alicjad29 05.07.14, 16:40 Serdecznie zapraszam na mój blog związany z modą. Dopiero zaczynam a więc nie mam jeszcze wielkiej wprawy. Będę bardzo wdzięczna za jakieś wskazówki dotyczące jego prowadzenia. pinkystar.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ourdailylifestylee Re: Blog modowy! 17.08.14, 01:42 Witam i zapraszam do nas :)ourdailylifestylee.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: Blog modowy! 01.09.14, 12:52 Chętnie zajrzę, a tymczasem życzę wytrwałości i powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dudu666 Re: Blog modowy! 01.10.14, 18:20 Dla tych co potrzebują do swojego bloga darmowych materiałów o modzie polecam: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
lenari Re: Blog modowy! 05.10.14, 12:11 Ja jestem zakochana w blogu na ktorym jest i modowo i urodowo i wiele wiecej. Każdy znajdzie coś dla siebie. Szkoda ze to nie mój blog ale polecam www.bakusiowo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: Blog modowy! 07.10.14, 13:46 Szafiarki rosną jak grzyby po deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: Blog modowy! 26.11.14, 18:23 Chętnie na niego zajrzę. Ostatnio mam coraz mniej pomysłów na siebie i szukam inspiracji w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinamoris Re: Blog modowy! 14.12.14, 18:02 To jak tak wszyscy zapraszają do siebie to zapraszam i ja :) www.oojeeej.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
filip_100 Re: Blog modowy! 14.07.15, 02:13 Hej! Jeśli szukacie nowych propozycji i pomysłów na swoje stylizacje modowe zajrzyjcie koniecznie na puffmonstera! Znajdziecie tam wiele ciekawych stylizacji Wink Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
madlen308 Re: Blog modowy! 03.05.17, 11:51 Witam Was Ja polecam Sklep z obuwiem i odzieza , po kliknieciu ikonki ,,o nas,, pisza ze maja ponad 150 znanych marek i ponad 20.000 produktow, maja najnizsza prowizje w polsce , kazdy produkt byl sprawdzany na google i ceneo zeby obnizyc cene do konkurencji i co najlepsze maja w tym darmowa dostawe. goraco polecam . www.gutfashion.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta-rybka Re: Blog modowy! 07.05.17, 14:28 Dzień dobry, czy znają Państwo może jakieś blogi dotyczące mody dla seniorek? Ja dopiero zaczynam swoją przygodę z internetem i odkrywam, że jest tu dużo ciekawych porad jak wyglądać pięknie. I dużo też można zamówić przez internet, ostatnio zamówiłam piżamę firmy Rossli i czekam z niecierpliwością na dostawę. Bardzo proszę o adresy stron z poradami stylowymi dla pań w dojrzałym wieku, będę wdzięczna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasiaczarna Re: Blog modowy! 24.05.17, 20:28 o proszę, znalazłam fankę Rossli! :) Zgadzam się, super sklep, na pewno będzie wszystko w porządku z dostawą, bo kupowałam i się nie zawiodłam ;) Fajnie, że interesuje się Pani modą i chce uczyć nowych rzeczy, proszę wpisać po prostu w wyszukiwarkę hasło:moda +50, na pewno znajdzie Pan dużo super propozycji, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
analityk_finansowy Re: Blog modowy! 23.05.17, 12:02 Blog modowy o sukienkach: najlepszesukienki.pl/blog/ znajdziesz tam dużo postów o tym co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: Blog modowy! 26.05.17, 11:57 Z chęcią zajrzę. Najczęściej tylko podglądam Styloly i Paulę Jagodzińską. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: Blog modowy! 25.07.17, 13:11 Ja bardzo chętnie zajrzę, sama też prowadziłabym taki blog gdybym miała czas;-) Odpowiedz Link Zgłoś