Dodaj do ulubionych

Avene-Diroseal

11.03.05, 12:00
Wiecie moze jak dzialaja kosmetyki Avene do skory z rozszerzonymi
naczynkami,czy nie uczulaja,jaki maja zapach i wogole..czy np Avene Emulsja
do skrory mieszanej i tlustej nie wysusza za bardzo,a creme riche nie jest
zbyt tlusty jak do skory mieszanej.moje pajaczki staly sie bardzo widoczne
zwlaszcza na nosie,wiec chce sie jakos ratowac,moze znacie jakies inne dobre
preparaty ( poza eris), p o m o c y.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Re: Avene-Diroseal IP: 194.63.135.* 11.03.05, 12:13
      Diroseal to barsdzo specyficzny preparat...Ja mam skórę suchą, wrażliwą i moje
      zetknięcie z tym preparatem zaowocowało naprawdę potwornym uczuleniem.
      Wysuszyl, podrażnił, zaoognil mi skorę do koloru flagi CCCP , a na dodatek jak
      dla mnie to to śmierdzi farbą olejna. może ty bedziesz mieć więcej szczęścia,
      ale lepiej poproś o dwie , trzy próbki--------> diroseal ma tendencje do
      uczulania po czasie.
      • klaton Re: Avene-Diroseal 11.03.05, 12:19
        ojoj :/
        • Gość: Klara Re: Avene-Diroseal IP: 194.63.135.* 11.03.05, 12:37
          no, ale u Ciebie nie musi być aż tak żle. Tutaj masz sporo opinii, bardzo
          róznorodnych, co swiadczy o tym, że rzecz tylu ludziom pomaga, ilu uczula:)))

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=979191d4515a83fe1fa3b0f9b619532f&cmd=details&itemid=1782
          • Gość: ola Re: Avene-Diroseal IP: *.gdynia.mm.pl 11.03.05, 14:31
            ja sobie bardzo chwalę. Pozbyłam się dzięki niemu popękanych naczynek, wydajny.
            Polecam
    • Gość: Blondyna Re: Avene-Diroseal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:42
      Też bym chciała Diroseal, ale nie robie sobie nadzieji że będę mogła go stosować po tym jak uczulił mnie Eris z 1% wit K:((((((((. Moja buzia teraz jest nie tylko naczynkowa ale i super nadwrażliwa:(. Nic tylko się pociąć...

Czy którąś z dziewcząt z wrażliwą skórą Diroseal nie podrażnił???????????????
      • Gość: Klara Re: Avene-Diroseal IP: 194.63.135.* 11.03.05, 18:07
        O widzę, że testowałyśmy to samo:))))) Mnie akurat z tej serii Pharmaceris z
        witamina K tylko ten krem 1 % witaminy K w tubce nie uczulił(taki w małej
        tubce , jak maść wyglądał, zółtawy), ale też nie pomógł. Za to mleczko i zel do
        mycia twarzy z tej samej serii-------> identyczna katastrofa jak po
        Dirosealu...
        • Gość: Blondyna Re: Avene-Diroseal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:14
          Mnie Pharmaceris N 1%K uczulił po miesiąca, akurat jak się cieszyłam że zaczna działać:((((((((((((((. Teraz już zupełnie nie mam pojęcia co kupić:((.
          • klaton Re: Avene-Diroseal 11.03.05, 21:41
            no to mamy niezly bigos:-) kogos jeszcze cos uczulilo? brrr zanim kupie,ojejku!
            • Gość: Blondyna Re: Avene-Diroseal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 11:19
              A Ruboril kogoś uczulił??
              Matko, ja już nie wiem totalnie co kupić :((
              • Gość: Klara Re: Avene-Diroseal IP: 194.63.135.* 12.03.05, 13:21
                Recenzje nie są pociaszające:))))))

www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=73ab74c1df3e65eae49a356dd789e87e&cmd=details&itemid=6125

Ja już przestałam używać kremów na naczynia--------> teraz po prostu uzywam
                tych, ktore mnie nie uczulają(tluste, póltłuste) . wolę to niż uczulenie po
                praktycznie każdym dla naczyniowca;////
                • Gość: Blondyna Re: Avene-Diroseal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:17
                  Ja sobie wczoraj kupiłam krem kasztanowy Bielendy - nie wyleczy, nie zdziała cudów ale przynajmniej może coś popielęgnuje i pewnie nie uczuli. Walkę z naczynkami zacznę prowadzić "od środka".
    • mojaaga69 Re: Avene-Diroseal 15.03.05, 17:02
      Przyjrzyj się kosmetykom NEOSTRATA - powinno pomóc!
      • Gość: Kobieta20 Re: Avene-Diroseal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:19
        Jakie ceny i czy w każdej aptece można kupić???
        • justa_79 Re: Avene-Diroseal 16.03.05, 10:30
          www.sklep.bio-med.pl
          www.bio-med.pl/neostratadetal.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka