Dodaj do ulubionych

fryzjer/wizazysta

IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 13.06.02, 10:23
dziewczyny od jakiegos czasu mam ochote isc do fryzjera ale nie wiem na jaka fryzure sie
zdecydowac,doszlam do wniosku ze najlepiej byloby mi pojsc do jakiegos salonu gdzie wizazysta
sam dobral by cos do mojej urody.Wiecie moze gdzie w Warszawie znajaduja sie takie salony i
prosze o ewentualne ceny takich przyjemnosci,pozdr Leila
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: fryzjer/wizazysta 13.06.02, 11:28
      polece ci krzysia z salonu hormon - nowy swiat 35 (w
      brame i na prawo), tel. 0-692 687554.

wrazenia z pobytu w moich opowiesciach - byly takie watki.

xx.
      • Gość: aneta Re: fryzjer/wizazysta IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.06.02, 11:40
        jestem umowiona do niego na sobote,zdam relacje z jego dokonan.anexxo czy
        widzialas wiele jego dziel i czy rzeczywiscie jego propozycje sa dobrze dobrane
        do urody i stylu.
        pozdrawiam
        • anexxa Re: fryzjer/wizazysta 13.06.02, 12:06
          od dluzszego czasu czesze sie u niego graficzka z pisma
          z mojego wydawnictwa i zawsze podziwialam doskonalosc
          jej fryzury;) ostatnio dala mu wolna reke i zrobil jej
          cos innego - zarowno jesli chodzi o obciecie, jak i
          kolor. i musze powiedziec, ze pasuje to do niej o wiele
          lepiej, niz to, co sama sobie wymyslala.
          ba, innej babce, ktora wlosow ma mniej niz wiecej,
          zrobil wrazenie lwiej grzywy. tego nie potrafi byle
          pani czesia z salonu "Marion" obok miesnego.

xx.
          • Gość: aneta Re: fryzjer/wizazysta IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.06.02, 12:36
            dziekuje ci bardzo,czekam w takim razie na sobote.musze cos zmienic z e swoja
            fryzura,bo nie moge juz na siebie patrzec, a widze ze oddaje sie w dobre rece.
            pozdrawiam
            • Gość: em Re: fryzjer/wizazysta IP: *.chomiczowka.net.pl 14.06.02, 10:12
              Czy wiedzie przy jakiej ulicy w Warszawie znajduje się Atelier Fryzjerskie?
              Podobno pełna usługa to fryzura+makijaż. Czy któraś z Was korzystała z tego?
            • anexxa Re: fryzjer/wizazysta 15.06.02, 17:54
              no i jak??? bylas juz??

wczoraj o jedenastej wieczorem zadzwonila do mnie
              sasiadka, ktorej tez polecilam Krzysia. bardzo
              zadowolona, wygladala pieknie. usmiala sie z zakladu i
              z panujacej tam, nietypowej, atmosfery.

xx.
              • Gość: Donat Re: fryzjer/wizazysta IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 19:30
                A może któraś z Was poleci kogoś podobnego do pana Krzysia ale w Krakowie. Też
                potrzebuję odmiany i to jak najszybciej. Może to poprawi mi samopoczucie.
                Czekam!!!
              • Gość: aneta Re: fryzjer/wizazysta IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.06.02, 19:51
                bylam,bylam.wlasnie wrocilam z centrum.i jestem baaardzo zadowolona.krzys jak
                sie okazalo mial niemal identyczna wizje fryzury jak ja.ciachnal mi grzywke i
                to byl strzal w dziesiatke,bo od razu ubylo mi tak z piec latek[jak sie ma po
                trzydziestce to ma to znaczenie he he].balejaz mam w super odcieniu.a atmosfera-
                no co ja ci bede mowila...spedzilam tam bardzo fajne ponad trzy godzinki i
                nawet nie wiedzialam kiedy to przelecialo.jezeli ktos nie wie jaka fryzure dla
                siebie wybrac i nie jest sztywna urzedniczka to serdecznie polecam.dzieki
                anexxa raz jeszcze.
                pozdrawiam
                • anexxa Re: fryzjer/wizazysta 15.06.02, 19:53
                  nawet nie masz pojecia, jak sie ciesze:) obawialam sie,
                  ze artystyczny nielad i ogolna niesalonowosc hormona
                  moze cie odstraszyc, albo ze krzys wymysli cos dziwnego:)))

ale widze, ze on jest idealny - jak na razie wszyscy
                  stamtad wychodza szczesliwi i piekni:)

xx.
                  • Gość: aneta Re: fryzjer/wizazysta IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 15.06.02, 20:59
                    moich wrazen po wizycie u krzysia ciag dalszy-to jest niesamowite !!!!! u mnie
                    fryzjer tak na prawde zdaje egzamin kiedy umyje wlosy i sama chce je ulozyc. no
                    i rewelacja !!! wlosy ulozylam w piec minut,ukladaja sie pieknie,moge je
                    ukladac na kilka sposobow.poza tym ja lubie ukladac wlosy rekami ,no i
                    przeczesuje je wlasnie na sto sposobow i caly czas wygladam dobrze.co tu duzo
                    mowic,po prostu jestem doskonale ostrzyzona i tyle.
                    anexxa,fakt,w pierwszym momencie niekonwencjonalny wystroj robi wrazenie,ale
                    atmosfera jest mila i sympatyczna,wiec nie bylo powodow zeby czuc sie tam
                    nieswojo .
                    wydaje mi sie,ze pewne klopoty moglyby miec tam osoby nietolerancyjne,inne nie
                    powinny tam czuc sie zle.
                    pozdrawiam
    • Gość: Donata Re: fryzjer/wizazysta IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 19:32
      Oczywiście miało być Donata (bo ja panią jestem!!!)
      • aneet Re: fryzjer/wizazysta 17.06.02, 11:11
        Dziewczyny, powoedzcie ile kosztuje strzyżenie + baleyage. Z góry dzięki.
        • Gość: aneta Re: fryzjer/wizazysta IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 17.06.02, 11:21
          za strzyzenie i dwukolorowy baleyage na wlosy sredniej dlugosci [do ramion]
          zaplacilam rowne 200 zlotych.wydaje mi sie,ze jak na ta jakosc uslug cena nie
          jest wygorowana.juz od dawna w innych salonach placilam ok.250.

pozdrawiam
          • Gość: Helena Re: fryzjer/wizazysta IP: *.waw.cdp.pl 17.06.02, 11:25
            Na czym Geniusz - Krzys pracuje??? Bo mam chec na odmiane; moje wlosy rosna
            samopas od poltora roku i takie sa jakes malo skoordynowane. Niestety nie-
            L'Oreal Proffesionel dyskwalifikuje.
            Pozdrawiam
            H.
            • anexxa Re: fryzjer/wizazysta 17.06.02, 11:33
              no to przykro mi helena, on pracuje na keune.

a dlczego musi byc loreal??

xx.
            • anexxa Re: fryzjer/wizazysta 17.06.02, 11:34
              cos dzis wolno mysle.

przeciez dopiero farbowalas wlosy, a na samo strzyzenie
              mozesz pojsc w kazde miejsce, niezaleznie od
              kosmetykow..??? czy zle mysle?

xx.
              • Gość: Helena Re: fryzjer/wizazysta IP: *.waw.cdp.pl 17.06.02, 11:43
                anexxa napisał(a):

> cos dzis wolno mysle.
                >
                > przeciez dopiero farbowalas wlosy, a na samo strzyzenie
                > mozesz pojsc w kazde miejsce, niezaleznie od
                > kosmetykow..??? czy zle mysle?
                >
                > xx.

