daria00 08.02.05, 14:31 Co sądzicie o tych produktach?? Uzywacie, są rezultaty? Piszcie, dzieki za odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inga Re: Clean&Clear IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.05, 18:11 u mnie sie nie sprawdzily.zero rezultatu.strasznie wysuszona skora. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia60011 Re: Clean&Clear 08.02.05, 18:14 u mnie wrecz przeciwnie.mam tonik oczyszczajacy i jak dla mnie jest rewelacyjny.swietnie oczyszcza po nim nie mam tylu pryszczy i nie wysusza a nawet jakby lekko nawilzal.no i skora mi sie tak nie swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Clean&Clear IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:05 ja mam krem nawilzajaco matujacy i oprocz tego ze nie matuje to jest naprawde niezly.swietny pod makijaz,aczkolwiek na zime chyba za lekki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagapie Re: Clean&Clear IP: *.stacje.agora.pl 09.02.05, 16:46 bardzo wysuszaja skórę, ściągają ją, co powoduje, ze paradoksalnie jest wiecej podraznien, wypryskow. odradzam, szczegolnie kremy, które silnym zapachem i składem podrazniaja spojówki. to przez kosmetyki tego typu moja cera stała sie nadwrazliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: Clean&Clear 09.02.05, 16:55 od lat uzywam kremu do mycia twarzy, z tym, ze nakladam go jako maseczke raz w tygodniu. nienajgorzej oczyszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Clean&Clear IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 17:24 a sorry to o tym kremie co wczesniej pisalam to mi sie z crelasil pomylilo.clean&clear uzywalam kremu do mycia twarzy tego chlodzacego.jest fajny ale w zimie chyba by mi twarz odpadla bo rzeczywiscie mrozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: Clean&Clear IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 17:51 doskonale jest mleczko do demakijazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Clean&Clear IP: *.mt.pl / *.mt.pl 09.02.05, 19:38 uzywam pianki - sprawdzala sie przez kilka dni! ladnie oczyszczala twarz ale pozniech chyba skora sie przyzwyczaila wole Loreal i Garniera Odpowiedz Link Zgłoś