Dodaj do ulubionych

Modelowanie sylwetki Gdańsk

IP: 46.17.63.* 10.10.16, 12:03
Witam. Czy ktos może był na jakimś zabiegu modelującym sylwetkę ? Jestem z Gdańska tak wi ęc liczę głównie na informacje o okolicznych ośrodkach chociaż oczywiście mozecie pisać również swoje ogólne doświadczenia w temacie. Mianowicie interesuje mnie głównie redukcja brzucha. Nie jestem gruba, dosć mocno się odchudziłam tego roku. Niemniej mam problem z brzuchem ( praktycznie nie mam talii). No i pozostał cellulit, którego nijak nie mogę zredukować ćwiczeniami i dietą. Mam orbitrek, robię brzuszki.Czy są jakieś zabiegi albo masaże, które będą bardziej skuteczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: call Re: Modelowanie sylwetki Gdańsk IP: *.91-185-185-0.net.eco.atman.pl 11.10.16, 11:29
      Endermologia, karboskyterapia, maximus. Sporo jest wyszczuplających zabiegów. Dużo zalezy od tego ile mozesz przeznaczyć na to kasy . W Gdańsku darmowe pierwsze konsultacje maja w klinice dokitora Michajłowskiego na Słodowskiej. Możesz się tam zapisać i powinni Ci napisac co moze być skuteczne.
      • Gość: ana39 Re: Modelowanie sylwetki Gdańsk IP: *.dynamic.mm.pl 12.10.16, 11:18
        Jakiś kontakt? Czy chodziaś na te zabiegi?
        • Gość: call Re: Modelowanie sylwetki Gdańsk IP: *.dynamic.mm.pl 18.10.16, 12:03
          Tak chodziłam. Z tym,że ja na pupę bo brzuch mam ok,za to miałam spory problem z udami, które uważałam za nieco za grube. Jestem zadowolona. W pakiecie za zabiegi zapłąciłam o wiele mniej ( z tego co liczyłam to ok 40%) z to efekt super. Po każdym zabiegu mierzyłam obwód uda i był o wieel mniejszy. Na stronie jest konakt: +48 791 604 604 .
          • Gość: anna39 Re: Modelowanie sylwetki Gdańsk IP: *.vpnonline.eu 01.11.16, 18:44
            Mam nadzieję,że Cię nie męczę ale mam jeszcze kilka pytań. Czy możesz opisać zabiegi? Czy były bolesne ? Po jakim czasie byl efekt?
            • Gość: call Re: Modelowanie sylwetki Gdańsk IP: *.artnet.gda.pl 01.11.16, 20:14
              Po drugim zabiegu widziałam,że znacznie zmniejszył się obwód uda. Potem było juz tylko lepiej. Endermologia i maximus to masaże za pomocą urządzenia. Mezoterapia igłowa jak sama wiesz to wstrzykiwanie skłądników aktywnych ( bałam się tego zabiegu najbardziej ale okazało sie,że nie był bolesny, nieprzyjemny tak ale bolesny nie) . Nie będę tutaj opisywała bo jeszcze coś przekręcę i napiszę jakieś glupoty. Lepiej zerknij sobie na ich fan page na facebooku: www.facebook.com/ClinicaDermatologicaPL , ewentuanie poczytaj sobie o zabiegach na ich stronie: wymodelujsylwetke.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka