Gość: małgo IP: *.crowley.pl 07.03.05, 08:51 Co sądzicie o tym modelu butow sportowych dla faceta czy fajnie sie beda prezentowac na meskiej stopie?czy to raczej leciutki bucik najlepszy dla kobiety?Chce zrobic prezent mezowi i mam dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lancer_evo Re: Puma-speed cat 07.03.05, 09:18 moim zdaniem speed cat'y to jak najbardziej buty dla mezczyzny! jak juz gdzies pisalam> sa wzorowane na butach kierowcow rajdowych! wiec na pewno nie sa tylko "leciutkimi bucikami najlepszymi dla kobiety"!! a jesli Twoj maz choc troszke interesuje sie motoryzacja - mysle ze bedzie zadowolony!:) ps.w speed cat'ach swietnie prowadzi sie samochod!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpina b12 Re: Puma-speed cat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 10:18 HMM,speed caty długie w małych rozmiarach świetnie prezentują sie rówinież na kobiecych nóżkach(oczywiście dobrane do stroju).Ja nie mam akurat butów PUMY ale podróbkę wzorowaną na "rajdowych "wzorach- świetnie wyglądaja-na Allegro sprzedaje je Tiara1-ALBO Tiara(nie pamiętam już).Pozatym BARDZIEJ "MĘSKIE" sa speed cat"y wersji "SPARCO". A jeśli chcesz kupić mężowi to polecam buty ADIDAS TUSCAN LEA(i jakas tam literka, chyba M)- buty wzorowane na tych w jakich jeżdżą kierowcy F1, jest jeszcze nowszy model TUSCANY GP, ale ładniejsze są te starsze(podwszwa cienka, odwzorowanie bieznika opny goodyear)kupiłam bratu ten starszy model- super wyglądają. DO LANCER'A:y też toczysz zażarty bój w kwesti co jest lepsze: subaru czy Misiek??Pozdorwionka dla Ciebie Nareszcie ktoś dokopał Ferrari!!!!i to renault!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lancer_evo do alpina b12 07.03.05, 10:29 speed cat'y z naszywka sparco sa juz niestety niedostepne:( wspolpraca pumy i sparco skonczyla sie 3 lata temu... ja bezskutecznie szukalam wlasnie takich speed catow ponad 3 lata:( a to co jest na allegro (z napisaem sparco) to podrobki:) wiec zdecydowalam sie na pumy identyczne jak rajdowe, niestety bez sparco:( i szkoda ze niedostepne w Polsce:( a jesli chodzi o evo i subaru... coz... jestem wielka fanka evo:) niestety lamie sie , gdy tylko slysze dzwiek subaru... :) pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś