Gość: katrina IP: 217.99.217.* 22.05.02, 20:04 Interesują mnie głównie opinie o cieniach tej firmy, tych pojedynczych w okrągłych pudełeczkach. Ktoś używał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: Lumene IP: 217.99.217.* 22.05.02, 20:10 Aha, jeszcze puder brązujący. Będę wdzięczna za opinie. Ostatnio dostałam totalnego fioła na punkcie makijażu kolorowego oczu (wcześniej nie malowałam oczu) i mam ochote kupowac wszystko co widzę :-) Mam nadzieję że Wasze opinie uchronią mnie przed rozczarowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly11 Re: Lumene 19.06.02, 21:49 ja bardzo lubie antyperspirant Lumene Body Aktiva w zielonym opakowaniu, delikatnie pachnie i jest bardzo dobry, moja mama bardzo lubi pomadki tej firmy ale czasami mamy klopot z ich kupieniem dziewczyny czy wiecie moze gdzie mozna kupic kosmetyki tej firmy w Poznaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Lumene 22.05.02, 23:17 Cieni Lumene nie używałam ale o innych kosmetykach tej firmy mam jak najlepsze zdanie - zarówno o kolorowych jak i pielęgnacyjnych. Świetnie Cię rozumiem bo też czas jakiś temu dostałam fioła na punkcie makijażu oczu - wg mnie najlepsze cienie to : EL i Bourjous (chyba tak się pisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Lumene IP: *.pro-futuro.com 23.05.02, 09:38 Czesc, Uwazam, ze cienie Lumene sa b.dobre. Uzywam ich od dawna (chociaz kolor, ktory mi pasuje juz zostal wycofany). Dobrze sie rozprowadzaja, utrzymuja dlugo na powiekach i nie zmieniaja odcienia. Do tego przystepna cena. Polecam. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a5._ Re: Lumene IP: 195.94.205.* 23.05.02, 09:58 Ja używam pudru sypkiego Lumene od niepamiętam jak długiego czasu i bardzi go sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Lumene IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 14:33 Bardzo Wam wszystkim dziękuję. dalsze opinie mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Lumene IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 21:00 Zapomniałam sama napisać, że parę tygodni temu kupiłam lakier do paznokci Lumene Hypoallergenic i jest absolutnie boski (pod względem rozprowadzania się, efektu i trwałości). Bardzo dobry i kosztował 11zł na promocji. I super kolor (27) ale to już kwestia gustu. a dzisiaj zobaczyłam takie małe lakiery Lumene Get Colour (też hypoallergenic) i nie mogłam się oprzeć - lubię małe butelki bo sa szanse że uda mi się zużyć zwiększośc zanim zgęstnieje - i kupiłam nr 43 jasny fiolet za 9zł. Mam nadzieję że będzie równie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aure Re: Lumene IP: *.p.lodz.pl 26.05.02, 19:53 Z kosmetykow lumene uzywalam: cieni podwojnych - zadna rewelacja, po 3-4 godzinach jedynym sladem po nich jest delikatna kreska w bruzdzie na powiece, ale ja mam wogole bardzo przetluszczajace sie powieki podkladu transparentnego Ultra Light (w bialej tubce) - bardzo delikatny, nie da sie zrobic maski na twarzy, niby go bardzo nie widac a jednak jest roznica w wygladzie szminki nr 106 (lip gloss)- cos pomiedzy szminka a blyszczykiem, ladnie wyglada na ustach ale sie szybko ulatnia plynu do demakijazu oczu - jest napisane ze bardzo lagodny, ale bardzo podraznial mi oczy i mial brzydki, chemiczny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Lumene IP: *.future-net.pl 26.05.02, 19:58 Moja mama uwielbia lakiery do paznokcie Lumene, czasem jej podbieram i faktycznie - są bardzo fajen, super się rozprowdzają i jak na tą cenę są supertrwałe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Lumene IP: *.ny325.east.verizon.net 26.05.02, 20:02 ja używałąm podwójnych cieni tej firmy i byłam zadowolona, stosunek ceny do jakości bardzo dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Lumene IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 21:23 Używałam: pudru sypkiego - bardzo dobry, lip gloss - uwielbiam, usta mają ładny połysk i są delikatnie natłuszczone, markara pogrubiająca - całkiem dobra ogólnie można powiedzieć: przystępne ceny i niezła jakość Odpowiedz Link Zgłoś
maja26 Re: Lumene 26.05.02, 22:26 Ja od kilku lat mam roz Lumene. Bardzo go lubie. Ma taki aksamitny odcien. Odpowiedz Link Zgłoś