, pupę i wałeczki tłuszczu na biodrach znikają.
      brzuch też się spłaszcza i ujędrnia. najbardzie pasuje mi z wszystkich
      przyrządów na kt. ćwiczyłam. szybkie efekty - a to ważne
      • Gość: Justa Re: orbitrek IP: 217.153.211.* 04.01.05, 22:12
        Oj mam go od 3 lat...i powiem szczerze że gdyby nie moje lenistwo miałabym
        super figurę,bo orbitrek jest super.pomaga schudnąc efektownie i to w dosc
        którtkim czasie tylko trzeba mieć samozaparcie i poćwiczyć przez miesiąc
        dociennie regularnie a to bardzo trudne bo to dosyć wyczerpujące zajęcie..ja po
        10 minutach mam już serdecznie dosyć,a bez kondycji calkiem nie jestem
        haha...Ale polecam,warto spróbować i życzę samozaparcia!pochwl się efektami
        jeśli spróbujesz......
    • Gość: gosia Re: orbitrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:28
      up
      • Gość: lissa Re: orbitrek IP: *.aine.pl 04.01.05, 22:36
        dziewczyny ten orbitrek to jest taki rowerek bez siedzenia?
        • Gość: Danusia Do Justy,Lissy i innych.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 15:50
          Tak,Lisso orbitrek to jest taki rower bez siedzenia,połączenie funkcji
          klasycznego roweru,
          bieżni i steppera. Justo i inne dziewczyny widze na Allegro ze kosztuje on
          399zl.Czy tyle mniej więcej Was kosztował ten sprzęt?Opłaca się go kupić za
          taką cenę?I czy Waszym zdaniem to najlepszy sprzęt na rzezbienie ciala:-)i
          Odchudzanie?I jeszcze jedno pytanie ,jak duzo zajmuje on miejsca,bo mam male
          mieszkanie:-)?
          • iwona.sz2403 Re: Do Justy,Lissy i innych.. 04.04.05, 22:49
            ??
            • Gość: up Re: Do Justy,Lissy i innych.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 12:23
    • super.kinia Re: orbitrek 05.04.05, 13:36
      a u mnie stoi jakieś 5 lat i nikomu sie nie chce go używac,
    • Gość: an Re: orbitrek IP: *.chello.pl 09.04.05, 19:42
      niestety zajmuje dużo miejsca. stweirdzam obiektywnie bo mam też w domu atlas,
      rower stacjonarny, ciężarki i worek boskerski :). zawsze możesz go upchac w
      łazience. ale warto kupic, naprawdę jest efekt. jak masz więcej gotówki to
      lepiej magnetyczny, nie hałasuje. ja podczas cwiczeń oglądam filmy na
      komputerze lub w TV - najlepiej dynamiczne z szybką muzyką (najlepszy jest Tomb
      Raider- po ekranie biega zgrabna, ładna laska - od razu człowiek szybciej kręci
      i zwiększa motywację :))) mogą by też Aniołki Charliego - ten sam efekt. czas
      szybko mija, człowiek szybko chudnie...
      • Gość: Dziuba Re: orbitrek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:26
        Rzeczywiscie zajmuje troche miejsca! ale efekty widac juz po tygodniu
        codziennego 20 min cwiczenia! steper i rowerek przy orbitreku bledna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka