Dodaj do ulubionych

fryzjer/stylista

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:00
witajcie:)
może znacie jakiegoś fryzjer,do którego można pójść,powiedzieć "chcę coś z
tym zrobić- (palcem jednocześnie wskazując na nieokiełznaną -w złym tego
słowa znaczeniu -głowę)-niech mi Pan/Pani zaproponuje coś nowego!",usiąść
SPOKOJNIE na fotelu,wiedząc że po skończeniu efekt bedzie fantastyczny:)
hm?
ja rozumiem ze jest biała lista fryzjerów,ale pewnie nie wszyscy sa
stylistami jednoczneśnie.
Co zatem proponujecie drogie Panie?
chodzi oczywiście o warszawę:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: j. Re: fryzjer/stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:26
      ojej,nikt mi nic nie doradzi?:(
      • laura27 Re: fryzjer/stylista 04.02.05, 11:45
        ja już czsekam na taką poradę od kilku miesięcy - efekt - poszłam po raz
        kolejny do "starej" fryzjerki i tym razem stało się już jasne, że nie mogę tam
        pójść nigdy więcej (spalone włosy). Więc też czekam i czekam, ale nikt się nie
        kwapi żeby pomóc, chyba taka menatlność, a szkoda, bo gdybym ja kogoś takiego
        miała i przeczytałabym, że komuś innemu tak bardzo na tym zależy to co by mi
        szkodziło podzielić się adresem, przecież ja bym na tym nic nie straciła...
        Ps. Jak się czegoś ciekawego dowiesz poza forum to daj mi znać plis.
        • olkaaaa Re: fryzjer/stylista 04.02.05, 12:21
          powiem ci tak stylista to jest fryzjer niewiem jakoś na rynku sie przyjęło że
          mówi sie fryzjer stylista .wystarczy poszukać dobrego fryzjera i będziesz miała
          efekt taki jak chcesz czyli siadasz i wstajesz zadowolona bez mówienia co byś
          chciała otrzymać
          • Gość: j. Re: fryzjer/stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:23
            hmmm,chyba niestety nie zawsze:/
            bo sa tacy co rzeczywiście znają sie na swojej pracy,ale brak im pomysłów.bo
            przecież można być dobrym technicznie ze tak powiem (włosy beda dobrze
            obcięte,fryzura bedzie sie ukladała,nie spali ci przy farbowaniu itd) ale ja
            szukam kreatywnych jednostek.
            pzdr.
            • olkaaaa Re: fryzjer/stylista 04.02.05, 18:28
              jak lubi bardzo to co robi to naprawde jest super a gdy jest to tylko jego
              praca to niestety tylko ze swojego doświadczenia wiem że musisz mniej więcej
              powiedzieć czego oczekujesz i na prawde wyjdziesz zadowolona .nie mówie o tym
              że masz mówić dokładnie jaką chcesz fryfure ale czy ma być lużna bardziej
              elegancka mi to wystarczy aby wiedzieć jak osovbe ostrzyć
              • Gość: j. Re: fryzjer/stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:30
                a jesteś może z warszawy?:)
    • Gość: tweety Re: fryzjer/stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:31
      Polecam gorąco Emilę z Gabriela w Centrum Handlowym Reduta. Telefon 823-90-
      15.Świetnie strzyże, ma swoją wizję. Wysłałam już do niej mnóstwo znajomych i
      są bardzo zadowoleni.
      • olkaaaa Re: fryzjer/stylista 04.02.05, 18:33
        tak z warszawy ale niesty nie pracuje w ciąży jestem i sie w domku lenie
      • Gość: j. Re: fryzjer/stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 20:48
        dzieki:)
    • Gość: JoannaL Re: fryzjer/stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:00
      a ja ci proponuje wybranie sie do Daniela z Effectu(już był ten watek na
      forum).Poszlam do niego wlasnie po przeczytaniu opinii - na zasadzie raz kozie
      smierc. I to jest wlasnie stylista - posadzil mnie na fotelu i zrobil to co
      trzeba.Oczywiscie powiedzial mniej wiecej jaka ma wizje.Jestem zachwycona,
      teraz ide juz trzeci raz na farbe.Wlosy mam zdrowe, dobrze obciete, modnie,
      ukladaja sie swietnie.Dodam ze obok mnie na fotelu siedziala Malgosia Foremniak!
      To on ja stylizuje.podaje tel 6204458, a niech mowia co chca, ze tam pracuje
      czy cos tam. Po prostu jestem zadowolona klientka.Pozdrawiam cieplo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka