Dodaj do ulubionych

Nowy tusz L'Oreala

24.05.02, 19:45
L'Oreal wlasnie wprowadzil nowy tusz 'Lash Architect 3-D Dramatic Mascara'
(nazwa zabojcza). Ma pogrubiac, wydluzac, podkrecac i odzywiac :-) Czy ktoras z
Was wie kiedy dotrze do Polski? A moze ktoras z Was za oceanem wyprobowala juz
to cudo? Jestem ciekawa.

Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Nowy tusz L'Oreala IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 23:01
      tez o nim czytalam- nie ma go w polsce i jeszcze dl nie bedzie
      mi znajomy przyslal ze stanow - jest swietny!!!!!
      • Gość: mysia200 Re: Nowy tusz L'Oreala IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.05.02, 23:48
        kupilam na rynku w Szczecinie,sprowadzany z Niemiec-jest super!lepszy od Coup
        de Theatre Boujrois(o rany ten francuski)super wydluza-BOMBA!!!!tzw efekt
        sztucznych rzes.ja kupilam prawdopodobnie kradziony (dowiedzialam sie po fakcie)
        bylo ich duzo na stoisku i byl tester-a cena hmmmm nie uwierzycie-20
        zl.ryneczek nazywa sie Manhatan (tak nazwany przez Szczecinian-niedaleko od ZDZ-
        (dokladnie nie wiem gdzie nie jestem ze Szczecina,byłam u znajomych)poproscie o
        pomoc Szczecinianki
        • Gość: magdalen Re: Nowy tusz L'Oreala IP: *.unizeto.pl 27.05.02, 14:36
          Popieram Mysie200. Wspaniały tusz. Wydłuża, lekko podkręca i pogrubia. Gdy jest
          świeży, trochę za dużo nabiera się go na szczoteczkę, ale wystarczy wytrzeć
          lekko w chusteczkę higieniczną. Naprawdę polecam dziewczynom, które lubią
          raczej mocno zaznaczone "jak u lalki" rzęsy. Pozdrawiam ze Szczecina.
          • Gość: Vikcia Re: Nowy tusz L'Oreala IP: *.pl 27.05.02, 14:40
            Czy ktoś wie, kiedy on będzie do kupienia w Polsce??????
            • Gość: mysia200 Re: Nowy tusz L'Oreala IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.05.02, 18:28
              nie widziałam nawet reklam raczej poproś kogoś albo z Niemiec,albo w strefie
              bezcłowej albo z ....Szczecina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka