Gość: madzi1 IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 13:08 czy ktoras z was stosowala odzywke albo mleczko do wlosow kreconych Matrix? zastanawiam sie nad mleczkiem bo sunsilk na dluzsza mete strasznie wysusza wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meganka Re: matrix do kreconych IP: *.crowley.pl 11.01.05, 13:22 Ja stosuję Matrix wygładzający do mocno skręconych, szorstkich i mało podatnych na układanie (taki pomarańczowy). Jestem bardzo zadowolona :) Włosy są błyszące, ładnie się rozczesują, nie przetłuszczają. W końcówki wcieram serum Avona i jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: matrix do kreconych IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 13:28 ale rozumiem ze ty prostujesz? mi zalezy na czyms zeby podkreslic skret, ale dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: matrix do kreconych IP: *.crowley.pl 11.01.05, 13:39 Nie, ja mam proste z natury :-))). Ale fryzjer mi polecił, bo mi się kiepsko układały i były szorstkie. I jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: matrix do kreconych IP: 81.219.113.* 11.01.05, 17:13 hmm a co to w ogole za Matrix??tez mam krecone i uzywam sunsilka wiec bylabym zaintresowana..Prossze , napisz cos wiecej o tym(cene, gdzie mozna kupic ..) bylabym wdzieczna.Z gory Ci dziekuje:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: matrix do kreconych IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 19:25 kosmetyki do wlosow firmy Matrix, do kupienia w salonach albo sklepach fryzjerskich. cena mleczka chyba ok 30-40 zl nie jestem pewna bo jeszcze nie kupowalam kosmetykow tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamelcia2 Re: matrix do kreconych IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.01.05, 22:37 ja mam odzywke do włosów krecony i mleczko ...odzywka nawilza włosy podkresla skret, przeciwdziała puszeniu sie włosów, sa bardziej błyszczace, przyczym ja ta odzywke trzymam około 20 min na włosach..cena około 25 zł natomiast mleczko kosztuje koło 40-42 zł i tez zapobiega puszeniu sie włosów, podkresla skret... ogolnie mi te kosmetyki odpowiadaja. Dostepne w sklpeach fryzjerkich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: matrix do kreconych IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 23:12 kamelcia dzieki bardzo :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derika Re: matrix do kreconych IP: *.petrus.com.pl 11.01.05, 23:19 ja mam szampon i odżywkę curl life w zielonych butelkach, dobrze zapobiega puszeniu się włosów, ogólnie moga być :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: matrix do kreconych IP: *.acn.waw.pl 11.01.05, 23:21 a czy mleczko albo odzywka zawieraja w skladzie alkohol?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamelcia Re: matrix do kreconych IP: 81.168.185.* 12.01.05, 17:29 tak zawieraja ale chyba kazda odzywka zawiera:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: matrix do kreconych 16.01.05, 19:42 może jeszcze ktoś zdąrzył przetestować tą serię?? Odpowiedz Link Zgłoś