Samo strzyzenie to nie wszystko, jakos jakbym sie oddawala z ufnoscia dziecka w
                rece "Geniusza" to kompleksowo :-))) Ze wszystkim poza L'Orealem, mam marne
                doswiadcznenia w postaci zoltych i zielonych wlosow. Chyba ze, za jakies dwa-trzy
                tygodnie pojde do Krzysia na strzyzenie i poradze sie jezeli chodzi o kolor.
                Pozdrawiam
                H.
            • Gość: aneta Re: fryzjer/wizazysta IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 17.06.02, 13:06
              Heleno,do krzysia poszlam po ewie z matrixa [zgadnij jak do niej dotarlam] i
              farba keune nie zrobila mi krzywdy.tak wiec bez obaw mozesz sobie zrobic nowy
              kolorek.

pozdrawiam
              • Gość: aneta Re: fryzjer/wizazysta IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 17.06.02, 13:49
                uups,przepraszam ale nie zakodowalam wzmianki o zolto-zielonym.u mnie w kazdym
                razie l'oreal nie kolidowal z keune i nic takiego sie nie porobilo.

pozdrawiam
          • aneet Re: fryzjer/wizazysta 17.06.02, 11:32
            Gość portalu: aneta napisał(a):

> za strzyzenie i dwukolorowy baleyage na wlosy sredniej dlugosci [do ramion]
            > zaplacilam rowne 200 zlotych.wydaje mi sie,ze jak na ta jakosc uslug cena nie
            > jest wygorowana.juz od dawna w innych salonach placilam ok.250.
            >
            > pozdrawiam

A to rzeczywiscie przyzwoita cena. Chyba się tam wybiorę, ale dopiero we
            wrześniu, bo mam imprezę. Czy mogłabys mi jeszcze podać w którym wątku szerzej
            jest opisywany ten salon, bo nie mogę znaleźć. Pozdrawiam

• anexxa Re: fryzjer/wizazysta 17.06.02, 11:38
              tu jest o strzyzeniu:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=211&wid=2048370&aut=anexxa&aid=2048370

a tu o farbowaniu:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=211&wid=2076931&aut=anexxa&aid=2076931

xx.
              • Gość: gAndzia do anety IP: *.se.com.pl 17.06.02, 11:49
                aneto, jakiej długości masz teraz włosy i czy krzysio nie ma tendencji do
                nadmiernego ich skracania? czy jest apodyktyczny czy nie? czaję się do niego po
                relacji annexy już od dłuższego czasu, ale boję sie, żeby mnie nadmiernie nie
                obsmyczył na lato (mam długie, równe włosy i jest to b. praktyczne na upały,
                ale o grzywce tez już od dawna przemysliwam:)))
                • aneet Re: do anety 17.06.02, 13:13
                  Ja też się przyłączam do powyższego postu. I jeszcze jedno - ile czasu czeka
                  się na wizytę? Pozdr.
                  • anexxa Re: do anety 17.06.02, 13:21
                    krzys wie, w czym ci bedzie najlepiej, ale ma wiecej
                    niz jeden wariant fryzury do zrobienia. tak bylo ze mna.

czeka sie krotko, mysle ze nawet z dnia na dzien mozna
                    sie umowic, albo zgola na ten sam dzien.

xx.
                • Gość: aneta Re: do anety IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 17.06.02, 13:15
                  do krzysia poszlam z wlosami sredniej dlugosci i z takimi samymi wyszlam
                  tylko,ze dobrze ostrzyzonymii z troche inna fryzura.nawet moj maz stwierdzil,ze
                  wlasciwie nie ma ogromnej roznicy ale ze duzo lepiej wygladam.krzys przy mnie
                  strzygl trzy dziewczyny i zadna nie wyszla z krotkimi wlosami.z reszta nie
                  wydaje mi sie,zeby chcial cie zmuszac do fryzury w jakiej nie czulabys sie
                  dobrze.trudno mi pisac cos wiecej,w koncu bylam tam pierwszy raz.moze anexxa
                  lepiej ci doradzi.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka